Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prancuziski numeriai  (Skaityta 5266 kartus)

Neprisijungęs l0gus

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
Prancuziski numeriai
« Topic Start: 2014 Sausio 07, 17:31:28 »
Ar galima Lietuvoj vaziuoti su automobiliu prancuziskais numeriais? Numeriai NENUBRAUKTI su parkeriu,kaip dazniausiai buna. Tech raso iki 2014/04, bet kazkokia data " date de l`immatriculation a laquelle se refere le present certificate " 2013/10/23. As kaip suprantu pareigunai sustabde paprasciausiai manytu,kad automobilis yra prancuziskas,nenuimtas ten nuo iskaitos,priklausantis visdar prancuzui ir viskas tvarkoj?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Prancuziski numeriai
« Atsakymas #1: 2014 Sausio 07, 17:42:23 »
Netvarkoj. Gausi štrafą ir minsi ramus namo. Ne vienas ir ne du tokie yra, kurie taip galvoja :D

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Sausio 07, 17:48:36 »
jai brifas perbrauktas ir uzrasyta data tai masina nuimta nuo iskaitos

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Sausio 07, 17:49:15 »
O kas netvarkoj?

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Sausio 07, 17:49:55 »
jai brifas perbrauktas ir uzrasyta data tai masina nuimta nuo iskaitos

Tai ir rasau,kad brifas neperbrauktas

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Sausio 07, 19:22:03 »
Daugiau nuomoniu?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Sausio 07, 21:26:46 »
Tai jai masina nenuimta nuo iskaitos vazinek i sveikata jai draudima turi , bet tu jos ir neuzregistruosi kol nuo iskaitos nebus nuimta

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Sausio 07, 21:51:32 »
ji nuo iskaitos nuimta,tik ant brifo niekas neparasyta ir nenubraukta,Technikinis iki balandzio menesio

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Sausio 07, 21:55:28 »
ji nuo iskaitos nuimta,tik ant brifo niekas neparasyta ir nenubraukta,Technikinis iki balandzio menesio

jeigu neparasyta vadinas nenuimta. butu nuimta, butu ant doku atzymeta. kaip jau kazkas minejo, sekmes registruojant

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Sausio 09, 13:43:46 »
Nepamirštame apie paprastą dalyką, lygiai kaip ir lietuviai anglijoj ar norgej, lygiai taip pat ir pas mus europinės mašinos.
Jei tu, oficialiai dirbi ir esi "prisirašęs" Prancūzijoje, Lietuvoje, su prancūziškais nr. gali važinėti neilgiau kaip 90d. per metus.
Jei ten registracijos ir nieko neturi, eksploatuot tokį automobilį, jei dokumentai tvarkingi, gali neilgiau kaip (tiksliai dabar nepamenu) savaitę ar dvi (ir tai, gali reikalauti įsigijimo dokumentų, nes iš kur pas teve, Lietuvos pilietį, gali būti "neįsigyta" transporto priemonė?)).
Žodžiu, kažkaip taip.
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Sausio 09, 14:13:01 »
Ar galima Lietuvoj vaziuoti su automobiliu prancuziskais numeriais? Numeriai NENUBRAUKTI su parkeriu,kaip dazniausiai buna. Tech raso iki 2014/04, bet kazkokia data " date de l`immatriculation a laquelle se refere le present certificate " 2013/10/23. As kaip suprantu pareigunai sustabde paprasciausiai manytu,kad automobilis yra prancuziskas,nenuimtas ten nuo iskaitos,priklausantis visdar prancuzui ir viskas tvarkoj?
Tas turėtų reikšt, kada buvo išduotas registracijos liudijimas :V
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Sausio 09, 22:17:33 »
Turbut dauguma esat pastebeje,kad visuose forumuose yra tokiu "gudruciu", kurie atsako belekaip,svarbu,kad mandriau,nesvarbu jie kazka zino ar ne.. Zodziu sustabde mane siandien pareigunai,patikrino dokumentus ir visiskai jokiu problemu neiskilo,o kad automobilis Prancuzijoj yra nuimtas nuo iskaitos, tai as ta 100% zinau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Sausio 10, 06:41:06 »
Turbut dauguma esat pastebeje,kad visuose forumuose yra tokiu "gudruciu", kurie atsako belekaip,svarbu,kad mandriau,nesvarbu jie kazka zino ar ne.. Zodziu sustabde mane siandien pareigunai,patikrino dokumentus ir visiskai jokiu problemu neiskilo,o kad automobilis Prancuzijoj yra nuimtas nuo iskaitos, tai as ta 100% zinau.

Gerai, kad ant mulkių užsirovei, o teisiškai tave gali pratraukti pilnai... Daug auto turėjau su nenubrauktais kauferiais, išvis vienetai bepareina, kad nubraukta būtų. Gerai, kad Plungėje mažai tokių drąsių, nuvažiuok su savo tais numeriais į kokią Tauragę ar pan, tai tau labai greit išaiškins, kas yra kas. Pats galvojau kažkada su vokiškais nr važinėti, vokiečio irgi prašiau, kad nenubraukinėtų nieko, bet greit man išaiškino situaciją jie su savo straipsniais.
P.S. Draudimą ir TA pateikei, ar ir to jie nesuprato? :D

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Sausio 10, 09:14:13 »
gali but kad nebaude , papulsi ant to kuris zinos nubaus , tas pats ir su angliskais nr vaziuoji isirasai ant ju lietuviska draudima ir vaziuoji geriau negu be nieko

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Sausio 10, 10:07:33 »
Gerai, kad ant mulkių užsirovei, o teisiškai tave gali pratraukti pilnai... Daug auto turėjau su nenubrauktais kauferiais, išvis vienetai bepareina, kad nubraukta būtų. Gerai, kad Plungėje mažai tokių drąsių, nuvažiuok su savo tais numeriais į kokią Tauragę ar pan, tai tau labai greit išaiškins, kas yra kas. Pats galvojau kažkada su vokiškais nr važinėti, vokiečio irgi prašiau, kad nenubraukinėtų nieko, bet greit man išaiškino situaciją jie su savo straipsniais.
P.S. Draudimą ir TA pateikei, ar ir to jie nesuprato? :D
kas cia per naujove ? :think: taigi i vokiska brifa nuimant nuo iskaitos yra idedamas stampas landrasame (regitra), per tiek metu dar neteko matyt, kad kas ka is rankos nubraukinetu...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Sausio 10, 10:48:58 »
kas cia per naujove ? :think: taigi i vokiska brifa nuimant nuo iskaitos yra idedamas stampas landrasame (regitra), per tiek metu dar neteko matyt, kad kas ka is rankos nubraukinetu...

Nežinau, ar visur, bet daug kur braukia, kadangi mūsų protingieji kurmiai dažniausiai to štampo nelabai supranta. Vėliau pabandysiu surasti, kažkur dar turėtų svaidytis toks egzempliorius.

Neprisijungęs l0gus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Sausio 10, 11:09:13 »
Evka,man atrodo,kad tu arba nesupranti isvis apie ka kalba eina,arba siaip iskrites esi :) Del ko cia turetu bausti, jei prancusiska tech apziura iki 2014/04 , lietuviskas draudimas yra, tai kame bedos, jei jie nemato ant brifo,kad nuimta nuo iskaitos? O del vokisko brifo tu cia kazka apsisapnavai, nes pas mane visos masinos is vokietijos ir nera buve,kad vokieciai perbrauktu, o dabar tokia situacija,kad draugui iskilo beda,tai nupirkau is jo tris masinas, o viena is ju va su tokiu nenubrauktu brifu ir draugelis mane tikina,kad jis kai tokias turedavo vazinedavo be baimes ir yra stabde ne karta ir nebaude,tai norejau pasitikslint pas jus gal kazkas susidure esat, bet ziuriu kad cia kai kurie raso,kad tik rasyt

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Sausio 10, 17:23:16 »
Aš tau gi sakau - važinėk į sveikatą. Matosi, kad tau neįdomu. Pats realiai esu buvęs susidūręs ne kartą. O kad nubraukia/nenubraukia, tai nežinau, nuo ko priklauso, bet bent man labai dažnai jie būna perbraukti, arba bent jau kauferio priedas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Sausio 10, 17:35:09 »
Atvaziuok i Kauna, ypac prie auto turgaus , greitai tau dedes policininkai isaiskins kas galioja , kas ne . Jie ten Plungeje net neisisvaizduoja kas tuose popieriuose turi buti parasyta, tai ir nebaudzia.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Sausio 10, 19:39:03 »
Aš tau gi sakau - važinėk į sveikatą. Matosi, kad tau neįdomu. Pats realiai esu buvęs susidūręs ne kartą. O kad nubraukia/nenubraukia, tai nežinau, nuo ko priklauso, bet bent man labai dažnai jie būna perbraukti, arba bent jau kauferio priedas.
kas cia ?dar viena naujove? :think: kauferis yra kauferis, o koks dar priedas prie jo ?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 10, 19:50:18 sukūrė romas »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Sausio 10, 20:07:01 »
kas cia ?dar viena naujove? :think: kauferis yra kauferis, o koks dar priedas prie jo ?

Suklydau, nepulk, ne pirkimo/pardavimo sutartis, o prie vokiškų dokų esantis mažasis lapas.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Sausio 10, 20:11:40 »
kaip suprantu turejai cia omeny bent jau mazasis brifas.... o nori pasakyt esi kada nupirkes be to mazojo brifo?  JIS PRIVALOMAS...  kazka tu cia veli....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Sausio 10, 20:13:53 »
kaip suprantu turejai cia omeny bent jau mazasis brifas.... o nori pasakyt esi kada nupirkes be to mazojo brifo?  JIS PRIVALOMAS...  kazka tu cia veli....

Ne nu blt nesisikalbam. Be jo NESU buvęs nusipirkęs, esu nusipirkęs tik su juo PERBRAUKTU.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Sausio 10, 20:17:11 »
Ne nu blt nesisikalbam. Be jo NESU buvęs nusipirkęs, esu nusipirkęs tik su juo PERBRAUKTU.
nu ka cia susikalbesi kai brifai vadinami kauferiais ir atvirksciai... ir tevo daba pasiklausiau kuris 15 metu is vokietijos varo masinas, nu zinok net jis nera mates pribraukyto mazojo brifo :-] nu bet tiek to, tavo kauferiai,tfu brifai kitokie :-]:-]:-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2014 Sausio 10, 20:18:59 »
nu ka cia susikalbesi kai brifai vadinami kauferiais ir atvirksciai... ir tevo daba pasiklausiau kuris 15 metu is vokietijos varo masinas, nu zinok net jis nera mates pribraukyto mazojo brifo :-] nu bet tiek to, tavo kauferiai,tfu brifai kitokie :-] :-] :-]

Nu mano dėdė irgi 16 metų varo mašinas, pas jį matai pasitaiko. Ir esmė, ne kas brauktas, kas nenubrauktas, papasakok geriau, kaip važiuotum su vokiškais nr.