Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.8T uzverda vanduo  (Skaityta 1808 kartus)

Neprisijungęs chemixer

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
1.8T uzverda vanduo
« Topic Start: 2014 Rugpjūčio 11, 07:57:40 »
Sveiki,

auto 1997 a4 1.8T . Problemele yra tokia, kad kartais uzverda vanduo vaziuojant ir ispucia antifriza, bet taip buna ne visada. pakeiciau issipletimo kamsti, tai kuriam laikui buvo geriau, gal koki puse metu nebuvo problemos, o siandien vel is naujo, temperatura uzkyla, pradeda pusti antifriza, zarnos nekietos, vanduo neburbuluoja kai uzvedi, antifrizas svarus, jokiu priemaisu nesimato, tepalo nedaugeja, zozdziu jokiu pozymiu kad galvai kas nors. gal teko kam nors susidurti, as itarineju pompa vandens, gal sparnuote nusidevejus ten, ir necirkuliuoja normaliai, uzverda nuvaziavus koki 10 km, jei salta uzkuri.

Aciu uz atsakymus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.8T uzverda vanduo
« Atsakymas #1: 2014 Rugpjūčio 11, 09:14:34 »
Šlangos ne kietos kuriuo momentu? Nes jeigu link virimo, kamštis dar nepraleidžia, jau tada jos būna kietos. Jeigu itari pompą, tai kokia variklio temperatūra?

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Rugpjūčio 11, 09:57:33 »
Man padejo termostato pakeitimas.

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Rugpjūčio 11, 10:57:15 »
Man padejo termostato pakeitimas.
paziurek termostata,ausinimo ventiliatorius ar veikia ir galiausiai vandens pompa.Man panasiai buvo tai termostata pakeiciau ir nesudirbdavo ventiliatorius

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Rugpjūčio 13, 13:24:37 »
tada klausimas del vintiliatoiu, jie du, vienas su termo mova, kitas isijungia lyg ir su kondiske. ar tas kondiskes turetu isijungti susilus vies 90? ir kaip patikrinti termo mova, siaip kai ziuri tai jis sukasi, bet pasilus turetu greiciau kiek suprantu. man kai pradeda pusti antifriza tada ir variklio temperatura kyla, nzn kiek kiltu, nelaukiau, bet apie 100 jau tikrai rode pastaraji karta....
Zarnos kai susyla tada jau kietos pasidaro, na tvietos tokios, kai salta, tai lengvai spaudziasi.

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Rugpjūčio 17, 20:09:55 »
zodziu nutariau parasyti, tai panasu kad termostatas uzsarytoje padetyje uzstriges, tai bandysiu pakeisti, o dar patikrinau, tai elektrinio ventiliatoriaus daviklis numires, tai sita irgi pakeisiu, kai bus baigti darbai, parasysiu kas gavosi - gal kitiems pravers.

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Rugpjūčio 17, 21:46:20 »
zodziu nutariau parasyti, tai panasu kad termostatas uzsarytoje padetyje uzstriges, tai bandysiu pakeisti, o dar patikrinau, tai elektrinio ventiliatoriaus daviklis numires, tai sita irgi pakeisiu, kai bus baigti darbai, parasysiu kas gavosi - gal kitiems pravers.

jei užstringa termostatas mažajam apytakos rate, tada statai salono pečių ant max temp ir max pūtimo. ataušina motorą pilnai važiuojant. jei nepadeda - greičiausiai termostato keitimas nepadės  (-)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Rugpjūčio 17, 23:16:53 »
greiciausiai bus vandens pompos plasmasinis malunelis nusisukes man buvo taip nusipirkus masina nuvaziuodavau 10km ir verda viskas dejau su metaline sparnuote, 200 000km pravaziavau nuo keitimo  laiko puikiai