Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648310 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
na duok dieve kad kiekvienas virsui aprasytas ipirktu telefa uz 600eur

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
kiekvienas neipirks turbut, bet tarkim dabar jo kaine nera 600eur tai tikrai. Beto yra dar visu kitu ivairiu butu kaip iskart nemoket uz tel tos sumos... speju minimuma uzdirbantis studentas laisvai gali pasiimti telepona... Cia gi Lietuva

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
 :O :O o pasirodo dar jis kainuoja 600eur. nesamone. Telefonui jau netoli metai... DHD jau spejo atpigt... juk sakiau, kad SGS populeresnis ... Pirkit SGS'a  (+)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
Ivardinkite prasome konkrecius modelius apie kuriuos cia kalbate, nes daugelis dalyviu skaitantys sia tema, ir bandantys apsispresti koki telefona pirkti nelabai supranta apie ka cia kalbate :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
o tai kas cia neaisku:

SGS = Samsung Galaxy S

DHD = HTC Desire HD

HD2 = HTC HD2

Ypuods, yphaunas ir visi kiti = iPhone

nu lyg apie situs dabar tiktai pagrinde kalbejom...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
pas mane 3gs,pas efkito iphone 4.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
 :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
na eGzpertai, reikia patarimo - HTC desire HD ar HTC HD7 - kuris ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
desire HD
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

imk su android :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį

a kuris pati labiau traukia ? ka veiksi su juo ? tik skambinsi, sms, pastas ir inetas ? jei taip tai speju betkuris tiks....

as uz android, nors WM7 dar net neciupinejas :D bet sprendziant is WM7 aprasymo cia keliais puslapiais atgal - tai geriau turbut WM7 palikt ramybej...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
na kadangi as visai zalias tuose ismaniuosiuose telefuose, tai ar galit kas pasayt... ar yra koks modelis kuris suvalgytu dvi sim?

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
na kadangi as visai zalias tuose ismaniuosiuose telefuose, tai ar galit kas pasayt... ar yra koks modelis kuris suvalgytu dvi sim?

Samsung duos, o seip kitaicu pilna prigaminta su 2 sim :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
yra.... bet ten kitaicu ismislas turbut dazniausiai.. As bent asmeniskai nezinau nei vieno rimto gamintojo zinomiausiu Lietuvoj, kad gamintu rimtus telefonus su 2-dviem sim.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
neapsimoka tokius telefus gamint :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį

a kuris pati labiau traukia ? ka veiksi su juo ? tik skambinsi, sms, pastas ir inetas ? jei taip tai speju betkuris tiks....

as uz android, nors WM7 dar net neciupinejas :D bet sprendziant is WM7 aprasymo cia keliais puslapiais atgal - tai geriau turbut WM7 palikt ramybej...

traukia DHD labiau, o veiksiu viskas, emailai skambuciai navi ir t.t. nes pas mus cia fr internetas besplatnas. o siaip klausimas is salies DHD turetojams - kaip su video atkurimu pas juos ? reikia konvertuot pries keliant, ar jau suvalgo zalia ? :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Navi, na kaip cia pasakius. Pagal mano pusrutulius telefons nelabai atstoja siai dienai tikruju navigaciniu prietaisu.... as asmeniskai naudoju IGO. Puse velnio, bet toli grazu kas an tikrosios navi bet kentet galima ir net itariu, kad kazin ar yra kazkas geriau androidui siandien.  Del filmu negaliu kazko pasakyt, nes dar nei kart nebandziau ant savo DHD tik kiek, uzmeciau aki forumuos, tai atceit valgo be bedu ivairius formatus. Man filmai telefone kazkaip nepointas. Bet dabar net paciam idomu pasidare, reiks pabandyt. Nu tik galiu garantuot, kad juotube sukas be bedu. Is minusu - baterija, garsekalbis ne itin aukstos kokybes, tiesa, po vieno atnaujinimo juntamai pasitaise garsekalbis.  Toliau kamera. Nu irgi nekazkas kaip 8mpixeliai. Jei nesudrebini rankos ir geras apsvietimas tai dar neblogai... siaip rankoj malonus, turi svorio. Plonas. Is bedu daugiau kaip ir nepastebejau. Siaip as juo labai patenkints. Jei imsi DHD, tikrink ekrana ar nera "negyveliu" tasku. Nu taspats kaip TFT monikam buna. Pas mane vienas yra, pastebejau tik veliau gerokai ir tai matos tik ant balto fono....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
turi buti slapti kodai kurie leidzia paleist visokius testus,pries perkant buna labai naudinga per juos pereit visus

o filmus kaip nekeista visus formatus kramto SGS))) o DHD manau beabejo daro ta pati,o jeigu ne - player'is is marketo ir pirmyn

beto egi del konvertavimo nesupratau...ka ten konvertuot ? dydi tipo ar kaip ? pas mane kai metu ji i telefa jis ir konvertuoja ji tuo paciu...

Efkito,buvai akuma isemes ?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Navi, na kaip cia pasakius. Pagal mano pusrutulius telefons nelabai atstoja siai dienai tikruju navigaciniu prietaisu.... as asmeniskai naudoju IGO. Puse velnio, bet toli grazu kas an tikrosios navi bet kentet galima ir net itariu, kad kazin ar yra kazkas geriau androidui siandien.  Del filmu negaliu kazko pasakyt, nes dar nei kart nebandziau ant savo DHD tik kiek, uzmeciau aki forumuos, tai atceit valgo be bedu ivairius formatus. Man filmai telefone kazkaip nepointas. Bet dabar net paciam idomu pasidare, reiks pabandyt. Nu tik galiu garantuot, kad juotube sukas be bedu. Is minusu - baterija, garsekalbis ne itin aukstos kokybes, tiesa, po vieno atnaujinimo juntamai pasitaise garsekalbis.  Toliau kamera. Nu irgi nekazkas kaip 8mpixeliai. Jei nesudrebini rankos ir geras apsvietimas tai dar neblogai... siaip rankoj malonus, turi svorio. Plonas. Is bedu daugiau kaip ir nepastebejau. Siaip as juo labai patenkints. Jei imsi DHD, tikrink ekrana ar nera "negyveliu" tasku. Nu taspats kaip TFT monikam buna. Pas mane vienas yra, pastebejau tik veliau gerokai ir tai matos tik ant balto fono....

bent ant WM - tom tom gyvunas,nors ir ne telefe nevirskunu tomtomo..  :D Garmin (y) ir vaziuoja kaip priklauso,dabar telefe, buvo masinos multimedijoj , asmeniskai bene geriausia man navi ..net senutej n95 garminas normaliai veike, aisku, esamo kolkas HD2 ekranas pats tas navi..

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Ant droido, naudoju navigon :) nelabai koks, tačiau geriau nesugebėjau rasti :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
man navigon nelabai.

Jauneli buvau istraukes karta kai reikejo paleeist "boot loader'i", nes kitaip jis normaliai neissijungia.

Andrej, beabejo as irgi uz Garmin, man jis irgi labai tinka. Bet ant android'o tai nera jo dar... ar cia mano zinios pasenusios ?  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 13, 10:01:32 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
o DHD pasirodo su video blogai  :( standartiniu playr'iu isejo paleist tiktai wmv... dar raso forumai, kad turi pasileist standarte .3gp ir .MP4 taip pat kaip minejau .WMV.

WMV rodo be bedu.
Parsisiunciau H720P .MP4 faila is cia http://www.mediafire.com/?2zwezuntnwl

standartinis playris groja, bet su klaidom. Kvadratuoja daznai, spalvom ismeto, kartais rodo gerai.

.3gp formato nebandziau

parsisiuntus 'arcMedia' is market, pradejo rodyt ir visus kitus - .mpg, .avi ir t.t.   bet kokybe... vienu geresne kitu nekazkas. 'arcMedia' rodo ir .MP4 formata auksciau nurodyta H720P faila, be kvadratavimu, bet strigineja...

Kazkur radau parasyta, kad lyg turetu HTC kazka isleist, kad rodytu Divx ir visa kita.... nu tikekimes taip ir bus.

siaip galutiniam varijante DHD suck unt filmu  :E bent kolkas. Bet kadangi filmu as ir neziuriu unt tel, tam yra telikas ir kompas tai man tai neaktualu, tik siaip pabandziau ir islindo dar vienas minusas. SGS sioj vietoj nepalyginamai geriau. Nezinau kaip su filmais butu WM7

EDIT:

VPlayer rodo geriausi H720P kokybe. Bet vistiek kartais sustringa... Beja Vplayer mokama
RockPlayer sita kokybe labai prastai rodo... dingsta garsas, strigineja, FPS krenta iki 6.... suck
arcMedia rodo pastoviai pastebimai strikdama

einu nusizudysiu dabar.....  :D :-]

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 13, 12:36:44 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
HD7 sukurtas filmams ziuret, tai turi eit be problemu viskas.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, reik patarimo. Reikia telefono kuris turetu wifi, gan ilgai laikytu baterija, kuris naudotas kainuotu iki 150lt. Kamera ir qwerty butu privalumas. Prie nei vieno brando neesu prisirises, tad tinka bet kas, tik aisku ne kinu kopijos tos :D
Buciau dekingas jei ka patartumet ;)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
HD7 sukurtas filmams ziuret, tai turi eit be problemu viskas.

va del to ir aktualu DHD pries HD7. na situacija aiski daug maz, su filmais problemos. o kadangi man tenka paskraidyt su lektuvais, tai kartais koks filmas butu privalumas.