Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Apgadintas automobilio vairas servise  (Skaityta 6583 kartus)

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
Apgadintas automobilio vairas servise
« Topic Start: 2018 Rugsėjo 06, 22:23:54 »
Sveiki forumieciai, turiu idomu klausima. Dariau ratu suvedima,, pas viliu" kaune. Is pirmo karto kreivas vairas buvo, tai nuvariau antra kart. Atsiimant masina apsiziurejau kebula ar nera braizymu. Sekancia diena apsiziurejau, kad subraizytas vairas. Apacioje centre ir kairiau yra stiprus du ibrezimai, kurių brezimas panasus, nes eina is krasto i centra. Rankos delnu tikrai jauciasi. Nuvariau snd pas juos ir  jie neigia subraize vaira ir siulo, kad kita kart padarys nuolaida. Zdz grazioj formoj siuncia toli. Masina gal ir sena, bet vairas odinis ir tikrai nesutrintas, ka patartumet daryt. Teoriskai cia civiliniai santykiai ir nieko as neirodysiu. Iskart nepastebejau ibrezimo, nes vaira laikau virsuje, o ibrezimas apacioje.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Apgadintas automobilio vairas servise
« Atsakymas #1: 2018 Rugsėjo 07, 01:39:41 »
Nelabai ką įrodysi, viską ką gali padaryti, tai paviešinti šitą faktą , kad ir http://www.audiklubas.com/forumas/kaunas/servisai-ir-meistrai-ms-apylinkse/3500/  temoje, kiti atkreips dėmesį atsiimdami, dar kiti apsigalvos ar verta ten važiuoti.

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2018 Rugsėjo 07, 12:24:53 »
Tas viešinimas man vairo nenupirks, o siaip iki siol ju darbu buvau patenkintas, kas liecia vaziuokle ir jos restauravima. Gal kokiu minciu turit kaip ibrezimus pamazint, kad prie rankos delno nesikabintu?

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2018 Rugsėjo 07, 12:37:37 »
Tas viešinimas man vairo nenupirks, o siaip iki siol ju darbu buvau patenkintas, kas liecia vaziuokle ir jos restauravima. Gal kokiu minciu turit kaip ibrezimus pamazint, kad prie rankos delno nesikabintu?

Butu lengviau patarti, jeigu ikeltum foto kokie ten ibrezimai.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2018 Rugsėjo 07, 13:18:22 »
Faktas, kad jie ten ir bus įbrėžę, deda gi jie fiksatorius ant vairo suvedimą darydami. Nesu matęs, kad kažkas dėtų kokią apsaugą ant vairo, kad jo nenubraižytų ar odos neįspaustų, tikrai užknisantis reikalas.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Apgadintas automobilio vairas servise
« Atsakymas #5: 2018 Rugsėjo 07, 21:46:22 »
Aš esu matęs tą fiksatorių Dagrije su guma matyt pasimokė.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2018 Rugsėjo 07, 21:47:09 »
Suminkštink oda su kokiu odos dezodorantu.