Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.8 neužsikuria šaltas(gal but šalto paleidimo purkštukas)  (Skaityta 1825 kartus)

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
O gal galėtu biški teorijos kas padėstyti jei netingi. Ar šiam 2,8 AAH varikliyje yra kažkokia sistema skirta variklio paleidimui šaltu oru? Nuo kokios temperatūros ji turėtu pradėti veikti? Variklis turėtu užsikurti jei ta sistema neveikia visai?
Nera tokios sistemos.Jei kuriasi,reiskia kuriasi,jei ne-ieskok gedimu.
O tu nusimanai tame reikale? Gal norėtum man padėti? Aišku už atlygi. Tik klausimas iš kokio tu miesto. Nes aš kiek susidūręs su elektrikais automobilių tai jei tokia neaiški problema tai labai nenoriai apsiima. Gal būt aš nežinau tinkamu. Laukiu atsakymo :)
Cia problematiskas gedimas,nes uzvesi,po to masina vel kursis ir jokia diagnostika nieko neparodys.Palikus masina ilgesniam laikui,galima bandyti.Jei rezultato nera,pinigu neimu.Kaunas.
Kaune palikinęti mašina nelabai man tinka. Aš jonavietis. Bet gal aplinkybės privers. (-) Gal kas žino neblogą elektriką Jonavoje?