Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: moto teisiu laikymas  (Skaityta 34974 kartus)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Re: moto teisiu laikymas
« Atsakymas #75: 2009 Balandžio 16, 08:02:50 »
gi A1 ir A su apribojimais skirtingi dalykai... A1 tai apibrėžta iki 125cc ir 11kw, o A su apribojimu, tai kokio galingumo mocu laikei - su tokiu ir tegalėsi važiuot... bent jau aš taip girdėjau :V

Ant teisių antros pusės viskas nupiešta ir parašyta. Tik išlaikius A data užpiešia ant A aukštesnės grafos, šalia jos parašyta :<25kW  <0.16kW/kg, po dvieju metu jau automatiškai dingsta apribojimai.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2009 Balandžio 16, 09:21:48 »
ryt papasakosiu daugaiu as.ka man regitra pasakys.nes dabar tai jie suda mala.gavau a1 nors turejau be apribojimu jokiu gaut.nes matociklas ju pagal galinguma atitinka a kategorija.o jie duoda tik a1 ir nors tu ka.aiskina kad ten ribotuvai sudeti.ir isvis istatyme nera nieko parasyta apie matociklus su ribotuvais egzamino metu.jo nei cc nei kw neatitinka a1 kategorijos.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2009 Balandžio 16, 11:29:18 »
gerai, kad as jaunystėje išsilaikiau tą A kategorija.  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2009 Balandžio 16, 13:42:44 »
ryt papasakosiu daugaiu as.ka man regitra pasakys.nes dabar tai jie fekaliją mala.gavau a1 nors turejau be apribojimu jokiu gaut.nes matociklas ju pagal galinguma atitinka a kategorija.o jie duoda tik a1 ir nors tu ka.aiskina kad ten ribotuvai sudeti.ir isvis istatyme nera nieko parasyta apie matociklus su ribotuvais egzamino metu.jo nei cc nei kw neatitinka a1 kategorijos.
  :O tai kaip jei čia taip galejo  (!?) o koks mocas ten pas tave bu blemb nesamone kažkokia gaunas  :V

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2009 Balandžio 16, 14:06:03 »
tikrai idomu su kuo tu laikei...
nes A1 minskelis tinka... o jeigu 600 cc ar pan tai dek tu ka nori nebus maziau 11kw....  nebent 3 zvakes is 4 issukt...
dar vienas pavyzdys kai  viskas turi but aisku, bet uz save reikia kariaut su zmones kurie imasi reikalu isduot teises o patys nieko neraukia  :/

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2009 Balandžio 16, 14:34:49 »
ryt papasakosiu daugaiu as.ka man regitra pasakys.nes dabar tai jie fekaliją mala.gavau a1 nors turejau be apribojimu jokiu gaut.nes matociklas ju pagal galinguma atitinka a kategorija.o jie duoda tik a1 ir nors tu ka.aiskina kad ten ribotuvai sudeti.ir isvis istatyme nera nieko parasyta apie matociklus su ribotuvais egzamino metu.jo nei cc nei kw neatitinka a1 kategorijos.

O kiek tau metų?..Aaaaa matau 21, teisingai?...Kelk vėjus dėl šito Regitroj...Nes jau šioj institucijoj kažkoks klounų paradas surinktas...Pastoviai nesamones daro...Kaip jie tau galėjo įpaišyti A1 kategoriją, jei tu su galingesniu laikei egzą????...Ribotuvai, kas čia per briedas?... :O Juolab tau 21...Tau net nereikia jau tų 2m išlaukti kad galėtum važinėti galingesniu motu...Geriausiai aišku parašyk raštą pagrindinei valdybai, nes kad tu ten eisi su darbuotojais ar net su padalinio vadovu kalbėti, tai tik nervus ir dieną gali susigadinti, o ir dar būsi pasiųstas kuo toliau...Tegu raštu atsako, ir nurodo tą įstatymą ar ką ten dėl tų ribotuvų... (!?)

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2009 Balandžio 16, 14:40:22 »
joa, teisi patrakusi tikrai, juk A1 IKI 125 CC!

tai ten jei bent 1 cc daugiau neidomu kas per ribotuvai stovi.  Sito tiksliai ir uzklaust reiktu rastu.
esme manau suzinok koks tiksliai modelis moto kuriuo laikei.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2009 Balandžio 16, 14:47:07 »
modeli jau zinau.skambinau jiems sendien ir jie sako kad pas ju tas matociklas yra gamykliskai padarytas 25kw o nors as nelabai to noriu tiketi kai jo variklis turetu buti bent jau 73kw ryt dar domiesiosi ri tuom kw sumazinimu ir ar imanoma uzsisakyti toki matocikla pirkimui.jie isvis net internetu neteikia tokios informacijos kad neturi matociklo laikyti A kategorijai.o as taip ir registravausi.atvaziavau uzsodino ant jo is paziuros tikria galingo o teises duoda lievas.jau galetu ri ta savo svetaine pasitvarkyti kad kuo maziau priekaistu butu. va koki moca jie duoda http://www.ericvo.fr/blog/images/MeCasa/BAB/moto/Fazer-2004-N.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 16, 14:49:20 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2009 Balandžio 16, 15:05:17 »
bet tai jeigu tau A1 ipiese :O tai pieva vistiek juk :/
kaip argumentuoja del sito jie??

oficialiau uzklaust reikia, akd paaiskintu del ribojimu jie.
idomu aplamai ar tokia oficiali organizacija gali deforsuot varikly kaip sugalvoja.  idomu ar sito motu kur vaziavai doku kopija iseitu gaut ar nea
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 16, 15:07:14 sukūrė RR »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2009 Balandžio 16, 15:24:38 »
vat vat as noriu pamatyti dokumentus ju.nes man labai jau nesitiki kad variklio galia iseitu ant tiek sumazinti.nuo 73kw iki 25kw. ir ar isvis gamykla uzsiima tokiais reikalais.as ryt ten vyksiu ir bandysiu susizinoti viska.dar pas oficialius atstovus vaziuosiu yamahos gal jei man ka placiau paaiskins apie tuos deforsavimus.kad tureciau kuom remtis ten nulekes.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2009 Balandžio 16, 17:21:19 »
vat vat as noriu pamatyti dokumentus ju.nes man labai jau nesitiki kad variklio galia iseitu ant tiek sumazinti.nuo 73kw iki 25kw. ir ar isvis gamykla uzsiima tokiais reikalais.as ryt ten vyksiu ir bandysiu susizinoti viska.dar pas oficialius atstovus vaziuosiu yamahos gal jei man ka placiau paaiskins apie tuos deforsavimus.kad tureciau kuom remtis ten nulekes.

28. TP, naudojamos praktikos egzaminui, turi atitikti aprašo 3 priede išdėstytus reikalavimus. TP, reikalingas praktikos egzaminui, skiria VĮ „Regitra“, išskyrus A kategorijos TP, nurodytas aprašo 3 priedo 2.2 punkte, B1 ir T kategorijų TP bei aprašo 30 punkte nurodytas TP. A kategorijos TP, nurodytų aprašo 3 priedo 2.2 punkte, B1 ir T kategorijų TP bei aprašo 30 punkte nurodytų TP pateikimu praktikos egzaminui rūpinasi egzaminuojamasis.

29. Egzaminuojamieji, neturintys A kategorijos TP su apribojimais dvejų metų vairavimo patirties, sukakę 21 ir daugiau metų ir siekiantys įgyti teisę vairuoti A kategorijos TP be apribojimų, egzaminą laiko aprašo 3 priedo 2.2 punkte nurodyta TP.

3 priedas

REIKALAVIMAI PRAKTIKOS EGZAMINUI NAUDOJAMOMS TRANSPORTO PRIEMONËMS

1. A1 kategorijos transporto priemonės (toliau – TP) – lengvieji motociklai (be šoninės priekabos), kurių variklio darbinis tūris yra ne mažesnis kaip 75 cm³ ir ne didesnis kaip 125 cm³ ir kurių galia – ne didesnė kaip 11 kW (15AG).

2. A kategorijos TP – motociklai be šoninės priekabos, kurių:

2.1. variklio darbinis tūris didesnis kaip 125 cm³, galia – ne didesnė kaip 25 kW;

2.2. galia – ne mažesnė kaip 35 kW.

Dabar pabandžiau dar paskaityti ką tu prieš tai rašei  :D Tau neva duoda A1 ar A su apribojimais 2m (kadangi šito dabar nėra tai labai abejoju, bet tu taip išsireiškiai poste savo vienam  ;))..Man rodos iki galo tu nebuvai informuotas...Turiu lėkti, paskui arb aryt pakomentuosiu... :D :D

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2009 Balandžio 16, 17:54:40 »
esme, akd sitoks motas koky rodei tikrai daugaiu ag turi nei A su apribojimu, tai ir idomu kaip tiksliai deforsuota ten, budu yra, bet idomu ar tokie veztu i firmas deforsuot. idomu idomu kaip cia bus

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2009 Balandžio 16, 19:44:25 »
nu del a su apribojimu ar a1 tikria cia dar nezinosi.nes kai as ten vietoi kalbejausi tai tas instruktorius man kalbejo apie a1 tikrai.bet nzn ar ten jis suklydo ar teisybe kalbejo.as jau tada buvau lb piktas ant ju.tik namie parvaziaves sugalvojau kad reik kaska daryti.ir ryt tikrai nuvaziuosiu i klp ir pasidomesiu viskuom placiau.ir jei tikria man duos tik a1 as to taip nepaliksiu.pyksiuosi labai smarkei as.nes jie tikrai taip negali elgtis.ir taip jie is tu pradedanciuju gerai tyciojasi ri pinigus darosi.

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2009 Balandžio 16, 22:07:59 »
zodziu taip:
2. Minimalus amžius, nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti automobilius, jų junginius su priekabomis, motociklus bei mopedus ir galima išduoti vairuotojo pažymėjimus, turi būti toks:
26
1) AM kategorija – 15 metų;
2) A1 kategorija – 16 metų;
3) A kategorija – 18 metų (teisė vairuoti motociklus, kurių galia didesnė kaip 25 kW arba galios ir svorio santykis didesnis kaip 0,16 kW/kg, bei motociklus su šonine priekaba, kurių galios ir svorio santykis viršija 0,16 kW/kg, suteikiama tik turint ne trumpesnį kaip dvejų metų motociklų su žemesnėmis charakteristikomis vairavimo patirtį) arba 21 metai;

jei tau ipies A1 i teisma eik :) laimesi tikrai
jei ipies A su apribojimu tai irgi plesykis, nes ne tavo problemos, kad jie turi kazkoki mota su apribojimais, nors butent tas apie kury snekejai Fazer tai mano ziniom vienintelis su kuriuo be apribojimu ir gali issilaikyt, motomanu foruma pasiskaitinek. moto.banga.lt
taigi parodyk pasa kur tau tikrai 21 metai jiem prie akiu ir KET aiskiai parasyta kad tau negali buti ribojimu!!!

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2009 Balandžio 16, 23:14:17 »
tay realiai jeigu turiu auto teises, bet nera dar 21 tay as gaunu A su apribojimais kategorija ir po to vel gaunu perlaikyt i normalia A ?

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2009 Balandžio 16, 23:26:48 »
niekur nera parasyta apie jokius perlaikymus, cia eilinis pinigeliu rinkimas, lygiai kaip su atskira keturraciu kategorija  :f
Issilaikai kuo anksciau teises, turi jau 2 metu staza ir dar pries 21 jau gali be ribojimu vazinetis su, arba sulaukes 21.
istatymas sako taip. arba arba. 

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2009 Balandžio 17, 09:34:33 »
pora vasaru jau prabego,o kaip neissilaikau tu teisiu tay nzn :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2009 Balandžio 17, 12:26:39 »
nu del a su apribojimu ar a1 tikria cia dar nezinosi.nes kai as ten vietoi kalbejausi tai tas instruktorius man kalbejo apie a1 tikrai.bet nzn ar ten jis suklydo ar teisybe kalbejo.as jau tada buvau lb piktas ant ju.tik namie parvaziaves sugalvojau kad reik kaska daryti.ir ryt tikrai nuvaziuosiu i klp ir pasidomesiu viskuom placiau.ir jei tikria man duos tik a1 as to taip nepaliksiu.pyksiuosi labai smarkei as.nes jie tikrai taip negali elgtis.ir taip jie is tu pradedanciuju gerai tyciojasi ri pinigus darosi.

Aš tavęs truputis nesuprantu... :) Kaip tu gali nežinoti ką tau įpaišys?...Ëjai laikyti teises ir mokinaisi Akat, ne A1 gi ania...Taigi, regitroj pildomi dokumentai, ten turėjo būti įrašyta kokią kategoriją laikaisi..Nes kaip tu dabar sakai nžnia kokia įpaišys, tai gal ir D kat įpieš, velnias žino...Aš pamenu maniškis irgi ėjo laikytis teises, tai ne A1, o Akat jau mokykloj "mokėsi" :D ...Èia gi taip pat ir su B kat, jei tu mokinaisi jai, tai tau ją ir įrašys, o ne B1...Man rodos jau regitra tokių bespridielų nedarytų, čia gi iškart kaip ir sakė RR, teismas su tavo pergale... :) Kokiai tu kategorijai šulioj mokinaisi?.. :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2009 Balandžio 17, 17:19:14 »
mokykloi mokiausi A turiu ir israsa kad A dar telsiuose laikiau A su galingu matociklu bet ji is mokyklos buvau atsivares nes jie ten tiesei sviesei pasake kad jei nori atsivaryk nes mes neturim. O klp matocikla as zinojau koks yra bent jau is isvaizdos ir zinojau akd jame 600cc tai net neabejojau kad jie netures jo ir galesiu su ju matociklu issilaikyti normalia A kategorija.bet kur tau registruojantis internetu manes niekas neperspejo kad jei nori atsivaryk savo.tas kur dokumentus pilde regitroi kaska vepejo apie a1. as tada buvau gerokai jau susinervines del viso sito ir gincijausi su juo.bet buvo vienas britvininkas kuris man teige kad laikyk nes tas istatymas nelabai galiojantis yra.ir as pats internete skaiciau kaip viena isteisino kuris turi metus bet be stazo yra.parvaziaves namo supratau kad be reikalo taip padariau.o tas matociklas tikrai yra tik 25kw skambinau i parduotuve is kur jie pirko ir jie man pasake ta pat kad jame tik 25kw.

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2009 Balandžio 21, 08:58:41 »
koks isteisinimas? apie ka cia tu kalbi.... sunku suprast kazkaip...

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2009 Balandžio 21, 12:07:12 »
Aš kaip supratau čia tai, kai jam vapėjo tas egzaminuotojas apie a1, jis tau pasakė kad tu čia išlaikęs egzą gausi A1 kat...Bet tai praleidai kaip sakai susinervinęs, ir še tau pasekmės... :) Nžn, dabar belieka tik nueiti ir pasiklausti ar galima su tom pačiom pažymom iškart laikytis egzą A kategorijai su savo mocu atitinkančiu tą kategoriją...Turėsi iškart dvi kat... :D Bet abejoju ar taip galima bus...Tada rašyk raštą kaip buvo, pasakyk nebuvau visiškai indormuotas ir pan....Tada gal tą anuliuos, pinigėlius užskaitys Akat egzui ir galėsi eiti laikyti ant teisingo moco... :)

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Balandžio 21, 13:34:48 »
nu jei jam daugiau nei 18m. tai jokiu kalbu apie a1 negali but ne pro kur......
na laukiam aiskaus autoriaus paaiskinimo kaip ten kas, ka naujo pasake ir pan.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Balandžio 24, 11:34:13 »
naujo nieko nepasakegavau a su apribojimu visdelto.bet dabar vel bandziau regisrtuotis  A kategorijai.tai dabar jau internete perspeja kad tokius  matociklus turi tik vln ir kns. o kai as registravausi tai niekas manes neperspejo. sita kategorija visiek esu nepatenkintas.nes netokiai mokiausi ir ne tokios norejau.bet dabar jau nieko nebepadarysi.teks su jawa vazinet  :D

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2009 Balandžio 24, 12:06:33 »
Jawa irgi gerai  :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2009 Balandžio 24, 12:12:50 »