Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vejapjovės pasirinkimas  (Skaityta 57440 kartus)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Re: Vejapjovės pasirinkimas
« Atsakymas #75: 2010 Gegužės 10, 10:49:05 »
neužkūriau naujosios vejapjovės :D teks į servisą varyt diagnostikai :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Gegužės 10, 11:03:12 »
Su žaislu (Partner) jau eilė metų tėvas prisipjauna malkų namui apšildyt. Sutinku, kad pjūklą naudojant profesionaliai, kai jis tampa įrankiu uždirbant pinigus reikia rimto ir galingo daikto, tačiau savo reikmėms pilnai užtenka ir Partner'io ;)

Tai ir yra žaislas, o ne normaliam darbui, geriau jau iškart pirkt truputi rimtesni, negu paskui gailėtis, husquarna 55 jau apie 7 metus tarnauja jokių problemų, net stebina jei mašina taip :D
ka esu isbandes miske jau nevienerius metus tai husqvarna 55, liux daigtas. toliau stihl ms341 galingas, ir kaina nevaikiska, bet vertas kiekvieno lito apart grandines ir lentos nieko neteko keist per ~3metus naudojimo. buvo net imestas i upe dirbantis, tai nieko isdziuvo ir toliau kaip niekur nieko. dar Jonsered 2055turbo labiau siaures rinkai skirtas, sildomos rankenos ir t.t, siaip liux dirba, tik minkstos amortizacines spyruokles, abi pertruko. ir lyginant su stihl ms341 ima daugiau benzo nors jonseris ir silpnesnis biski. partneris tai pas mociute kaime, sunkus ir niekam tikes, garsas vienas, jei maziau nei puse bakelio benzo tai pradeda dust, filtriukas benzo ant juoko padarytas, modelio nepamenu, gal pas kitus tokiu problemu nera. tiek is mano zinomu :)

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Gegužės 10, 19:48:34 »
tai parduotuveje neisbande?  :V kai mes pirkom, tai iskart pripyle tepalo, uzkure ir pabande  ?!?

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Gegužės 11, 15:03:20 »
tai parduotuveje neisbande?  :V kai mes pirkom, tai iskart pripyle tepalo, uzkure ir pabande  ?!?
ji pirkta beveik pries metus, praejusi sezona puikiai dirbo :) pavadinau naujaja nes turim dar ir sena kledara :D (kuri nedirba su oro filtru, be jo veikia)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Gegužės 11, 18:24:46 »
kokia ta naujoji? ne MTD kartais? :D

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Gegužės 11, 18:27:50 »
HUSQVARNA R 152SVH :)

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #81: 2010 Gegužės 11, 18:29:26 »
apie MTD gerai arba nieko :D

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Gegužės 11, 18:32:11 »
pas mane i remonta is visu atvaziuojanciu kokiu 80% MTD  ;) ir tai ne todel kad ju daugiausia nupirktu yra...
nors as pries 3 m. ir pats tokia klaida padaraiu (v) :D nes dar nedirbau tokio darbo susijusio su vejapjovem
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 11, 18:34:45 sukūrė Mukas »

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #83: 2010 Gegužės 11, 18:34:14 »
pas mane i remonta is visu atvaziuojanciu kokiu 80% MTD  ;) ir tai ne todel kad ju daugiausia nupirktu yra...

tai reiškias man ir dar mano kokiems 4 pažįstamiems velniškai sekasi :D

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Gegužės 11, 18:34:58 »
pas mane i remonta is visu atvaziuojanciu kokiu 80% MTD  ;) ir tai ne todel kad ju daugiausia nupirktu yra...

remontuojat zoliapjoves? ka galit papasakoti apie partnerio kokybe?  :)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2010 Gegužės 11, 18:38:08 »
jei su brikso motoru tai nieko blogo pasakyt negaliu

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2010 Gegužės 11, 18:40:06 »
o kaip Honda variklis? :)

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2010 Gegužės 11, 18:43:43 »
o kaip atskirti koks variklis? jei nera ant virsaus HONDA lipduko tai tada brisko ? ?!? :)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2010 Gegužės 11, 18:46:39 »
su hondom mazai buvau susidures, nieko negaliu pasakyt (-) huksvarna juos naudoja, pas mane jie nevaziuoja nes ne is mano parduotuves perka :D

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2010 Gegužės 11, 18:48:45 »
su hondom mazai buvau susidures, nieko negaliu pasakyt (-) huksvarna juos naudoja, pas mane jie nevaziuoja nes ne is mano parduotuves perka :D
arba visai negenda :D

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2010 Gegužės 11, 18:51:55 »
o kaip atskirti koks variklis? jei nera ant virsaus HONDA lipduko tai tada brisko ? ?!? :)
ant brikso motoro starterio metalinio gaubto yra isspaustas logotipas, ant hondos nezinau

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2010 Gegužės 11, 18:53:29 »
arba visai negenda :D
seip hondos variklis klasifikuojamas antras po kawasaki, o brikso trecias... tiksliau truputi suklydau, antras yra kooler motoras o tada tie du

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2010 Gegužės 11, 18:54:35 »
ant brikso motoro starterio metalinio gaubto yra isspaustas logotipas, ant hondos nezinau
tada musiske brisko  (+)
dekui uz konsultacija  (h)

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2010 Gegužės 11, 19:49:33 »
O 0000 variklio nera  :V  :D

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2010 Gegužės 17, 15:34:13 »
Sveiki, atėjo ta diena kai reikia išsirinkti vejapjove. Reikalavimai: benzinine, savaeige, pjaut apie 17 a. zoles. Viking kažkaip per brangi lyginat jos komplektacija, labai jau paprasta žoliapjove o kainuoja nuo 1500 lt. Dar užmečiau akį  į partner, yra neblogu modeliu, bet sako kad brigss motorus jau gamina kinijoj, kaip ir visa partner. Dar husqvarna žiurinėjau, ji brangesne, bet navarotu daugiau nei partner, motoras toks pat. Ir vienur pasiūlė Castelgarden tipo labai žinoma Italų firma, nors aš apie ją negirdėjęs.  Siūlo tokį modelį http://www.sodotechnika.com/katalogas/benzinines_vejapjoves_su_honda_varikliu/castelgarden_xs_55_mhs/
Patinka tai kad honda variklis ir sako tikrai originalas ir siaip labai gerai laiko, gerai kuriasi, tyliai dirba. Tai ka manot apie tokia, gal kas turit kazka panasaus?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2010 Gegužės 17, 15:55:14 »
Naudoju stiga silent 45 (jei neapsirikau modelio). Benzininė, savaeigė, pjaunamas plotas ~15a. 1,5h trunku. Naudoju jau septinti metai, prieš tai kitą modelį turėjau, tai labai patenkintas kol kas. Variklis briggs&station, laiko irgi puikiausiai.

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2010 Gegužės 17, 15:58:33 »
Sveiki, atėjo ta diena kai reikia išsirinkti vejapjove. Reikalavimai: benzinine, savaeige, pjaut apie 17 a. zoles. Viking kažkaip per brangi lyginat jos komplektacija, labai jau paprasta žoliapjove o kainuoja nuo 1500 lt. Dar užmečiau akį  į partner, yra neblogu modeliu, bet sako kad brigss motorus jau gamina kinijoj, kaip ir visa partner. Dar husqvarna žiurinėjau, ji brangesne, bet navarotu daugiau nei partner, motoras toks pat. Ir vienur pasiūlė Castelgarden tipo labai žinoma Italų firma, nors aš apie ją negirdėjęs.  Siūlo tokį modelį http://www.sodotechnika.com/katalogas/benzinines_vejapjoves_su_honda_varikliu/castelgarden_xs_55_mhs/
Patinka tai kad honda variklis ir sako tikrai originalas ir siaip labai gerai laiko, gerai kuriasi, tyliai dirba. Tai ka manot apie tokia, gal kas turit kazka panasaus?
jei variklis tenkina, kaina tenkina ir perki, manau zoliapjove toks daiktas kuriam variklis ir yra svarbiausias. kas daugiau ten gali gesti, ? troselis nutruks? kebulas supus? :V tokia butu mano nuomone  :)

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2010 Gegužės 17, 17:05:31 »
jei variklis tenkina, kaina tenkina ir perki, manau zoliapjove toks daiktas kuriam variklis ir yra svarbiausias. kas daugiau ten gali gesti, ? troselis nutruks? kebulas supus? :V tokia butu mano nuomone  :)
toki modeli kaip nuorodoj uz 1400 lt siulo, bet ne firmine parduotuve cia. O Siaip UAB ar IĮ turi zmogelis ir tuo uzsiima, bet sako del garantiju tikrai problemu nebus. Dar sako jei nori gali issirinkt ta patinkancia varna ar partner padarytu pora simtu pigiau nei salone, bet kazkaip nekokios jis nuomones apie tuos partner visus. Siulo imt ta castel garden, bet apie sita as nieko negirdejas, nu gal ir neblogas daigtas....

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2010 Gegužės 17, 17:07:16 »
nu su parteneliu pjaunam antra sezona, tai jokiu problemu, kuro mazai ima. po ziemos uzsikure pirmu tempimu
toki modeli kaip nuorodoj uz 1400 lt siulo, bet ne firmine parduotuve cia. O Siaip UAB ar IĮ turi zmogelis ir tuo uzsiima, bet sako del garantiju tikrai problemu nebus. Dar sako jei nori gali issirinkt ta patinkancia varna ar partner padarytu pora simtu pigiau nei salone, bet kazkaip nekokios jis nuomones apie tuos partner visus. Siulo imt ta castel garden, bet apie sita as nieko negirdejas, nu gal ir neblogas daigtas....

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2010 Gegužės 17, 17:15:25 »
rimvis, šioje temoje rekomendavo man pirkti MTD žoliapjovę, nusipirkau, pokolkas tik (y) įspūdžiai, Kodėl apie tokią negalvoji ?? :)
Aš šitą įsigijau: http://www.stokker.lt/products/product/887853/Vejapjove_53_SPO/
Šienaujamas plotas 18arų, jei nebūtų mama prisodinėjusi visokių žemaūgių medelių ir krūmų, viskas eitų daug greičiau, bet šiaip per porą valandų viską apsipjaunu neskubėdamas :)