tavęs normaliai paprašė klaidos, o ne tavo interpretacijos. ![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
sklendės adaptaciją spėju pasidarei?"gal tu nieko nerasyk" - tai galvoji jei tau prikasekino, tai čia jau viskas niekas niekamnegali rekomenduoti??? o jei jam gerai padarė? jis jau rašyt negali? kas per diktatūra?
taip, prikasekino jie ir man kažkada (na bet man bene visi prikenkia jei ne pats darau, mano auto užknisantis) bet tai nereiškia kad jie itin blogas servisas.
Advokatu man nereikia tau tiek prisike butu nekiauksetum cia, eile zmoniu kurie turejo reikalu keike ir keikia.Dirba saldus zmones atrodo y uzpakali sulys itelegentiskumo netruksta,bet kai po remonto tenko 5kartus gryzti zodziu visa vasara...pasitinka tarpduri kaip šunys-kas da blogai jau mums minusas tavo masina au au au toks remontas kai spejimo budu iskeiti visa masina ir pataikai ant paskutinio tai nera meistrai.Kabinete rekianciu klijentu irgi netruksta atrodo kad netvarkytu o savo brokus taisytu viena mergina atvaziavo su passatu jei buvo pranesta kad egr blogas reikia uzsakyt kainuos 500euru ji sutiko ka darysi vaziuot reikia po dienos tas pats nepadejo sauke sauke vargse kas belieka nusispjaut arba rekt kol issigas...zodziu as tikrai apeisiu sita kontora ,o jus galit megint gal pavyks.As suprantu jie irgi zmones ir valgyt nori tegul eksperimentuoja, mokinasi gal but taps nepriekaistingais kol kas patirties truksta darbuose zodziuose netruko niekada