Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.0 16v ACE nedirba ant laisvų, nepriima gazo  (Skaityta 19044 kartus)

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
del duju tai reikia mišini reguliuot per daug duju varo mažai oro, tai šaltas nedirba purtosi ? per mažos aps?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
del duju tai reikia mišini reguliuot per daug duju varo mažai oro, tai šaltas nedirba purtosi ? per mažos aps?
su dujom dirba gerai tiek ant laisvų sūkių tiek gazą numynus reguoja kaip priklauso. visa bėda laisvi sūkiai dirbant benzinu ir nenoras priimti gazą. užvedus ant benzino variklis negęsta, apsukos stipriai nekrenta, bet gražiai irgi nedirba. kai pavyksta pergazuoti galima važiuoti, bet iki tol kol neatleidi gazo. atleidai ir vėl kol persigazuoja toks "dusulys" o paskui lupa kaip priklauso ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
purkštukai užsikimše bet jau kažkuris tikrai

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
purkštukai užsikimše bet jau kažkuris tikrai
nė velnio. prieš kokias porą savaičių patikrinti visi. dirba kuo puikiausiai. netikiu, kad taip staiga užsikimšo :) kuro slėgis taip pat normos ribose.
iki dujų dėjimo variklis buvo sustyguotas ir dirbo benzinu idealiai.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs .:Kajus:.

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
Gal kartais prokstele stringa,yra buve panasiai...kai pas mane dejo dujas tai laisvu sukiu reguliatoriu dejo is golfo aliumini,jame yra varztelis uzlakuotas,ta laka isgramde kad ji galima butu sukioti,nes jis reguliatoriau sklendes padeti reguliuoja,tai buvo gerai sureguliave (+)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal kartais prokstele stringa,yra buve panasiai...kai pas mane dejo dujas tai laisvu sukiu reguliatoriu dejo is golfo aliumini,jame yra varztelis uzlakuotas,ta laka isgramde kad ji galima butu sukioti,nes jis reguliatoriau sklendes padeti reguliuoja,tai buvo gerai sureguliave (+)
nuo kokio būtent gogio dėjo? pas mane plastikinis stovi, bandysiu lupt žemėn ardyt, žiūrėsiu gal ką negero pamatysiu :V
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
nuo kokio būtent gogio dėjo? pas mane plastikinis stovi, bandysiu lupt žemėn ardyt, žiūrėsiu gal ką negero pamatysiu :V
golfai turi toki,saab'ai 2.3 be turbo turi(butent toki as isidejes buvau)arba dar galima daryti laiva eiga su jungtuku,tik kad reikia jungineti ...

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
tie metaliniai eina ant audi ir vw 85kw varikliu, dar jei gerai pamenu ant mk2 GTI tokie buvo

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tie metaliniai eina ant audi ir vw 85kw varikliu, dar jei gerai pamenu ant mk2 GTI tokie buvo
manau paprasčiausia bus rasti nuo audi 2.0 8V 85kW variklio. aišku jei reiks :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
As visgi nuvesciau patikrinti purkstuku, jie nors is akies ir vienodai purskia, bet realiai kuro kiekiai buna nevienodi ir isvis ta santechnika klizma, nieks apie ja nesupranta ir nieks neremontuoja, o kadangi reta neuzdujinta buna tai mazai kas besuka galva del negrazaus benzo darbo. Siaip gi rankos ne is siknos auga, compius megsti tai galetum kazka pasikonstruoti, nebent planuose kazka rimtesnio nusiziurejai, tada nevark ;) tuoj jau silti orai ir kurt galesi ant duju  :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
As visgi nuvesciau patikrinti purkstuku, jie nors is akies ir vienodai purskia, bet realiai kuro kiekiai buna nevienodi ir isvis ta santechnika klizma, nieks apie ja nesupranta ir nieks neremontuoja, o kadangi reta neuzdujinta buna tai mazai kas besuka galva del negrazaus benzo darbo. Siaip gi rankos ne is siknos auga, compius megsti tai galetum kazka pasikonstruoti, nebent planuose kazka rimtesnio nusiziurejai, tada nevark ;) tuoj jau silti orai ir kurt galesi ant duju  :-]
ką čia prikonstruosi kai banko sąskaitoje tik apvali suma lygi 0lt dažniausiai būna :-] kam tuos purkštukus vežt dar kažkur, kad ir taip galima pasitikrinti ar vienodą kuro kiekį purškia ;) nėra čia kažkoks stebuklas tas mechaninis įpurškimas, pasiskaitysiu protingos literatūros ir bandysiu tvarkytis savo jėgomis. nemėgstu kai mašinoje kažkas neveikia taip kaip priklauso :F
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip žinoma problema cia tikrai del duju persijungimo metu iš benzo i dujas pakimba ecu ir nebereguliuoja laisvu pasuku vožtuvo, cia reikia gerai pastudijuoti duju pajungima ir kai ka pekeisti, turejau toki atveji ir buvo daug darbo kol paviko kažka padaryt.jei gali imesk foto tos vietos kur pajungtas tas lais aps vožt.
foto

1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
foto prie sklendes kur uzglusinta melyna slangute,bent jau pas mane tai buvo kazkas pajungta....

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
pas mane 2.2KU ten pajungtas ankstinimas skriejiko

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
foto prie sklendes kur uzglusinta melyna slangute,bent jau pas mane tai buvo kazkas pajungta....
nepamirštam, kad pas mane droselinė sklendė nuo 2.3 NG variklio. šitą vietą reikia ušglušinti.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
o kas ten buvo pajungta kur tas kamštis ikištas viršuj ?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kas ten buvo pajungta kur tas kamštis ikištas viršuj ?
ten originaliai jungiasi žarna pareinanti nuo laisvos eigos vožtuvo. dabar ji pajungta į dujų maišytuvą.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
žiūriu pas ABK variklį irgi plastikinių LEV'ų pasitaiko :V

čia kaži nuo ko priklauso metalinis ar plastikinis LEV'as stovi?  (H-)

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 14, 13:20:33 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
ten originaliai jungiasi žarna pareinanti nuo laisvos eigos vožtuvo. dabar ji pajungta į dujų maišytuvą.
cia tavo klaida ir yra. sugalvok kaip pajungti nes taip yra blogai.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia tavo klaida ir yra. sugalvok kaip pajungti nes taip yra blogai.
čia ne mano klaida, čia dujininkas taip pribūrė :-] tai sakai reikia statyt trišakį ir prijungti tą užglušintą dalį? :V ar tiesiog gražinti taip kaip buvo, o maišytuvo pajungimą užglušint?
nesumastau o kas čia negerai taip kaip dabar pajungta?   (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 14, 14:22:16 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
neisivaizduoju kas ten susikerta kokie oro srautai bet nuo to lev pradeda durniuot ir nustoja veikes tie dujinikai iš vis be galvu jiems svarbu sukišt viska ant snargliu sukabinet ir žinokis po to, del to reikalo pravargau visa diena kol išsiaiškinau esme del lev tai tau patariu jieškot budu kaip išsprest ta sujungima ir atkurti sujungima taip kaip buvo original, dujas reikia stengtis iterpti i sistema taip kad nesugadint oro darbo.

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Pas mane LEV'as irgi taip pat pajungtas, laisvos apsukos kaip ir normalios abiem kurais, tik švokštimoas, švilpimas oro girdisi iš tos vietos :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
pas mane silkej irgi lev pajungtas nuo maisytuvo ir pas santechnika nesu kitaip mates :think:

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
buvo problemu dviem audi tai perkeiciau viska kitaip ir ok viskas atsistate i normas. gal kitiems ir veikia toks pajungimo budas.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
buvo problemu dviem audi tai perkeiciau viska kitaip ir ok viskas atsistate i normas. gal kitiems ir veikia toks pajungimo budas.
reiks bandyt savaitgalį pasižaist su tuo LEV'o pajungimu :V arba jį patį pakeist kitu ir žiūrėt kas daros
1.4Tdi
328Ci