Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit rast filma :)  (Skaityta 2795 kartus)

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekit rast filma :)
« Topic Start: 2010 Gruodžio 30, 19:11:27 »
Kad nekurt naujos temos paklausiu čia. Buvo tokia komedija, senesnė jau. Vienas kažkos bandičiukas turėjo planą kaip apiplėšti banką, bet per automobilio vagystę jį pagavo. Po to kažkaip per kalėjimo pasimatymus jis lyg išpasakojo tą planą ar kažkas tokio, kol galiausiai jau didelis burys žinojo apie tą plėšimą. Po to vėl juoda dėmė mano atimintinei :D, kol galiausiai jie buvo kambarį, kur turėjo išgriauti sieną ir patėkti į tą banką ( ar kazino, dabar galvoju  ). Galiausiai pradėjo griaut sieną. Bet išgrovė ne tą, o i kitą kambarį. Pabaigoje visi stotelėje buvo, laukė autobusų ir išvažinėjo savais keliais. Gal ką supratot tikiuos :D

Ar tikrai banka, o ne i kita buta, lyg pas kolekcininka, kai siena isgriove tuo metu kai kitas kava atnese per ta kambari?

Vo, vo. Man rodos kavą įnešė per tą kambarį. Senai tą kiną mačiau, tai neatsimenu detalių ar ten į banką, ar į kazino, ar į muziejų. Bet man rodos kad tu apie tą kiną pasakoji.

pincikas , tikrai ne.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 30, 19:14:09 sukūrė Donatello »