Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.8T 180AG trukciojimas ir nelygus darbas  (Skaityta 4725 kartus)

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
1.8T 180AG trukciojimas ir nelygus darbas
« Topic Start: 2011 Birželio 06, 19:19:14 »
hi, lyg kazkur buvo panasi tema, bet uzvedziau naujai... zodziu beda su 1.8T variklio darbu, masina seat leon cupra 2001m, variklis tas pats kaip audi A4 1.8T quatro, gal tik nezymus skyrtumai, kadangi pas mane variklis skersai stovi :)

zodziu variklis pradejo trukcioti, ypac tame tarpe nuo 2000 iki 3000 apsuku, ir kartais uzgesdavo... buvau pas viena nebloga meistra , dare diagnostika, diagnostika rode tris klaidas jei gerai pamenu, oro matuokle, presure sensorius ir kazkas su variklio temperatura (neesminis) , zodziu meistras klaidas istryne ir nesake pradet keist oro matuokles ar kazka tokio, bet parode po kolektorium maza slangute kuri buvo trukusi, va ta slangute pasikeiciau ir dalis bedu kaip ir susitvarke, jau trecia diena masina netrukcioja, tik apsukos biski plaukioje kai dyrba ant laisvu, kartais nukrenta iki 500 ir vel pasoka iki 800, bandziau plauti gerklia, gerkle siaip elektrine pilnai (nera trosiuko) tai draugelis palaike nuspaudias pedala ant ijungto degimo, o as su dantu sepetuku ir carb cleaneriu biski praploviau, lygtais pagerejo, bet vistiek apsukos biski plaukioje, klausiau meistro ka dar iekot, sake kazkaip galima nuresetint gerklia ar kazkas tokio..
gal kas zinot ar galima ta padaryti be diagnostikos? ir kaip?? kazka buvau girdejas, kad lyg reik palaikyt atjungta akuma, paskui pajungt atgal ir ijungus degima palaikyt kazkiek laiko ir tipo nusistato ta gerkle... :S ar cia teisybe??

ir dar begooglindamas radau sitoki moda , idomu kas pasikeicia ismetus tuos daiktus kur cia parodyta?? gal kas esat ismete tuos EGR ir visa kita ir kaip efektas?? ar juos ismetus gali variklis dyrbti geriau??
http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=312083

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.8T 180AG trukciojimas ir nelygus darbas
« Atsakymas #1: 2011 Birželio 06, 20:14:03 »
tavo vadinama gerkla yra droselio sklende jei jau taip nenormaliai dirba motoras reikia gerai išvalyt ir daryt adaptacija, o kas ka ir kur skambino varpinei mes cia nežinosim.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #2: 2011 Birželio 06, 22:06:20 »
sklende su vagcom nuresetinti galima, jau senai irodyta kad atjungus akuma ar tik ijungus degiam ji nenusiresetina  ;)

siulyciau pasitikrinti visas vakumo ir slegio slangas,geriasuia nuimti ir gerai apziureti,aisku ir dv pasitikrinti,

n249 voztuva mesk velniop,SAI veikia tik uzkurus varikli kelias minutes,po to pompa atsijungia ,sita gali atmesti is karto

p.s. gal tu turi isedejas bov'a ? jei atsakymas taip,tada visos bedos tik del jo :)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Birželio 07, 08:41:59 »
n249 voztuva mesk velniop,SAI veikia tik uzkurus varikli kelias minutes,po to pompa atsijungia ,sita gali atmesti is karto

SAI čia kartais ne ekologijai kažkokia pompo? Pas mane lyg jis užsilenkinėja (guolis kažkoks jame lyg triukšmauja ir šokinėja apsukos užvedus auto, o paskui nurimsta po 20-50 s.) ir galvoju gal reikia mesti išvis velniop, nes nauja sakė apie 1500 lt.  :s
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 07, 08:50:01 sukūrė Markas »

Neprisijungęs norgevas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Birželio 07, 09:35:52 »
o bovas prie ko? juk pvz pas mane tai jy atidarineja ta pati vakuumo slangele nuo seno recerkulecinio voztuvo...?
 o ar kas galetu ydeti nuotrauka kur randasi tas EGR voztuvas ir kaip jy taisiklingai atjungti?

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #5: 2011 Birželio 07, 18:50:44 »

SAI čia kartais ne ekologijai kažkokia pompo? Pas mane lyg jis užsilenkinėja (guolis kažkoks jame lyg triukšmauja ir šokinėja apsukos užvedus auto, o paskui nurimsta po 20-50 s.) ir galvoju gal reikia mesti išvis velniop, nes nauja sakė apie 1500 lt.  :s

jo tas pats, mano irgi kaukia ryta uzkurus,galvoju mesti lauk,bet neapsiimu pradeti ,nes ten darbo nemazai ir prieimas nekoks

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #6: 2011 Birželio 07, 18:52:45 »
o bovas prie ko? juk pvz pas mane tai jy atidarineja ta pati vakuumo slangele nuo seno recerkulecinio voztuvo...?
 o ar kas galetu ydeti nuotrauka kur randasi tas EGR voztuvas ir kaip jy taisiklingai atjungti?

tai reiskias su bov'u vazineji  :-]
kai atsibos problemos isidek recirkuliacini atgal , o ne ''random'' viska keisk  ;)

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Birželio 07, 19:02:02 »
pas mane bovo kolkas nera :D :D turejau pries tai i TDI bova isidejas :D :D (TDI uzlinkes dabar, bovas su valdymo dezute parduodamas ;) )
o siaip tipo neimanoma isideti i 1.8T bovo kad normaliai veiktu ??  (-)   galvoju gal imanoma, tik kazkoks specialus budas pajungimo gal yra??

o jeigu padaryciau viska kas cia sitam linke parodyta, ir bova isideciau ir ismesciau tuos EGR ir visa kita... ar butu kokia nauda???  8:8

http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=312083   

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #8: 2011 Birželio 07, 22:04:48 »
jei viskas veikia,tai nepajusi jokio skirtumo ir naudos nebus,tik sugauisi laiko ,siuliau pasitikrinti visas slangas ir maf'a,jeigu jis i pabaiga ,masia irgi gali tampytis,pasijunges vagcoma 4 begiu nuo 2k apsuku dugna uzmini ir laikai iki redlaino,jei maf'as ledinis ,jis rodys 144g/s(180*0.8=144) prie tam tikru variklio sukiu,jei maziau tada jis gali buti tampymosi priezastis, man nusipirkus masina max rode 130g/,idejus nauja 180g/s (225*0.8=180)

klada del sugedusio maf'o ismeta tik tada kai jam labai blogai, tol kol jis kazkiek veikia jokios klaidos nebus ir is akies nenustatysi

o del bovo. atsijung dv nuo filtro slangos,uzglusink skyle,pavazinesi pora dienu ir suprasi kad tas garsas yra visiska nesamone :D

Neprisijungęs norgevas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Birželio 08, 09:30:09 »
o tai ar eina bova ysideti normaliai? jei taip tai kaip tai padaryti?

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
o tai ar eina bova ysideti normaliai? jei taip tai kaip tai padaryti?
siandien buvau uzsukias i auto performance servisa ir parduotuve kartu, cia prie Londono siaip :D cipuoja, tiuninguoja ir t.t. sitam garaze, tai bovas kainuoja mano masinai 95£ ir dedasi vietoj kazkokio plastikinio voztuvo, ir tipo jis neikiek nepablogina variklio darbo, ir nereikia jam jokiu papildomu pajungimu ar kazko... tai galvoju reik veliau toki isigyt ;)   
nu man reikia bovo... as megstu ta garsa.... psss psss net passat TDI mano buvo su bovu :D :D

Neprisijungęs norgevas

• Žiūrėti profilį
tai as vistiek nesuprantu, jei as ysidejau bova kuris kainuoja 400lt tai jis jau kenkia, bet jei tau ydeda kazkas uz 95 svarainius tai jau tvarkoje? ir apskritai kaip bovas gali kengti jei jis pajungtas taip paciai kaip ir recerkuliacinis? ar negali kasnors protingai paaiskinti?

Neprisijungęs norgevas

• Žiūrėti profilį

siandien buvau uzsukias i auto performance servisa ir parduotuve kartu, cia prie Londono siaip :D cipuoja, tiuninguoja ir t.t. sitam garaze, tai bovas kainuoja mano masinai 95£ ir dedasi vietoj kazkokio plastikinio voztuvo, ir tipo jis neikiek nepablogina variklio darbo, ir nereikia jam jokiu papildomu pajungimu ar kazko... tai galvoju reik veliau toki isigyt ;)   
nu man reikia bovo... as megstu ta garsa.... psss psss net passat TDI mano buvo su bovu :D :D
[/quote]
o tas plastikinis ir yra manyciau originalus recerkuliacinis voztuvas

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
nu as rizikuosiu det vistik, ten tiuning servisas rimtas, cipuoja, turi stendus, greiciu dezias sportina, ismetimo sistemos ir t.t. ir kokio sudo nemanau kad ikis ir kad paskui vaziuotu blogiau dar...   galu gale grazint galima jei su tuo bovu bus kokiu blogumu ;)   

o tas gali buti , kad ten recirkuliacinis vadinasi ar kazkas tokio vietoj kurio bovas dedasi

kazinak

• Svečias
nu as rizikuosiu det vistik, ten tiuning servisas rimtas, cipuoja, turi stendus, greiciu dezias sportina, ismetimo sistemos ir t.t. ir kokio sudo nemanau kad ikis ir kad paskui vaziuotu blogiau dar...   galu gale grazint galima jei su tuo bovu bus kokiu blogumu ;)   

o tas gali buti , kad ten recirkuliacinis vadinasi ar kazkas tokio vietoj kurio bovas dedasi

jei rimtas ,tada tau pasiule Forge 007p, arba Forge split-r(del sito abejoju,nes naujas £120 kainuoja),beja koks ten servisas ?

siulau pries kazka perkant ar darant seat forume pasiklausineti,nes ten sedi nemazai gudriu galvu ,zmogus segebejo su stokine k04 turba 300ag ispausti ,kas tt ar s3 forume yra neimanoma ,nors varikliai tie patys :D :D :D
patariu susisiektui su sitais zmonem http://www.vagcheck.com/ jie vakaru londone, zmones ZINO ka daro ,gali pasukti pakonsultuos apie viska
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 08, 22:43:50 sukūrė kazinak »

kazinak

• Svečias
tai as vistiek nesuprantu, jei as ysidejau bova kuris kainuoja 400lt tai jis jau kenkia, bet jei tau ydeda kazkas uz 95 svarainius tai jau tvarkoje? ir apskritai kaip bovas gali kengti jei jis pajungtas taip paciai kaip ir recerkuliacinis? ar negali kasnors protingai paaiskinti?

supranti tiek kas nihija neraukia, bov'au vadina tiek  recirkulaicini tiek atmosferini, gal servisas pasiule rimtesni recirkulaicini ir fsio, nuo to garsas nepasikeis nei kiek  :-] :-] :-]
o dyzelinis bovas tai ten is viso izdivalke  :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs norgevas

• Žiūrėti profilį

supranti tiek kas nihija neraukia, bov'au vadina tiek  recirkulaicini tiek atmosferini, gal servisas pasiule rimtesni recirkulaicini ir fsio, nuo to garsas nepasikeis nei kiek  :-] :-] :-]
o dyzelinis bovas tai ten is viso izdivalke  :-] :-] :-] :-] :-]
[/quote]

sklende su vagcom nuresetinti galima, jau senai irodyta kad atjungus akuma ar tik ijungus degiam ji nenusiresetina  ;)

siulyciau pasitikrinti visas vakumo ir slegio slangas,geriasuia nuimti ir gerai apziureti,aisku ir dv pasitikrinti,

p.s. gal tu turi isedejas bov'a ? jei atsakymas taip,tada visos bedos tik del jo :)

tai gal kasnors teiksis normaliai ir logiskai atsakyti kodel visos bedos gali buti tik del bovo?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 09, 22:21:34 sukūrė norgevas »

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
Citata
jei rimtas ,tada tau pasiule Forge 007p, arba Forge split-r(del sito abejoju,nes naujas £120 kainuoja),beja koks ten servisas ?
tas bent FORGE 007p  ebay kainuoja apie 90£

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Forge+007p&_sacat=See-All-Categories 

o sitas garsa skleidzia dar ;)  idomu ar variklio darbui nedaro salutinio poveikio...

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Forge+split-r&_sacat=See-All-Categories

bet jis kaip suprantu garso neskleidzia, bet ir nedaro zalos, tas kitas lyg dar garsa skleidzia, bet neaisku ant kiek tas gerai visam variklio darbui....
garazai ten du yra salia vienas kito, vienas man rodos vadinas PERFORMANCE DEVELOPMENT, kitas neprisimenu, siaip garazai abu rimti, daro rimtas masinas sportui, kaip sakant nedaro tokio tiuningo kai ant opel corsos uzdeda galini boxsa kad krioktu ir sparnu arkas is spakliaus placias nulipdo :D :D

o siaip dabar dar ieskau kur nusipirkt voztuveli toki "xytra" :D , del kurio labai daznai 1.8T tasosi, kas keista, kad buna dienu kai vaziuoja absoliuciai normaliai, paskui uzeina ir vel tasosi, netraukia ir t.t.   idesiu foto veliau kaip atrodo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 09, 17:15:52 sukūrė STdemoniac »

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
va cia sudina detale del kurios buna bereikalo prikeiciama oro matuokliu, zvakiu, babinu ir dar beleko :D :D :D
kas keisciausia kad del sito suduku masina kartais vaziuoja be problemu visa savaite, kartais uzeina ir vel tasosi...

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Kas čia per dalykas, ir kur jis randasi, kokia jo paskirtis?

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
jisai po kolektorium stovi galima alsuoklio slangos vidury ir siaip paprastai nesimato jo :) 
paskirtis tokia, kad jis yra vienpusia veikimo, kai spaudi gaza ir turba pradeda pusti tai jis uzsidaro kad nepripustu slegio i variklio bloka, bet kai jis parejas tai gaunasi kaip ir nesandarus ortakiai, tik tiek, kad slegis iseina ne i isore, bet i variklio bloka... ir delto sunku rasti sita beda, ir variklis nedyrba normaliai, slegio davikliai esantys ortakiuose jaucia slegio nukritima ir t.t.   nu karocia cia galima sakyti masine 1.8T problema siti voztuveliai, ir kas pikti jog jie kartais veikia normaliai, kartais pradeda praleidineti ir sunku isgaudyt kas kaip...

kazinak

• Svečias
Kas čia per dalykas, ir kur jis randasi, kokia jo paskirtis?

vienas galas jungiasi prie alsuoklio,kitas prie isiurbimo kolektoriaus,ka jis daro tai bbz :D.jei jis sugedes turetu leisti ora tiek puciant tiek traukiant ,savo pakeiciau kai slanga salia jo truko, ju yra pirkti pas audi/seat/vw atstovus ,centus jis kainuoja

o del forge007p ,ten yra rimtesnis standartinio bosch DV pakaitalas, dazniausia j deda i remapintas masinas,nes jis yra zymiai patikimesnis,be to keiciasi spyruokle prikloausomai koki slegi naudoji

seip jis neskleidzia jokio garso kaip ir stokinis ,  bet jei turi kugini filtra arba modinta filtradeze  ,tada bus taip
feature=related

nori kad nekenktu varikliui gali pirkti Forge Split-r ,ten specialiai audi/vw variklliam sukurtas, puse oro atgal i sistema atiduoda,kita puse i lauka,turejau nusipirkes,pazaidziau ir iskeiciau i 007p ,nes po remapo snypscia man ir tas neprastai

va jei idomu kaip filtradeze pasimodinti,  http://www.wak-tt.com/mods/ramair/cheapinduction.htm  pradziai siulau sita pasidaryti, jei nenori savo dezes pjaustyti,nulek i siuklyna atsargini pasiimk,dezes apacia tokia pat pas paprstus golfus

kazinak

• Svečias
jisai po kolektorium stovi galima alsuoklio slangos vidury ir siaip paprastai nesimato jo :)  
paskirtis tokia, kad jis yra vienpusia veikimo, kai spaudi gaza ir turba pradeda pusti tai jis uzsidaro kad nepripustu slegio i variklio bloka, bet kai jis parejas tai gaunasi kaip ir nesandarus ortakiai, tik tiek, kad slegis iseina ne i isore, bet i variklio bloka... ir delto sunku rasti sita beda, ir variklis nedyrba normaliai, slegio davikliai esantys ortakiuose jaucia slegio nukritima ir t.t.   nu karocia cia galima sakyti masine 1.8T problema siti voztuveliai, ir kas pikti jog jie kartais veikia normaliai, kartais pradeda praleidineti ir sunku isgaudyt kas kaip...

boost gaugi isidedi ir matai kai slegis krenta  ;)

p.s. nezinojau kad seatai irgi quattro turi ,galvojau kad jei visi fwd
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 09, 19:32:59 sukūrė kazinak »

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
o koki bova geriau pirkt tada, kolkas necipuota masina, bet veliau gal ir cipuosiu :)
forge007p ??  ar  Forge Split-r ?? jei sakykim ta garsa psss psss paliekam antroj vietoj, o pirmoj vietoj performance?? tai kuris geriau is situ dvieju bovu?

Citata
boost gaugi isidedi ir matai kai slegis krenta
gauge irgi galvoju isidet , bet nemanau kad labai pastebimai tas slegis gali ant gauge matytis kai tas voztuvelis nuejes...   

kazinak

• Svečias
jei is performanco puses ziurinti tai tik 007p,
siulau per skelbimus pereiti ,split-r po £50-60 vaiksto deveti.nepatiks parduosi uz tuos pacius pinigus 

p.s. gal netycia turi nusiprkes haldexo filtro rakta ?