Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Videoregistratoriai  (Skaityta 101860 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Videoregistratoriai
« Atsakymas #300: 2014 Sausio 27, 12:25:09 »
Aš dėl to "dvigubai" nepriekaištauju niekam, čia tik toks pastebėjimas buvo ;)  apie kokybės skirtumus aš žinau, daug visokių video žiūrėjau, pavyzdžių, lyginimų ir t.t., saviškio juolab nelyginu su tais geresniais, tik sakau, kad už kainą kurią mokėjau gavau geriau nei tikėjausi ir mane pilnai tenkina, nes mokėti bent 600 litų (su tūkstančiais gal perspaudžiau) už registratorių aš negaliu, nors gal ir norėčiau tokio taip filmuojančio. Tiesiog sakau, kad tų pigių nereik visiškai nurašyt, viskas pagal poreikius ir galimybes :) 
o jei taip O.T. tai jau geriau tegul filmuoja blogai, bet nieko nenufilmuoja, nei kad gerai, bet kokią nelaimę
Yra ir dvigubai pabrangusiu, yra ir trigubai, yra kur tiek mazai, kad net patiketi butu sunku ir tai kaip nekeista buna prie itin brangiu registratoriu. Na bet dzin tos kainos. As is ebay ir daug ka siunciuosi, tai normalu, o kartais perku lietuvoje del ramios galvos.
Pripazinkime ir tai, kad tu numeriu ne visad ir reikia, o buna tiek nesvariu masinu, kad su niekuom tu numeriu neiziuresime. Dazniausiai uztenka matyti situacija, kas is kur islindo, kas kur palindo, pervaziavo, nubrauke ir t.t. Dazniausiai rinkoje rimtais viduriais registratoriu pigiu nebuna, kuris dzin kad prasciau filmuoja, bet butu patikimas. Va cia ir beda, nes abydniausiai ne tik kad numeriu nematome, o kas kaip tycia registratorius pakibo mums svarbiausiu momentu :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 14:35:22 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301: 2014 Sausio 27, 14:43:28 »
bet jei ziurint i vaizdo kokybe  tai cf-100 butu protingesnis pasirinkimas?

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2014 Sausio 27, 16:07:09 »
Jei reik kompatiško, tai KNL N3 + GPS visai neblogas. Dydis kaip dektukų dėžutės. Ir kokybė visai nieko. Šiaip tas N3, tai pats optimaliausias variantas mano atžvilgiu. Pigesnis, iškart kenčia kokybė, korpuso dydis ir t.t. Žodžių, vien pliusai (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2014 Sausio 27, 18:33:50 »
bet jei ziurint i vaizdo kokybe  tai cf-100 butu protingesnis pasirinkimas?
Kiek žmonių, tiek nuomonių, o vaizdo įrašus labai rekomenduoju vertinti per didesnį TV ir ne iš youtube, tad tiesiog "žalius" failus be jokių korekcijų.
Korpuso dydis ir ne šeip toks būna, tad labai dažnai registratoriai gebantys įrašinėti aukšta kokybe ir dirbantys su dideliais duomenų srautais, turi ir matricas nemenkas, kurios atitinkamai kaista (kaip ir procas), tad tas dydis tuo pačiu ir karščiui išspinduliuoti pasitarnauja. Buvo čia ne vienas gero įrašo, rimto gamintojo daiktas, kuris tiek įkaisdavo, kad pasiekdavo kritinę darbinę temperatūra. Tad labai mažo ir labai gero nelabai rasi ;) O išardžius registratorių (susipažinimui su vidumi) kartais iš tų gerų juokas paima, kaip jie dirba mašinoje, čia klausimas ir stebuklas. Turiu ir aš tokiu keistenybių, kurių nesiūlyčiau pirkt, bet viešai nenoriu įvardinti modelių, nes kolegos importuoja, investuoja ir galimai duoną iš to valgo.

Tad ne šeip yra tokia didelė rinka, formų, komplektacijų, laikiklių - kiekvienas iš mūsų turime savus kriterijus, tad pagal jį ir rinkis.
Aš vis medžioju kad geriau filmuos už Blacksys, mielai pasakysiu, kai toks modelis atsiras, bet vėlgi, kartais palyginimų skirtumas būna tikrai mažas ir vos matomas, o kartais akivaizdus net žvairam :-] Tiesa, Garmin GDR35 beveik 1:1 filmuoja, gal vis vos naktį nusileidžia, o va veiksmo kamerą kurią garminas išleido iš vis neįtikėtinai puikiai dirba, tik blin nepadarė softo joje, kad faila ant failo rašytu, kaip kad registratorius :-{

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2014 Sausio 27, 23:01:07 »
nejuokauk su situo sh gabalu... Jo kaina niekad didesne ir nebuvo nei 60Lt.
taip ir galvojau kad cia nieko gero, tiesiog netycia uzmaciau reklama tai ir papostinau :D

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2014 Sausio 27, 23:05:48 »
Nusipirkau iš Ebay video registratorių už maždaug 75 litus, aišku Lietuvoj kogero būtų kaina dviguba. Kadangi kaina tokia, surizikavau ir turiu pasakyt, kad nenuvylė, netgi nustebino, nes galvojau nieko nesamatys, bet matosi, dieną netgi važiuojant numeriai matosi netoli važiuojančio ar prasikeičiančio automobilio, aišku naktį kaip naktį, bet jei kas šalia būna matosi visvien, taip kad man pilnai pakanka. Žodžiu, nereik nuvertint tų pigių registratorių, nes ne visiem reikia, o juolab ne visi gali sau leisti pirkti už tūkstančius vien dėl super duper video kokybės ;)

galejai ir nuoroda numest is kur pirkai ;)

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #307: 2014 Sausio 28, 08:40:54 »
mano nuomone tokia jai zmogus perka del saves kad tik avarijos atveju butu matyt kaltininkas tai tinka ir tie piguciai nes , bet jai jau nori oziu disrbt tai reikia kad numeriai butu matyt:D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #308: 2014 Sausio 28, 09:31:10 »
Na tu čia Linai riebiai (z) Vadint ožiais visus, kurie perka kokybiškus daiktus yra švelniai tariant nekorektiška (n)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309: 2014 Sausio 28, 10:15:02 »

Na tu čia Linai riebiai (z) Vadint ožiais visus, kurie perka kokybiškus daiktus yra švelniai tariant nekorektiška (n)
As visu kur perka kokybiskus daigtus del saves tikrai taip nevadinu tik niekad nesuprasiu tu kur siuncia mentam video kad tik kita nubaustu , pries siusdami tegul tikrai pagalvoja ar jie tikrai niekad nepazeisdami taisykliu vazineja

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #310: 2014 Sausio 28, 11:00:18 »
mano nuomone tokia jai zmogus perka del saves kad tik avarijos atveju butu matyt kaltininkas tai tinka ir tie piguciai nes , bet jai jau nori oziu disrbt tai reikia kad numeriai butu matyt:D
Jo, gali tau Only audi papasakot kaip tavo pigutis avarijos atveju padare DELETE video :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #311: 2014 Sausio 28, 11:32:16 »
As visu kur perka kokybiskus daigtus del saves tikrai taip nevadinu tik niekad nesuprasiu tu kur siuncia mentam video kad tik kita nubaustu , pries siusdami tegul tikrai pagalvoja ar jie tikrai niekad nepazeisdami taisykliu vazineja
Aš į tai nesikišu (nes tai turi dvi medalio puses), bet visi kas perka gerus įrenginius, perka dėl savęs, bei kad žmonės gali sau leisti nemėtyti pinigų ir turėti patikimą, tačiau nei vieno iš tūkstančio pirkėjų neturėjau tokio, kuris sakytų, kad perka tam gerą - kad ožintų ir jam tai svarbu. Gal paskui išauga tas noras, kokį gaidelį apraminti, o gal to pasekoje po eilės metų mes visi patapsime kultūringesni vairuotojai. 

Na žinok visokių klientų norų esu girdėjęs, na visokių įtaigų naudoja pardavėjai, konkurentai, kolegos, importuotojai, atstovai - bet tu aplenkei visus ir visa galva (z)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #312: 2014 Sausio 28, 14:47:46 »
Jo, gali tau Only audi papasakot kaip tavo pigutis avarijos atveju padare DELETE video :D

kad vienas is 10 issitryne nereiskia kad visi blogi, paziurek rusijoje youtube, tik dabar pradejo rastis kokybiski vaizdeliai, o pries tai kvadratais rodydavo, vos ne slide show ir nieko - pilna prifilmuota avariju ir paciu ir kitu :)

tiksliai iš kur jau nepamenu, bet vat tokį pirkau :) :
http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Recorder-Blackbox-IR-Night-Vision-Mini-1-5-/360750584554?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item53fe6912ea

Kaip laikiklis, patikimas ?  :)   
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 28, 14:53:24 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #313: 2014 Sausio 28, 15:41:44 »

Kaip laikiklis, patikimas ?  :)   
tikrai taip, nė karto nenukrito, kaip uždėjau, taip ir važinėju jau gal pusę metų, taip pat nedreba, nesipurto, nu tikrai gerai laikosi, nes jis toks trumpas labai, į laikiklį labai kreipiau dėmesį kai rinkausi, tai galiu pasakyt, kad geras :)

p.s. jei kalbant apie minusus, tai video daug užima, nežinau ar čia visi taip ar šitas tik tokios apimties daro :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 28, 15:44:52 sukūrė Macabre »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #314: 2014 Sausio 29, 17:56:55 »
Aukščiausia raiška, rimtas registratorius apie 1Gb 10min.

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #315: 2014 Sausio 29, 20:35:16 »
as kaip galvojau,taip ir buvo,Blacksyso cf 100 tie lipdukai kakuciu kruvele. uzdejus pavaziavau 3 valandas ir nukrito,gerai,kad laidas prijungtas,kaip apsauga gaunasi. perdirbau nuo garmino laikikli,6 savaites atlaiko nenukrites. oobuolys per didelis,tai apskutus normaliai isitato. dar toks dalykas,kodel perziurint video ar is korteles,ar isikelus I kompa faila,man vaizdas atsilieka nuo garso? I interneta ikelus,viskas puikiai. kompas naujas,nemanau,kad nepaveza.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316: 2014 Sausio 30, 01:52:03 »
greičiausiai su driveriais negerai, o internete įkėlus perkonvertuoja formatu kurį grotuvas supranta.
rekomenduoju vlc video grotuvą http://www.videolan.org/vlc/index.html

sėkmės

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #317: 2014 Sausio 30, 08:16:06 »
Ant sauso ir svaraus stiklo reikia lipdukus klikuoti, patartino ir silto stiklo, nes tik rankas pridejus salia stklo-aprasoja. Sie lipdukai nesveikai gerai laiko, tad problema buvo ne lipduke. Gramin siurbtukai gerai laiko, turetu but viskas ciki su juo.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318: 2014 Sausio 30, 08:33:26 »
gerai bajoras sako svariai stikla nuvalyk dar fenu pasildyk ta vieta tai noredamas tu jo nenulupsi(+)

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319: 2014 Sausio 30, 09:00:44 »
Aukščiausia raiška, rimtas registratorius apie 1Gb 10min.
tai matyt maniškis išvis rimtas, nes užima bent dvigubai :-] dzin, 32 Gb kortelės visai normaliai užtenka :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #320: 2014 Vasario 02, 16:08:44 »
man pasidare idomu del videoregistratoriu nufilmuotu dalyku teisetumo. T.y tarkim tie niuansai kai siunciami video policijai. Kaip jie gali nubaust? ar sitie daiktai turi sertifikatus? kasmet tikrinami meterologijoj, kalibracijos t.t? ar atliekami tokei dalkai su sitais aparatais? manau ne.. tai ir nubausti manau gali tik tuos, neizinanciuosius ir pripazystancius pamacius video.. reealiai tai ne irodymas, gi visa tai gali but padirbta, datos pakeistos ir t.t kazin ar sunku padaryt tai.. o kas visa tai aiskinsis? garantija duodu kad iki teismo daejus ta policija snipsta gautu.

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321: 2014 Vasario 02, 19:30:36 »
O ivairios kameros prie prekybcentriu, degaliniu irgi metrologines patikras praeina? (H-) Ju parodymus tai uzskaito.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322: 2014 Vasario 02, 19:33:49 »
Na laiko ir gps parodmenis gali uzgincyti, kaip ir sakai, bet vaizdo nepaneigsi.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323: 2014 Vasario 03, 15:07:36 »
man pasidare idomu del videoregistratoriu nufilmuotu dalyku teisetumo. T.y tarkim tie niuansai kai siunciami video policijai. Kaip jie gali nubaust? ar sitie daiktai turi sertifikatus? kasmet tikrinami meterologijoj, kalibracijos t.t? ar atliekami tokei dalkai su sitais aparatais? manau ne.. tai ir nubausti manau gali tik tuos, neizinanciuosius ir pripazystancius pamacius video.. reealiai tai ne irodymas, gi visa tai gali but padirbta, datos pakeistos ir t.t kazin ar sunku padaryt tai.. o kas visa tai aiskinsis? garantija duodu kad iki teismo daejus ta policija snipsta gautu.

Delfi butent tavo zodzius ir aprase, tik moksliskiau, pagrindine mintis buvo, kad videoregistratoriai neturi jokiu irodymo teisiu, t.y kad tai nera irodymas , ir irodymu nelaikoma. Tik idomu kodel visi yra baudziami tada, kogero todel kad neatsirado dar kazkuris gudresnis su geru advokatu ir neuzvarte policijos teisme :) Nes irodymu laikoma filmuota medziaga policijos automobiliuose . Kitaip tariant jei as buciau afigienas meistras ant kokiu video redagavimo programu, tave nufilmuociau kieme vaziuojanti ir nieko nepazeidzianti, ir poto video taip sudeliociau kad tu vaziuoja per koki raudona, ar pervaza prie STOP nestojas :) taip tu gautum bauda, o as buciau tiesiog "paprikolines"  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 03, 15:09:59 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #324: 2014 Vasario 03, 19:15:31 »
Nu tai cia asilai oziukai visokie skundzia, pagavai toki kur nesamoniu prifilmuoja, persirikiuojant be posukio filmuoja ar per istisine ir siuncia, atsandalinai gerai ir nebenoretu daugiau siuntineti. Man asmeniskai pasikartosiu, ir kitiems siulyciau tam paciam tikslui registratoriu naudoti AVARIJOS metu jei kiltu bedos, prifilmaves irgi esu pilna ir be posukiu ir per istisine ir visokiu s, bet as ne policija, ne man teisti :) Kaip nepatiktu kad mane siustu kazkas kazkur, taip ir as nesiunciu :)