Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ûkininko pažymėjimas/kursai  (Skaityta 11715 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Re: Ûkininko pažymėjimas/kursai
« Atsakymas #50: 2010 Rugsėjo 18, 08:24:15 »
tik va kiek zinau tai vistiek zemes sklypas ir liks zemes ukio paskirties.dabar vienas ukininkas snekejo apie sklypo iregistravima kaip namu valdos.jis jau pasitates nama ant zemes ukio paskirties zemes dar pats dariau topke jam. tai be detalaus nieko neiseina.nes kitu atveju pasistatyt butu galima ant 20ha zemes ir veliau padaryti padalinima i atskirus sklypus ir jau pardavinetikaip ztatybos paskirties. tai kad to nebutu neregistruoja tokiu sklypu kaip namu valdos.

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Rugsėjo 18, 08:51:47 »
Darant detalųjį ir vyksta sudalinimas, paskirties keitimas, adresų suteikimas, sklypų įregistravimas ir t.t. Kaip tu kitaip norėtum tai padaryti? Pats sudalinti, kuolų prikalti ir parduoti? ?!?

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Rugsėjo 18, 08:57:15 »
zemes ukio paskiries sklypu padalinimas yra galimas ir be detalaus.bet paskirties keitimas be detalaus nera galimas.galima ir sujungti sklypus is keliu i viena.taip pat nereikia detalaus. jai as turiu kad ir 5ha zemes o man reikalingas gal tik vienas tai padarau padalijima ir keturis parduodu tokios pat paskirties kaip buvo.tai jokio detalaus nereikia.

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Rugsėjo 20, 16:01:49 »
pusbrolis mano vieksniuose laike, pries kokius 2 metus. Kainavo 300, reikejo paskaitas lankyti, bet teoriskai lanke, o i egza mano broli nusiunte, nes pats negalejo, tas vaikas zalias nieko neismano, bet ir tai islaike, tai patykek koks ten egzas... :D
tokie kaimai susirenka, pasakojo jog vienas senuks is nervu tiek ciulpe tusini kad rasalu apsitaske, visa burna melina buvo :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19574
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Lapkričio 25, 08:05:14 »
Sitas momentas man labai patiko :) O ant naujos masinos /traktoriaus/pastato ar reikes prisikalt lentle ? :D

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Farmeris

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Lapkričio 26, 19:54:42 »
Sitas momentas man labai patiko :) O ant naujos masinos /traktoriaus/pastato ar reikes prisikalt lentle ? :D
jei projektas brangus tai lentelė namuose o ant TLC ar Hiluxo uzteks ir lipduko :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 26, 19:56:40 sukūrė Farmeris »

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Lapkričio 26, 20:27:08 »
sveiki koliegos ukininkai  :-] ,as baiges zemes ukio profkie tai man ir reiks kokius kursus viel eiti laikit kad gaut ukininko pazimejima ar uzteks su diplomu ateit sumokiet pinigelius ir pasimt ksiva  ;),ar kokie tikslau reikalavimai pazimejimui gaut,apart kad savo zeme turet reikia ar nuomotis ar sodo 12a uzteks iems tesiog  :-] :-]

Neprisijungęs lukasm

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2011 Gegužės 12, 21:15:46 »
o buhalterija sudetinga reikia vesti ukininkui?
Ne, buhalterija ukininkai gali vesti taip pat kaip individualią veiklą vykdantys gyventojai.