hi, lyg kazkur buvo panasi tema, bet uzvedziau naujai... zodziu beda su 1.8T variklio darbu, masina seat leon cupra 2001m, variklis tas pats kaip audi A4 1.8T quatro, gal tik nezymus skyrtumai, kadangi pas mane variklis skersai stovi
zodziu variklis pradejo trukcioti, ypac tame tarpe nuo 2000 iki 3000 apsuku, ir kartais uzgesdavo... buvau pas viena nebloga meistra , dare diagnostika, diagnostika rode tris klaidas jei gerai pamenu, oro matuokle, presure sensorius ir kazkas su variklio temperatura (neesminis) , zodziu meistras klaidas istryne ir nesake pradet keist oro matuokles ar kazka tokio, bet parode po kolektorium maza slangute kuri buvo trukusi, va ta slangute pasikeiciau ir dalis bedu kaip ir susitvarke, jau trecia diena masina netrukcioja, tik apsukos biski plaukioje kai dyrba ant laisvu, kartais nukrenta iki 500 ir vel pasoka iki 800, bandziau plauti gerklia, gerkle siaip elektrine pilnai (nera trosiuko) tai draugelis palaike nuspaudias pedala ant ijungto degimo, o as su dantu sepetuku ir carb cleaneriu biski praploviau, lygtais pagerejo, bet vistiek apsukos biski plaukioje, klausiau meistro ka dar iekot, sake kazkaip galima nuresetint gerklia ar kazkas tokio..
gal kas zinot ar galima ta padaryti be diagnostikos? ir kaip?? kazka buvau girdejas, kad lyg reik palaikyt atjungta akuma, paskui pajungt atgal ir ijungus degima palaikyt kazkiek laiko ir tipo nusistato ta gerkle... :S ar cia teisybe??
ir dar begooglindamas radau sitoki moda , idomu kas pasikeicia ismetus tuos daiktus kur cia parodyta?? gal kas esat ismete tuos EGR ir visa kita ir kaip efektas?? ar juos ismetus gali variklis dyrbti geriau??
http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=312083