Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 21503 kartus)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
turi jau playerį? kokie įspūdžiai?
siandien gavau. apie 14 valanda atsiveziau,tai iki vakaro dar nesupratau kuris is musu gudresnis :D siaip pirmi ispudziai teigiami,skaito VISKA,DLNA palaiko,3D palaiko,gali pasijungti pele su klaviatura,adriuka(android) gali isjungti arba ijungti,IPTV eina,yra netgi hd kanalu,gali dasideti savo playlista,tik va su torentais reikia dasiskaityt pas rusus forume,kazkas yra,pradeda siustis ir sustoja. jau buvau uzsisakes,kai suzinojau,kad greiciausiai teks playeri zagint,turi igimta problema su ausinimu. jei nekisi vidun HDD,tai dar dar,o siaip buvau trumpam ikises tai praktiskai po puses valandos jau sunku laikyti rankose. daug yra aprasyta,su nuotraukom kai sprendzia zmones sita beda. dar patiko,kad pastoviai eina firmware atnaujinimai. pradziai tiek. ai,radau viena trukuma,bet cia gal labiau i resyverio darza akmuo. vietoj coaxial jungties padaryta optika grotuve,o pas mane resyveryje tik vienas optical iejimas,ir trys coaxial... siaip skaitoma,kad coaxial geriau nei optical... dar nepatiko,kad dolby hd eina tik per hdmi,tokios jungties taip pat nera resyveryje... matomai eis i marcias anas :D