Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vejapjovės pasirinkimas  (Skaityta 57065 kartus)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Vejapjovės pasirinkimas
« Topic Start: 2009 Birželio 16, 20:47:33 »
Laba diena, gal kas iš savo patirties ar šiaip turintys savo nuomonę galėtų patarti šituo klausimu.
Pribrendo reikalas pirkti naują vejapjovę, nes senoji užsilenkė. Reikalavimai būtų tokie: benzininė, savaeigė, ~1500Lt, žinomo gamintojo (kad nebūtų problemų su dalimis ir aptarnavimu). Vejos plotas 10-15 arų.
P.S. jei tema ne toje skiltyje, labai nepykit ir perkelkit ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Vejapjovės pasirinkimas
« Atsakymas #1: 2009 Birželio 16, 20:50:48 »
Naudoju jau antrą Stiga, tai kol kas patenkintas. Plotis jos 57cm, 15a nuvarau per ~1,5val. Šiaip pati vejapjovė dzin, svarbu variklis būtų Hondos arba Briggs'o. Na aišku, pirmenybę teikčiau Husqvarna, Jonsered, Stiga, Partner ir pan...

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Birželio 16, 20:56:36 »
naudoju MTD, savaeige, Hondos variklis, 3.5 Ag, trecia sezona dirba jokiu problemu, siaip MTD esu suderines ir tevams, ir kaimynui tai patenkinti :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Birželio 16, 20:57:01 »
Imk husvarna arba vikinga ir vargo nematysi.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Birželio 16, 21:10:51 »
kokio galingumo žiūrėti? kokiu varikliu(Honda ar B&S)? Plotis manau turėtų būti daugiau nei 50cm. Gal koki modelį konkretų pasiūlysit?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Birželio 16, 21:17:25 »
Nueik i bet kuria stihl'io ar husvarnos parduotuve ir issirinksi vietoj, pades konsultantai. Istiesu neteisinga sakyt kad tik variklio gero reik ziuret...
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Birželio 16, 21:23:11 »
kokio galingumo žiūrėti? kokiu varikliu(Honda ar B&S)? Plotis manau turėtų būti daugiau nei 50cm. Gal koki modelį konkretų pasiūlysit?

Aš su tokia http://www.lt.partner.biz/node1856.aspx?pid=128703
pjaunu daugiau nei 25a, tai kolkas labai patenkintas jau antri metai ir apart tepalo keitimo nieko nereikėjo remontuot.

Svarbiausia perkant rinktis su priekiniais varomaisiais ratais, ir gal dar su keliais greičiais, varikliai jau dauguma honda ir bridz.... eina.

Dar būna patogus daigtas išplovimui šlangos jungtis, užvedus paduodi vandeni ir pati išsiplauna apačia.

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #7: 2009 Birželio 16, 21:27:03 »
siaip del plocio tai vargu ar rasi daugiau nei 50 cm plocio.. tada jau reikia ziuret traktoriuka, pas mane 60 aru plotas, tai apsisienauju su 54 cm plociu...
o siaip kas liecia gamintoja tai uz 1500 LT manau ir Stihl, ir Husqwarna..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Birželio 16, 22:02:13 »
Galingą husqvarną sunkiai už tokią kainą paimsi... Bėje, kažkas čia minėjo,kad priekiniai ratai geriau... Nesutinku, nes turėjau, tai kai pilnas krepšys žolės būna, žolė iškasa :D

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Birželio 16, 22:08:56 »
Galingą husqvarną sunkiai už tokią kainą paimsi... Bėje, kažkas čia minėjo,kad priekiniai ratai geriau... Nesutinku, nes turėjau, tai kai pilnas krepšys žolės būna, žolė iškasa :D
yra ir su quattro sistema, tik neaišku kaip ten su blokiruotėm :D

Kažkaip šita užkliuvo, visai nieko tokia
http://www.husqvarna.lt/node1817.aspx?nid=70305&pid=38190
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 16, 22:13:51 sukūrė cornis »

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #10: 2009 Birželio 16, 22:14:56 »
siaip man atvirksciai nepatinka kai priekiniai varo ratai, galiniai zymiai geriau, kadangi jie buna didesni uz priekinius, labiau pasijaucia tas "savaeigiskumas"

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Birželio 16, 22:21:48 »
turejau su priekiniais varomais tai nlb patiko man, dbr turiu husqvarna galas varo 6ag varikliukas 53cm plociu pjauna, dedasi krepsys zolei arba prisidedi prie sono toki plasmasiuka ir pucia lauk zole pjaunu apie 20aru  jau 4 sezonas tai jokiu problemu nebuvo dar... :)

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Birželio 16, 22:23:07 »
siaip man atvirksciai nepatinka kai priekiniai varo ratai, galiniai zymiai geriau, kadangi jie buna didesni uz priekinius, labiau pasijaucia tas "savaeigiskumas"
RWD bent jau automobilyje žymiai geriau nei FWD ;)

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Birželio 16, 22:23:39 »
turejau su priekiniais varomais tai nlb patiko man, dbr turiu husqvarna galas varo 6ag varikliukas 53cm plociu pjauna, dedasi krepsys zolei arba prisidedi prie sono toki plasmasiuka ir pucia lauk zole pjaunu apie 20aru  jau 4 sezonas tai jokiu problemu nebuvo dar... :)
koks modelis gal atsimeni?

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Birželio 16, 22:25:50 »
siaip jinai garaze yra dbr, bet buvo namie dokumentai jos kazkur ainu paziureti

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Birželio 16, 22:49:16 »

Lyg ir as minejau del priekio, pilnai uztenka traukos, kai net ir pilnas bunkeris, bet kai reik po medeliais palandziot tai pliusas, palenki rankena zemyn ir nebevaziuoja o su galiniais tai negi visa pakelsi ar isjungsi. Kaimynas turi su galu varoma tai keikiasi :D

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #16: 2009 Birželio 16, 22:58:21 »
Kai reikia kur po medeliais palist paleidi rankena, ir ne vieni ratai nevaziuoja, daryk ka nori

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Birželio 16, 23:16:43 »
supratau kad geriau yra su kintamo greicio pavara, nes tos su fiksuota daznai arba per greit arba per letai vaziuoja

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Birželio 16, 23:38:42 »
siaip pasiimi lankstinukus ir ten lb gerai pagal funkcijas jos buna parodytos, sulygintos, aprasyami visi..
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Birželio 17, 01:44:29 »
Stumdoma traukiama ta pirkt reikia  :D :D :D :D baigi darba, tai bicepsiukus gali pabuciuot. ir siaip, kaloriju padegini. ispindejimas cia savaeiges visokios  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Birželio 17, 07:05:20 »

Lyg ir as minejau del priekio, pilnai uztenka traukos, kai net ir pilnas bunkeris, bet kai reik po medeliais palandziot tai pliusas, palenki rankena zemyn ir nebevaziuoja o su galiniais tai negi visa pakelsi ar isjungsi. Kaimynas turi su galu varoma tai keikiasi :D

Nu pas mane jau kelinta su galu varomu, tai nesiskundžiu,o va su priekiniais tai nepatiko (-)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Birželio 17, 20:17:06 »

Dar būna patogus daigtas išplovimui šlangos jungtis, užvedus paduodi vandeni ir pati išsiplauna apačia.

Idomu pasidare apie si navarota, gal placiau galima, koks cia modelis, nes nerandu per gugle ;)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Birželio 17, 20:57:19 »

Idomu pasidare apie si navarota, gal placiau galima, koks cia modelis, nes nerandu per gugle ;)

Aš tai tik pas husquarna mates, kai baigi pjauti prileki prie šlangos su vandeniu ir užmauni ant to antgaliuko ir tada visad apačia švari lieka, aš ir noriu toki pasidaryti savajai, nes ten pastoviai prisikaupia visko ir sunki patampa.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Birželio 17, 22:10:41 »
Aš tai neplaunu apačios, pati išbyra :D

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį