Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 21827 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
na as modeliais dabar nepasakysiu, bet kalbant apie mano atveji as taip pat turiu namie ir sony koloneles igytas ~2000 metais naujas. tuo metu atseikejau uz jas 920 lt. nera jos dizaino virsune, tiesiog staciakampes ir juodos (nenorejau ir tuo metu moketi uz dizaina). stuksenau su jom patenkintas po kol salia nepasistaciau radiotechnikos koloneliu, kurias netgi dovanu gavau (na rinkoje 8/10 bukles S50 ~iki 250 lt dabar kainuoja). taigi nuo to laiko mano "brangiosios " sony kolonkes renka dulkes kampe ir tarnauja kaip stoveliai dviem galinem kolonkem :D taigi manau, kad lyginant pinigu islaidas uz siuolaikine koloneles ir su tais ale "legendiniais" esais :D manau kad teismas isisprestu esu naudai bet kokiu atveju (jeigu tik namu dizaineris nededa VETO siuo klausimu :D). kas liecia skambesi ir garso "gyli" , "ploti" ir kitokius sunkiai pamatuojamus privalumus, tai galvoju, kad esai ne prasciau su tuo susitvarko nei siuolaikines koloneles turint galvoje, kad groji mp3, kuriame jau tas "gylis", "plotis" ir garso "spalvos" jau yra neatlaikes giljotinos.