Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: moto teisiu laikymas  (Skaityta 34950 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
Re: moto teisiu laikymas
« Atsakymas #100: 2009 Balandžio 24, 12:13:26 »
kokia ten pas tave jawa keik kubu ??

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Balandžio 24, 13:35:56 »
ta senike 350cc jai mano teises dar net per galingos dabar  :D nes joje berods tik 12kw tera

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Balandžio 24, 14:34:37 »
naujo nieko nepasakegavau a su apribojimu visdelto.bet dabar vel bandziau regisrtuotis  A kategorijai.tai dabar jau internete perspeja kad tokius  matociklus turi tik vln ir kns. o kai as registravausi tai niekas manes neperspejo. sita kategorija visiek esu nepatenkintas.nes netokiai mokiausi ir ne tokios norejau.bet dabar jau nieko nebepadarysi.teks su jawa vazinet  :D

Turbūt gavai A1 o ne A su apribojimu, šito nėra gi jau... :V O tai yra du skirtingi dalykai... ;)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Balandžio 24, 14:48:36 »
a su apribojimu.matomai kad yra toks dalykas.seip dabar buciau jau fotkines bet dokumentus masinoi palikes.velaiu nufotkinsiu ir parodysiu kas ten supaisyta.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 24, 15:13:54 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Balandžio 29, 17:45:03 »
ir aš turiu klausimą, turiu dar seno pavyzdžio teises, A ir B kategorijas, jei išsiimu naujas tai bus ir BE kategorija?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Balandžio 29, 20:01:34 »
ne nebus.jos atsiranda tik tada aki islaikai E kategorija.sudeda visur kur gali temti priekaba.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Gegužės 04, 16:21:22 »
bet seniau tokio dalyko tai nebuvo, ir jei turejai B reiskia galejai ir priekaba temti. kazkokia nesamone butu jei negauciau BE.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Gegužės 04, 19:57:21 »
galeti tai gali tempti ta priekaba.bet jos mase su kroviniu berods negali virsyti 750kg.o jei nori sunkesnes priekabos tai tada reikia E kategorijos. abra gali laikyti atskirai E kategorija kuri galios tik su B kategorija ir tada uzrasys tau ta BE. bet va dabar kol neislaikysi atskirai E kategorijos tol negalesi tempti priekabos kurios mase virsys 750kg.

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Birželio 11, 18:43:32 »
Tai kaip su tom teisem yra dabar. Yra ten mocas Klaipedoje? galesiu islikaiyt be apribojimu? Seip turiu A1 pakankamai metu stazo, tai gal man nesukt galvos del tu apribojimu ir israsys normalias?

Beto turiu teorija issilaikes Akat pries metus. Begalios man ji?  :V :)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Birželio 11, 19:54:24 »
galios.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Birželio 11, 20:51:05 »
torija galioja tik metus laiko.tai jei jau metai suejo nebeturetu galioti.ir klp neturi matociklo A be apribojimu kategorijai.reik atsivaryti savo matocikla jei nori.jis turi buti 40kw minimum. nors kai as laikiau neturejo o dabar gal ir turi kanors naujo.reik klaust ju paciu.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Rugpjūčio 06, 20:57:30 »
Kokia sistema dabar su pirdom yra? turiu Bkategorija ir noriu su birbalu palakstyt ar daug kryziaus keliu reiks praeit kad AM kategorija gauciau, ar net neapsimoka vargintis ir laikyt A1 ar netgi A?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Rugpjūčio 06, 22:12:49 »
Kokia sistema dabar su pirdom yra? turiu Bkategorija ir noriu su birbalu palakstyt ar daug kryziaus keliu reiks praeit kad AM kategorija gauciau, ar net neapsimoka vargintis ir laikyt A1 ar netgi A?

Kokie ten keliai... Gauni sveikatos pažymą, jei neturi, lankai kursus, gauni pažymėjimą, tada eini į regitrą ir laikai teises :)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Rugpjūčio 06, 22:16:44 »
kazkur skaiciau kad birbalam tik teorija tereik laikyt..ar cia sena naujiena? visas sveikatos pazymas turiu. B kategorijos teorija irgi turiu dar galiojancia pusmeti, ar negalėčiau ant greicio prasmukt, be tu visu kursu? :V

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Rugpjūčio 06, 22:33:32 »
ne nu ir iskur cia tokei ismislai kad turi B kategorijos visas pazymas ir sugaloji moto teises laikyti.tai gal ir vaziuok su moto rodydamas b kat  teises. pamastykit biski pries rasydami.nes atrodo pagal metus nesenai tesies laikes o jau pamirses kaip kas yra.kaskaip net nzn kraupu darosi klaustis kokias nesamoningas mintis cia savo isreiksiat.ir kam ta am kategorija arba laiaki traktoriaus tesies ir varai su belekokiu keturaciu ri ar A issilaikai ir tada jau vazineji su betkokai technika kuriai salmo reik ir kelio.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 06, 22:36:13 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Rugpjūčio 06, 22:36:18 »
tai išdėstyk kaip yra ponuli neburnojes, aš nieko nepuolu daryt tik klausiu kaip kas, gal kas susidurėt su tuo.. negi yra skirtingos ket taisykles mocams, mašinoms furoms? kiek zinau visiem tas pats tik akcentuoja svarbesnius dalykus pagal kategorija.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Rugpjūčio 06, 22:37:42 »
Ką čia tuom norėjai pasakyti? Aš pvz norėjau neseniai A kategoriją laikytis, nes turiu A1, tai liep 4 viską susirinkti, kaip kad žaliūkas būčiau. Mano medicinkė pasibaigusi, tai liepė visų pirma tą susitvarkyti. Po to iš mokyklos gauti pažymėjimą, kad išklausei kursus, ir tik tada prileidžia prie egzų regitroje. Na o man beliko tik prie progos regitroje užsiregistruoti ir viską užbaigti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Rugpjūčio 06, 22:38:28 »
tai išdėstyk kaip yra ponuli neburnojes, aš nieko nepuolu daryt tik klausiu kaip kas, gal kas susidurėt su tuo.. negi yra skirtingos ket taisykles mocams, mašinoms furoms? kiek zinau visiem tas pats tik akcentuoja svarbesnius dalykus pagal kategorija.

Šiaip kiek pastebėjau, pvz A kategorijai bilietai kažkokie paprastesni yra ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Rugpjūčio 06, 23:01:57 »
zodziu,medicinine turiu, pirmos pagelbos lapa turiu, reiks i regitra uzkulniuot ir rimtai pasiteraut kaip kas..

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Rugpjūčio 07, 01:54:29 »
Na sudirbt manęs nepulkit, tiesiog pasakysiu, ką man pačiam sakė vienas kolega, kad galima A kategoriją laikytis externu, žodžių pažymas visas parodai, kad dar tvarkingas ir eini  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Rugpjūčio 07, 08:34:21 »
Na sudirbt manęs nepulkit, tiesiog pasakysiu, ką man pačiam sakė vienas kolega, kad galima A kategoriją laikytis externu, žodžių pažymas visas parodai, kad dar tvarkingas ir eini  :D

Galvojau ir aš taip, ber regitroje biški kitaip papasakojo, tai gerai, kad pažįstamų moksleivių namuose likę, suveikė tą lapą, jog mokiausi pas juos kursuose.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Rugpjūčio 07, 17:31:19 »
Gedaiquattro,galejai iskart man rasyt,juk zinai :D jei ant smugio eisi,ir dar turi galiojancia teorija inu kad islaikes ir du metai nepraeja,turetu ipaisyt ta AM kategorija. Siaip seniau kad ir su pyrda varant uzteko kad ir B kategorijos nebent dabar ne. Am as kai laikiau vien teorija tebuvo. Taip kad sakau jei greit suksies manau prasmuksi dar. Tik reiks sumoket uz kategorija ir tiek ten ta ipaisyma.

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Rugpjūčio 07, 21:52:06 »
galėjau galėjau bet nebeužteko jėgu tau PM'a parašyt :D nu ziurėsiu kaip, jei viskas gerai, ryt kazkokia pirda jau bus kieme, tai reiks judint subine i regitra suzinosiu sistema kaip ten kas iškart ;)

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Rugpjūčio 07, 23:44:36 »
o jei as a1 turiu jau trys metai, tai zinau kad galiu laikyti teises be apribojimu? Bet tai jei tokio moco neturiu jie man neleis laikyt ar uzpaisys su apr nors jau turiu ta staza  :D pievos cia... reikes pagaliau issilaikyt ta A ketegorija...

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2009 Rugpjūčio 08, 00:22:44 »
ant medicynkes turi buti parasyta ta tavo kategorija kuria nori laikyti.jei nebus ji uzrasyta abiejose medicynkes pusese neleis tau nieko laikyti.nesvarbu kad tu jau turi ta B kategorija.ji nieko neduoda. as kai laikiau teises C ir E kategorijas tai gavau medicynke tik joms.kai jau laikiau A uz kokiu 3 menesiu tai jau ejau isnaujo medicinke kad A irasytu.o eksternu gali pasiruosti ir B kategorijai jei esi baiges 12 klasiu. jei ne tai tik pasvajok tada. o ta teorija tai nzn kuom skiriasi.man ji nei sunkesne nei lengvesne.tik tiek akd kai ja laikai buna kad imeta kelis klausimus susijusius su matociklu ir viskas.o visa kita kaip ir b kategorijai.bet kadangi regitrai irgi reikia gyventi tai ir negalioja ta tavo B kategorijos teorija.o kaip yra su a1 tai nzn dabar.kad galetum laikyti A be apribojimu reik tureti 21m.ir jokio stazo nereikia.o tas A1 pirpalams visokiems manau akd stazo gali turet kiek nori bet tas irgi neiko neduos.bet del sitos a1 galiu ir klysti as.