Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 21959 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
o gal kam nors reikia JVC TH-D5 namų kino (?) Garaže pas mane supakuotas jau porą mėnesių "ilsisi" :V Už kokius 250Lt parduočiau (+)
nebėra jau (-)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Tomai,kas ten per daiktas pas tave namu kino? tas panasonic... ? mane kazkaip sudomino.kas per modelis ir ka jis gali? kaip muzika skamba?

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
as irgi pradziai ieskojau visko viename,nusipirkau viena,maza. kita,maza. tada nusipirkau atskirai resyveri,atskirai koloneles,ir aktyvu suba. dabar daug maz patenkintas,tik 5 koloneliu jau noretusi galingesniu,didesniu. bet... cia kaip biesas sake,dizaineris uzriso kietai man sita reikala,nes mat dabartines koloneles pilkos,sienos irgi,o kitos visos kurias buvau nusiziurejes buvo vienaip ar kitaip NEpilkos :bedantis: klausimas procese dabar :D kolkas dizaineris nepasiduoda :bedantis:

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Nupirk dizaineriui naujus kailinius ar koki grazu verini ir pasiduos iskarto.  :D

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
nixuja sebe. uz kailinius zinai kokios kolonkes iseina? :D

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
 (+)  negi gaila mylimam dizaineriuj. :D bet po to juodos 5 koloneles tiks prie sienu.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkes Yamaha 5.1 receiver RX-V373 subas kolkas Yamaha SW-P30, koloneles dar svarstau kokias imti, o kolkas naudoju Dantax Advantage, mastau apie prosson koloneles ir suba, kaip sita firma?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
nutariau truputi pakeisti savo namu kino sistema. ismesiu 3D blu-ray grotuva,ir ieskosiu media player'io kuris palaikytu DLNA,ir Bittorent. ziurineju,ieskau,skaitau,ir ziuriu ten visokiu problemu kalnai... vieniems neina ziuret is PC filmu neatsiuntus i pati media grotuva,kitiems nesisiuncia torentai. blin,jauciu gerai nebus :think: nu,ziniukai,apsireikskit su savo protingais pamastymais,koki kas turit,rekomenduojat. ziurejau asus o play!hd2,pasiskaiciau apzvalga-nepatiko,dabar uzkliuve sie variantai-Egreat EG-S7A,TVIX PVR M-4110 SH HD,ir  Popcorn hour A110.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
nutariau truputi pakeisti savo namu kino sistema. ismesiu 3D blu-ray grotuva,ir ieskosiu media player'io kuris palaikytu DLNA,ir Bittorent. ziurineju,ieskau,skaitau,ir ziuriu ten visokiu problemu kalnai... vieniems neina ziuret is PC filmu neatsiuntus i pati media grotuva,kitiems nesisiuncia torentai. blin,jauciu gerai nebus :think: nu,ziniukai,apsireikskit su savo protingais pamastymais,koki kas turit,rekomenduojat. ziurejau asus o play!hd2,pasiskaiciau apzvalga-nepatiko,dabar uzkliuve sie variantai-Egreat EG-S7A,TVIX PVR M-4110 SH HD,ir  Popcorn hour A110.
apie media devaisus atskirą temą buvau pakūręs, gal yra prasmės infos susisteminimo vardan šia tema ten persikelt :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
na tikrai ne apie slaloma temos reikia

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na tikrai ne apie slaloma temos reikia
gal per tel grybiškai nukopino, man atidaro normaliai :think:

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
as dabar turiu nusiziurejes keleta,dabar uzkliuve sie variantai-Egreat EG-S7A,TVIX PVR M-4110 SH HD,ir  Popcorn hour A110. dabartinis telikas veza DLNA,bet gali buti taip,kad sekantis netures,tai kazkaip noretusi apeit si procesa kurybingai. reikia ,kad siustu torentus,ir be daug valakitos imtu failus is kompo antrame aukste. prie kiekvieno teliko atvesta UTP drata,yra routeris su wireless. nenoriu pastoviai kurent stacionaraus kompo,nes jis pakankamai megsta elektros energija,maitblokis 650w. aisku tiek neima pastoviai,bet.  dalinames info,nesikuklinam. o tai prisipirksiu veju,bus tada keiksmazodziu pilnas forumas :D

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
po savaites sedejimo ir raudonu akiu,turbut apsisprendziau imti sita Measy X5
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 04, 23:44:10 sukūrė provokator »

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
man rodos mega apjunk  temas apie media devaisus,ir sita i viena,nes dabar sudetinga tarp dvieju blaskytis :think:

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19588
    • Žiūrėti profilį
Kodel nei pas viena namu tinkle nera printerio?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kodel nei pas viena namu tinkle nera printerio?
yra, bet kam jie šiais laikais įdomūs :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
zjb kai turi namuose laiko teleka ziuret,pas mane ten tik ganteliai ir treniruokliai naudojami :D

sorry uz o.t :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
na matai,as pavyzdziui ne tik sau darau,turiu ir seima :think:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na matai,as pavyzdziui ne tik sau darau,turiu ir seima :think:
turi jau playerį? kokie įspūdžiai?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
dar neturiu,kita savaite imsiu.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Nzn, man kazkaip cia viskas persudetingai jus galvojat.... statyciaus NAS serveriuka ir ramu. Rekomenduoju Synology gaminius

va:

http://www.synology.com/products/index.php?lang=enu

dar QNAP gaminiai neblogi is pigesniu. Tik berots skirtingai nei Synology, nebeturi duomenu sifravimo.
QNAP viena is gaminiu pats naudojau. Uzskaitau tikrai  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 10, 11:04:00 sukūrė Efkito »