Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: moto teisiu laikymas  (Skaityta 34865 kartus)

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
moto teisiu laikymas
« Topic Start: 2008 Lapkričio 19, 21:05:37 »
sveiki tai sugalvojiau laikyt moto A teises. Tai db noreciau suzinot toki dalyka as turiu masinos teises B kategorija. Ir ar dabar laikant moto teises reiks lankyt vel mokyklinius kursus? ar tiesiog uztenka pora h issipirkt? dekuj uz atsakymus

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: moto teisiu laikymas
« Atsakymas #1: 2008 Lapkričio 19, 22:27:54 »
Viskas iš naujo prasideda. Nereiks tik medicininės ir raudonojo kryžiaus iš naujo eiti :D
Ir kiek žinau, tai dabar belekokiu atveju gauni tik a1, po 2metų tik pilna a pasidaro.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gruodžio 08, 12:39:08 »
Nereiks medicinkes? O jei as su akim viena nematau ir man tik B kategorija duoda, tai ar pavyktu praslysti? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gruodžio 08, 13:00:49 »
Nereiks medicinkes? O jei as su akim viena nematau ir man tik B kategorija duoda, tai ar pavyktu praslysti? :)

Jei tu viena akim matai,tau tau terminas man atrodo 1m., tad po metų eisi vėl

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Gruodžio 25, 11:14:40 »
nueisi pas daktara nusinesi laukneseli ir gausi tokia pazyma kad abiem akim matai kaip su ziuronais.o del tu teisiu tai dabar yra taip.jei turi 21m iskart gauni A ir be jokiu apribojimu.tik reikia susirasti tokia mokykla kuri moko A su galingu moto.neuztenka kad butu tik 125kubai.islaikai ir tada leki su kokiu jau nori.uzvakar apie tai su vienos mokyklos savininku ir instruktoriumi snekejau apie tai.tai va laikykitir lakstykit.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Gruodžio 25, 13:59:56 »
medicinkes reik, tiksliau turi turet galiojancia medicinkes pazyma, kitaip teises matysi kaip savo ausis. As buvau teises pametes, tai irgi gavau eit is naujo pas daktarus del tos pazymos (senoji pasibaigusi buvo), kitaip nieks nedare teisiu nauju.

Po nauju metu turi atsirast naujos medicinkes, kurios galios tiek pat kiek teises - 10 metu.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 25, 14:02:15 sukūrė orzo »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Gruodžio 25, 15:19:52 »
nu cia medicinkes visokios tai ak be ko reikaligos.niekur nedingsi jei ju neturesi.ir tesisiu nematyusi tikrai be ju ri be pirmosios pagalbos pazymejimo.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Sausio 06, 13:20:47 »
Nueini į mokyklą kur moko, jei turi Bkat tai teorija gali eksternu, o imsi jau tik vairavimą...Visos pažymos galojančios arba iš naujo imi...Jei tau jau 21m, tai gausi išart A, jei dar nėra gausi A1... (h)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Sausio 09, 14:30:34 »
nereikia jokiu 21 metu kad gautum A.uztenka 18.Tik reikia rasti tokia mokykla kurioje tave mokys vaziuoti jau su A kategorija atitinkanciu matociklu. Kad galetum teorija laikyti eksternu tai uztenka buti baigus 12klasiu.nereikia jokiu kategoriju daugiau.nu cia bent jau B laikant tikria taip yra.tai manau kad ir su uo taspats. O kokia isto nauda??visteik mokyklose mokesi pilna kaina :-{ :-{ taip kad likykites teises kol laikas.ir su E kategirija yra taspats.uztenka tureti tik 21m.dabar viskas jau daug geriau padaryti.nevbereikia laukti senatves akd galetum vaziuoti :-]

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Sausio 28, 00:25:27 »
Prie ko cia apie ta A1 kalbama?? A1 nuo 16 metu iki 125ccm, arba 11kw.
nuo 18 A tik su apribojimais iki berods 34ag. nuo 21m nebera ribojimu. taip pat jei 2 metus staza turesi iki 21.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Sausio 28, 22:55:40 »
Ziurekit, o islaikius a1 po dveju metu pasidaro a ar reikia perlaikyt ant normalaus moto ? :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Sausio 28, 23:12:12 »
žodziu taip jau nuo vasaros praeitos nuejau externu islaikiau teorija dave lapa vairavimui 5 pamokos pavazinejau pasiklausiau pas mokytoja kaip su apribojimu jis pasake nera jokiu apribojimu tik islaikei pirk nors 3litrini moca ir vaziok kur nori tik neatsimenu ar svarbu kiek turi ar 18 ar 21 sito tai nezinau. mokykloje yra 125cc 250cc ir 600cc tai vat su 600cc reik norm ismokt vaziot ir i regitra bet pvz as kai gyvenime nevazinejes tai 200kg moca suvaldyt aikstelei nelabai sekes taip vairavimo dar ir neislaikiau !

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Sausio 28, 23:23:30 »
Nu mano patirtis tai irgi izh, jawa. :) kokius regitroj moto duoda ?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Sausio 28, 23:34:59 »
deje ne as pats greitai mokykloje perpratau 125 street bike ir choper 250cc ir enduro 250cc be problemu ir astuntke sukau ir givatele nu zodziu jokiu keblumu nebuvo bet atejo pagaliau minute kai dave pavazinet su 600cc ~200kg sverianciu yamaha  :) dziaugiausi as neilgai mieste vazioji be problemu bet aikšteleje galiu viska išskirus aštuntke  :A pora kartu griuvau bandes ja išsukt ir smarkai griuvau nors ir greitis buvo 5km\h  bet pasekmes sunkios buvo vos nesuskaldziau kelio sau iki siol dar jis man skauda tau gal lengviau bus nes tu patirties turi o zmogui kuris pirma karta atsisedo ant moco tai su tokiu galiunu butent aikštelei labai sunku !

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Sausio 28, 23:36:27 »
tavo iz ar java bus panasus pgl svori ir valdyma i 125cc yamaha tiksliau koks modelis neatsimenu

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Sausio 28, 23:45:54 »
nu nzn a kategorija planuoju vasara isigyt tay ziuresiu kaip ten gausis :) man problematiskiausias vaziavimas su lopsiu buvo - du kartus bandziau ir abu kartus vaziavau ne ten kur reikia :D o atrodo taip easy...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Sausio 28, 23:49:58 »
su lopšiu žinau tik viena taisykle nes turiu K-750 kaime :) nuo lopšiu gali sukt kiek nori ir kaip nori bet i lopšio puse reik lbai atsargiai :)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Sausio 28, 23:54:09 »
As kazkada "prisiereliavau" ir atsiduriau pievoj :)) tay dabar pasitikiu tik dviem ratays :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Sausio 28, 23:56:53 »
 :-] :-] :-]

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Sausio 28, 23:57:24 »
mocas ant taves neuzvirto ??

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Sausio 29, 00:06:41 »
greicio nebuvo tad ramiai sustojau :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Sausio 29, 00:16:03 »
 :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Sausio 29, 10:49:56 »
as vakar teorija jau islaikiau.tai dabar laukiu pavasario kai galesiu laikyti praktini.esu vaziaves tik su java.bet manau dideliu problemu nebus man.ir su tuo 600kubu.nes telsiuose neturi motociklo regitra galingo.bent jau pokolkas.tai is mokyklos atsivarai moca su kuriuo esi ismokes vaziuot.taip ir lengviau ir islaikyti yra.

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Sausio 29, 10:53:15 »
Svolacius o kiek dabar yra skirtingu klausimu lyginant su B kategorija ? Ir islaikyta teorija galioja neribota laika ?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Sausio 29, 14:14:04 »
as vakar teorija jau islaikiau.tai dabar laukiu pavasario kai galesiu laikyti praktini.esu vaziaves tik su java.bet manau dideliu problemu nebus man.ir su tuo 600kubu.nes telsiuose neturi motociklo regitra galingo.bent jau pokolkas.tai is mokyklos atsivarai moca su kuriuo esi ismokes vaziuot.taip ir lengviau ir islaikyti yra.
na gerai butu jei ir vilniuje galima butu su savo mocu laikyt regitroje egza !