Bajorai, o gali būt, kad blacksysas pasiima srovės nevaikiškai?
Ypač jei 2 kameros dirba, tai kaip du registratoriai dirbtų, o jei +GPS tai tikrai ims, o kiek - pamatuoti reiktų, kad būti konkrečiam.
Labas Bajorai, tesiant ta tema apie Blacksys CF-100, kur kalbama astuntajame puslapyje. Zodziu esu labai susidomejes siuo registratoriumi,bet neramina mane keli dalykai. Man reikia i sunkvezimi (liaudiskai i fura),bet gana problematiskas jo tvirtinimas prie stiklo - klijuojama. Kas kadencija as vis persedu i kita sunkvezimi,tad ar yra koks sprendimo budas kaip "perklijuoti" ant kito stiklo? Kitas dalykas - sunkvezimyje yra status stiklas ir kaip matau ji priklijavus prie stiklo,registratorius gaunasi iki 1 cm nuo stiklo. Is po nakties ant stiklo buna gana daug dregmes,buna stipriai uzrasojes ir jauciu,kad registratoriaus lesis gaus nemazai dregmes, nes bus mazu atstumu nuo stiklo. Matau geras daiktas yra,bet turbut "nelabai tinkamas" sunkvezimyje. Ka daryt del perklijavimo? Na del dregmes,gal ir galima butu ji pasaugoti, nuimant poilsio metu nuo laikiklio (jei jis nusiimineja).
Visi registratoriai turi savo pliusų ir minusų. Dar yra Garmin GDR 35, jis bus toliau nuo stiklo, dieną 1:1 galima sakyti detalumo įžiūrėjimo, naktį čiut prasčiau, tačiau turi kitų pliusų, na ir kaina čiut kita gaunasi.
Kojyčių yra papildomai pirkti, bet jei mašinos iš vis nepastovios, tada bėda. Dvipusė lipni ir yra, tik tai nepatogu. Matai, siurbtukai turi didelę patikimumo problemą, todėl tik Garmin siurbtuko nevengia, nes laiko labai ilgai, tačiau vis tiek su laiku moka atlipti, o tada kitos bėdos atbėga.
Na Blacksys statosi prie stataus stiklo, užtenka kampo tam, nebent norėsi labai žemai filmuoti - tada reiktų jau žiūrėtis gyvai. Rasojimo jis nebijos jei bus aktyvus visą laiką, net ir parkingo, nes mašinoje net žiemą ties registratorumi neužšąla

Labiau bijo kondiškės, nes būna žmonės stato elektronika ties "pūtuku" o tada tikrai rasojimai vyksta.
Sunkvežimiams yra didelis kiekis parduotas, tad vėlgi... siūlau žiūrėtis prieš, o ne po