Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: padangos  (Skaityta 11232 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: padangos
« Atsakymas #25: 2009 Rugsėjo 13, 12:48:23 »
pagal mano irgi turėtų (bet tik per p i z ė s plauką tikriausiai  :D ), kaip kad pagal mano paskaičiavimus 225/45R18 neturėjo
tilpti ir taip ir buvo ..... ir padangistas apsilažalino žiauriai  :D :D
bet vistiek nerizikuosiu užsakinėt (jei aplamai užsakinėsiu) nepasimatavęs  (-)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Rugsėjo 14, 13:04:54 »
O kaip R14 175/70 keiciant i 195/60 limpa? Ta prasme ar jei gamintojas rekomenduoja 175/70, o 195/60 lengvai uzsidetu ir kiek pasikeistu visi parodymai tokie kaip pvz spidometras?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Rugsėjo 15, 09:46:35 »
juk nuoroda net šitoje temoje keliais postais auksčiau yra įmesta, pagal ją tokį talyką kaip spidometro parodymai
tikrai gali pasiskaičiuot.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Rugsėjo 15, 09:49:03 »
juk nuoroda net šitoje temoje keliais postais auksčiau yra įmesta, pagal ją tokį talyką kaip spidometro parodymai
tikrai gali pasiskaičiuot.

o toks dalykas kaip tilpimas ir vairo susisukimas? viskas su tuom turetu but ok?
taip pat gal ka galit pasakyt apie pirelli, kormoran ir goodrich vasarines padangas? nuomones, patirtis?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 15, 09:55:14 sukūrė baggio_r »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Rugsėjo 19, 03:14:49 »
pasižiūrėk ant benzo bako durelių lipduką, ten yra gamintojo rekomenduojami išmatavimai, (taip pat reiktų žinot gamintojo nurodytą ratų išnešimą ET) tai pagal juos ir lygini toje skaičiuoklėje; jei ET tas pats ir tavo norimi užmauti ratai/padangos
neišeina už gamintojo nurodytų ribų, vadinasi niekur nelies ir puikiausiai tiks, visais kitais atvejais reikia matuot gyvai.

O dėl padangų tai manau uždavei ant tiek platų klausimą, kad.... kad keletos lapų neužtektų normaliam atsakymui  :)
Reiktų sukonkretinti, juk ir vienas gamintojas gamina n modelių padangas, ir to paties gamintojo skirtingų padangų charakteristikos
gali net labai skirtis  ff

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Rugsėjo 22, 19:14:55 »
kas zino kuom skirias Pirelli p zero serija kiek maciau yra Rosso,system ir dar kazkokiu..ir kaip sitos padangos beje ? zinau kad is gamyklos audelos tokiais batais isvaziuoja,mastau ar tokius pat pirktis? (pirelli p zero rosso)  ar kokius Toyo proxes...? (eglute man graziau ziurisi :D )

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Rugsėjo 23, 02:26:46 »
apie 'eglutę' čia gerai atsakyta: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35858.msg497604.html#msg497604
o apie tavo paminėtus modelius tik iš interneto:
http://www.reifendirekt.de/cgi-bin/RDTyreTest.pl?cart_id=75788694.159.2657&language=LT&dsco=159&Marke=Pirelli&Profil=P+ZERO+ROSSO+Asimmetrico&Med=Reifentest.com
http://www.reifendirekt.de/cgi-bin/RDTyreTest.pl?cart_id=75788694.159.2657&language=LT&dsco=159&Marke=Toyo&Profil=PROXES+T1-R&Med=Reifentest.com
P.S. bent kiek aš išstudijavau apie Toyo Proxes, tai susidariau nuomonę kad reklaminė kampanija jom laaabai gera buvo pavaryta, nes už tą kainą yra su geresnėmis charakteristikomis, bet jei būtent rašto tokio norisi tada jau šiek tiek kitaip gaunasi....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Rugsėjo 23, 11:37:29 »
o kas dar is geresniu padangu yra ? nes as tik du auksciau paminetus variantus ziurejau ir pagal kaina jie identiski...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Rugsėjo 23, 12:05:50 »
Pirreli naudoju žiemines zerro roso, nu labai neblogos. Na bet mūsų žiemoms visos geros :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Rugsėjo 23, 13:48:31 »
Pirreli naudoju žiemines zerro roso, nu labai neblogos. Na bet mūsų žiemoms visos geros :D
pritariu.. aš irgi žiemines tokias pat naudojau ant savo ex :)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2009 Rugsėjo 23, 14:17:54 »
pasižiūrėk ant benzo bako durelių lipduką, ten yra gamintojo rekomenduojami išmatavimai, (taip pat reiktų žinot gamintojo nurodytą ratų išnešimą ET) tai pagal juos ir lygini toje skaičiuoklėje; jei ET tas pats ir tavo norimi užmauti ratai/padangos
neišeina už gamintojo nurodytų ribų, vadinasi niekur nelies ir puikiausiai tiks, visais kitais atvejais reikia matuot gyvai.

O dėl padangų tai manau uždavei ant tiek platų klausimą, kad.... kad keletos lapų neužtektų normaliam atsakymui  :)
Reiktų sukonkretinti, juk ir vienas gamintojas gamina n modelių padangas, ir to paties gamintojo skirtingų padangų charakteristikos
gali net labai skirtis  ff

Teisingai sakai del padangu ;) Pasistengsiu buti konkretesnis - siuo metu renkuosi tarp triju variantu: goodrich profiler 2, kormoran impulser b, pirelli p400a. Gal kas naudoja ar yra girdeje ka apie sias padangas?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Rugsėjo 23, 14:21:58 »

cia zieminiu nereik,reik geru vasariniu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Rugsėjo 23, 17:17:47 »

cia zieminiu nereik,reik geru vasariniu :)

Iš vasarinių dabar tik fulda carat exellero naudosiu ir naudojau. Nu labai gerą įspūdį paliko. Labai tylios, puikiai draugauja su šlapiu keliu ir t.t.t :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Rugsėjo 23, 22:18:17 »
bbz visi labai panasius duomenis turi pagal tyretest.com fulda pigesnes siek tiek...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Spalio 10, 14:52:18 »
mastau ar tokius pat pirktis? (pirelli p zero rosso)  ar kokius Toyo proxes...? (eglute man graziau ziurisi :D )
Buvau persimontuot padangų ir ten kabėjo plakatas-oficiali reklama (lygtais Good Year) ir tas raštas kur visi vadina (ben jau kiek teko susidurti)
eglute ar lietaus toje reklamoje pavadintas vafliniu   (+) (+)  :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Spalio 10, 14:56:47 »
sakai tik per vaflius tokiom vazinet?:))))))))  nzn kas per asfaltas cia graikuos po gero lietaus ant posukiu skersas kaip per leda...todel linkstu prie pirelli,nes per lietu kiek maciau jos geriau elgias,o ir siaip cia pirellis rinka uzvaldes neblogai...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Spalio 10, 15:06:15 »
 :-] :-] :-] na aš neklausiau, koks lietuvininkas ir kokių sumetimų vedinas sugalvojo tokį apibūdinimą tokio rašto padangom, bet kas
liečia reikalą, tai aš susidaręs nuomonę (hmmm, gal neteisingą  :V ) kad tokio rašto padangos (eglute, vaflinės) tinka labiau
važiuojant tiesiai dideliais grečiais, nei ant posūkių ....

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Spalio 10, 17:42:36 »
Tos jaglutės :D labai jau triukšmingos net naujos ir normalios firmos, tikrai tokiu nebepirksiu jau.  (h)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Spalio 10, 18:02:07 »
Tos jaglutės :D labai jau triukšmingos net naujos ir normalios firmos, tikrai tokiu nebepirksiu jau.  (h)

Na... Galiu pasakyti iš savo patirties, kad naujos normalios firmos padangos su eglutės raštų nebūtinai būna triukšmingos. Va jau su dėvėtomis tai tikrai loterija yra ir dažniausiai su eglutės raštu padangos gan stipriai ūžia. Nusipirkau aš nokian z dabar, na tokia pusiau eglutė. Ir šitas naudojau ant a4, tikrai labai tylios buvo. O va pvz esu turėjęs "eglučių karalienes" good year eagle f1, tai važiuodamas nusišauti norėdavau :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Spalio 10, 18:08:13 »
daviau uzklausa draugelio draugeliui:))) ziuresiu ka pasiulys...

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Spalio 10, 18:23:00 »

Na... Galiu pasakyti iš savo patirties, kad naujos normalios firmos padangos su eglutės raštų nebūtinai būna triukšmingos. Va jau su dėvėtomis tai tikrai loterija yra ir dažniausiai su eglutės raštu padangos gan stipriai ūžia. Nusipirkau aš nokian z dabar, na tokia pusiau eglutė. Ir šitas naudojau ant a4, tikrai labai tylios buvo. O va pvz esu turėjęs "eglučių karalienes" good year eagle f1, tai važiuodamas nusišauti norėdavau :D

Mindeza vežiau tai jis galvoja kad guoliu nebera ar kazkas panašiai nuo eglučiu (dėvėtos noname)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Spalio 10, 18:29:44 »
Panašiai ir pas mane buvo, kai dar tebeturėjau sumitomo kažkokias :D :D :D

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Spalio 10, 18:58:49 »

Necypdavo jos tau ant posukiu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Spalio 10, 19:05:05 »

Man visos cypia :D

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Spalio 10, 19:07:06 »

Man visos cypia :D

A tai tada viskas tvarkoj :D neman vienam.