Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 21044 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
a)kokios forumieciu nuomones apie Bluray namu kino sistemele?.. garso kokybe?
ir klausimelis
b) kaip su belaidem namu kino sistemom.. ko ieskot? i ka kreipt demesi?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 20:48:10 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
nu ta Integra bluray namų kino sistemėlė tai nieko tokia

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
neapsisprendizu i ka taikytis... noretusi kaip ir kad kuo maziau laidu namie voliotusi, nebera kur slept ju.. bet nesinori visiskai buko garso..

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Aš turiu SC-BT195, garso kokybė gera kaip už savo pinigus, per USB nuskaito visus formatus, dizainas man nieko, valdymas paprastas ir smagus su teliko pulteliu. Yra tokių variantų ir su belaidėmis kolonėlėmis, bet jie brangesni (+)

Kokį teliką turi ir prie kokio jungsi?? Svarstyčiau apie to paties gamintojo BD grotuvą :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš esu 100% įsitikinęs, kad bluray playerių laukia toks pats likimas kaip ir dvd playerių. Ateitis yra tinklas.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
aš esu 100% įsitikinęs, kad bluray playerių laukia toks pats likimas kaip ir dvd playerių. Ateitis yra tinklas.
na maniškis prie tinklo jungiasi, turi su tuo susijusių funkcijų papildomų :) Dėl tinklo nesiginčysiu, bet jei sprendimo norisi dabar ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš tiesiog sakau, kad dabar bluray madoj ir faina, po metų bus daiktas rinkt dulkėm, aš jau į tą pusę net nebežiūriu, nebent koks sony ps3, kur tas bluray visai netgi nieko bendram vaizde, visi kiti numirs labai netgi greit  :oldman:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Aš turiu SC-BT195, garso kokybė gera kaip už savo pinigus, per USB nuskaito visus formatus, dizainas man nieko, valdymas paprastas ir smagus su teliko pulteliu. Yra tokių variantų ir su belaidėmis kolonėlėmis, bet jie brangesni (+)

Kokį teliką turi ir prie kokio jungsi?? Svarstyčiau apie to paties gamintojo BD grotuvą :V

deja tv pasiemiau pagal kaina, ne pagal Tavo rekomendacijas :) pagailo sharpui pinigo.. samsungas nusipirko, tik modelio nepasakysiu dabar, galva nedirba :) nebdrangus ~1300-1400 lt kazkur..

http://shop.panasonic.com/shop/model/SC-BTT195 sitas Tavo, Tomai?.. netokia ir baisi kaina.. is foto dizainas visai nieko..

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
mano šitas (+) Dizainas apynormalis, bet man smagu, kad jis tikrai gražiai groja (y) didžioji dalis kiniečių ir korėjiečių toli gražu tiek negroja ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
aš tiesiog sakau, kad dabar bluray madoj ir faina, po metų bus daiktas rinkt dulkėm, aš jau į tą pusę net nebežiūriu, nebent koks sony ps3, kur tas bluray visai netgi nieko bendram vaizde, visi kiti numirs labai netgi greit  :oldman:
žinotum kokie jų pardavimai suprastum, kad nėra jie madoje, bent jau pas mus :-] Žmonės perka juos ne dėl BD diskų nuskaitymo, bet dėl geresnės garso kokybės ;) Pas mane labai pasijautė garso pagerėjimas, nes TV standartinis garsas visų gamintojų toli gražu iki bent jau gero :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
man uzteko prie savojo pajungt logitechus nuo pc uz 500lt prie spora metu pirktus, ir nusprendziau kad taupau sistemeleai kazkuriai :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
žinotum kokie jų pardavimai suprastum, kad nėra jie madoje, bent jau pas mus :-] Žmonės perka juos ne dėl BD diskų nuskaitymo, bet dėl geresnės garso kokybės ;) Pas mane labai pasijautė garso pagerėjimas, nes TV standartinis garsas visų gamintojų toli gražu iki bent jau gero :)
dvd irgi buvo pagerėjimas nuo kasečių, bet, kaip sakiau - kompaktai = praeitis  (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
va va, pas mane nereikalingas dalykas tas BD grotuvas, bet sistemos teikiamas garsas vertas tų pinigėlių (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
dvd irgi buvo pagerėjimas nuo kasečių, bet, kaip sakiau - kompaktai = praeitis  (+)
DVD buvo bent jau išvystytas nuomos servisas, pardavimai CD, o ką pirkti BD Lietuvoje ?? Ogi nieko (-):-] Norint gauti, turi siųstis iš užsienio (n)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
DVD buvo bent jau išvystytas nuomos servisas, pardavimai CD, o ką pirkti BD Lietuvoje ?? Ogi nieko (-):-] Norint gauti, turi siųstis iš užsienio (n)
nu tai apie ką aš ir kalbu, kad beprasmis pinigų metimas į balą  :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
nesupranti manęs visiškai...
Pinigų metimas į balą jei perki BD grotuvą, bet jei perki garso kokybę, tai, mano nuomone, tai nėra pinigų išmetimas (-)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
:D mano nuomone, geriau už tuos pinigus nusipirkt normalų resyverį ir geras kolonkes geram stereo garsui, galim pakviest no one į diskusiją  8:8

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
mega, pasiūlyk kažką tikrai gero už apie 1000Lt ;) Geras komplektukas prasideda nuo 1000Eur, jei ne daugiau ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
linkes pritarti. Nematau jokios prasmes pirkti toki grotuva.
Tiesa, namie turiu koki tai kiniska video/audio box'a kuriam statosi HDD, jungiasi internetas, norint yra priedas ir wireless, USB, galima ir torentus i ji kompostuoti, hdmi, optika.
Viska padaro ko nori, kad ir youtube ziuri, kanalu kazkokiu yra ir dar kokio tai velnio. Atmokejau uz pigiausia apie 300lt, rodo kone viska, padaro viska, filmus po 40GB taipogi rodo.
Taip, yra galingesniu, mandresniu, sustresniu ir t.t. bet is esmes puikus irenginys uz tokia kaina. Jau gal 3 metus ji trinu.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
mega, pasiūlyk kažką tikrai gero už apie 1000Lt ;) Geras komplektukas prasideda nuo 1000Eur, jei ne daugiau ;)
Apie komplektą kalbam?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na taip. Nesenai sesuo pirko sau, tai virš 5000Lt atsegė už komplektuką :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ok, nesiginčysiu, tiek to, kiekvienam savo prioritetai. Kažkada ir pats maniau, kad noriu tokio sprendimo all-in-one, ačiū no one, Mindei ir juniorsui, kurie atkalbėjo  ff teliko juk irgi nesiūlai pirkt už 1klt, siūlai gerą, tai galima ir čia tą pačią analogiją pritaikyt  :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
sunkiai tamsta mane supranti pastaruoju metu...  (z) komplektukas nelygu namų kino sistema ;) Ten tik pora kolonėlių, reciever'is... ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
sunkiai tamsta mane supranti pastaruoju metu...  (z) komplektukas nelygu namų kino sistema ;) Ten tik pora kolonėlių, reciever'is... ;)
va šito posto tai tikrai nesupratau

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
va šito posto tai tikrai nesupratau
ne pirmas jau postas, kurio nesupranti.
Aš nusipirkau namų kino sistemą, dėl finansinių išteklių išsekimo. Už savo sumą ji groja puikiai. Jei turėčiau dabar daugiau pinigėlių, tikrai nepirkčiau namų kino sistemos, pirkčiau atskirai kolonėles, grotuvą, stiprintuvą, kad išgauti ne tik vaizdo, bet ir garso gerą kokybę. Ar dabar nors šiek tiek aiškiau, ar dar kaip nors rašyti kitaip ? :V