Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648280 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
 :D :D :D :D

pliot, netaip busiu suprates tavo parasyma :D as supratau, kad kazkokios technologijos ar kazkas tokio buvo panaudotos SGS'o darant DHD :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ech...jus dievai apie zmones visai negalvojat...:))))))))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
susibiesijau, nerandu programos, kuri galetu daryt "screenshot'us" be root'o  :E :E

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
as markete screenshot parasiau ir ismete kazkoki gaidy..:))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
tai ir as tapati parasau, ir man ismeta gaidziu, bet visiems reikia root'o ....  :E be root'o nenufotkija... kokia tai klaida ismeta. Galvojau savo quadrant'o rodmenis parodysiu, kad nebutu tik kalbos  :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
forume apie DHD galiu paskaityt ir screenshot'us paziuret :) beto tikiu,i krutine kumsciais nedauzau ir nerekiu irodyk!!)))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
krc pasiziurejau forumuose DHD quadrant'o rezultatu, didziausias koki radau 2055 unt stock'o, bent jau taip rase ten. Pas mane buna 1876 unt stock'o. Sakau, cia kazkas neto. Ciujiu kazkas lagija. Nu istrinu is tel. "trafic counter" programele, kuri skaiciuoja duomenis, skambucius, SMS'us ir visoki kitoki brieda ir jau parodo 1989... dar truksta. Dar kazkas lagija. Nu cia siaip del sportinio intereso tik.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
uzpisa mane visi sitie service'ai...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
:D

vat del to ir norejau laikino root'o, kad as juos galeciau visus kurie man nereikalingi istrinti... Tokius kaip facebook, visokius valiutu kursus ir dar ten visokiu sud..u.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
padaryk visam laikui,netrukdo

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
kolkas dar anksti :) dar gal sugalvosiu nuvaryt i garantini paknist jiems prota del ekrano  :V ?!? :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
un-root'int neina? arba hard reset...beje zaidi koki game'a idomesni?

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
Tau jauneli  reiktu tema pakurti kai upgradint telefonus. Dabar cia skaitai ir niekaip nesuprantu ka man pasirinkt.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
un-root'int neina? arba hard reset...beje zaidi koki game'a idomesni?

hard resetas tai tikrai nepades. Isbandziau jau uzvakar noredamas sugryst i stock gamyklinius reikalus, kad galeciau laikina root pasidaryt. Bet nei boot loaderis nei apskritai visas androidas nesugryzo iki pradinio varijanto :D gavau tik per nauja visa softa susiinstalint ir per nustatymus pernauja pereit :D  :-{ o unrutint galima turbut tik tokiu atveju jei turi pasidares backup'a visos sistemos pries roota :) tik vienas klausimas kaip padaryt backup'a pilna be rooto :D gal ir galima kazkaip, bet tik as nezinau  (-)  ?!?

o zaidimu nezaidziu. Zaidziau aisku "angry birds", dar ten kazkoki snaiperi, bet manes zaidimai nezavi telefone :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
bandyk titanium backup,o siaip manau jis nera butinas unroot darant,nors nzn kaip ant htc viskas vyksta...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Tau jauneli  reiktu tema pakurti kai upgradint telefonus. Dabar cia skaitai ir niekaip nesuprantu ka man pasirinkt.

o cia kas ?:))

imk Desire HD ir nesuksi galvos,siuo metu jis yra galingiausias,arba luktelk siek tiek,isspjaus koki nauja modeli su dviem branduoliais...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
bandyk titanium backup,o siaip manau jis nera butinas unroot darant,nors nzn kaip ant htc viskas vyksta...

vat buten titanium'ui ir reikia root'o ;) ir visiem kitiem kurie daro pilna backup'a...

Nea, neimkit DHD, imkit SGS :D ;)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Jauneli, o ka pats plaki per tel?:D gal turi kokiu geru graju? :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

vat buten titanium'ui ir reikia root'o ;) ir visiem kitiem kurie daro pilna backup'a...

Nea, neimkit DHD, imkit SGS :D ;)

kodel ? as rimtai...jei dabar imciau tai butu DHD...ziuresim ka toliau pagamins,nors prognozes daugmaz aiskios...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Jauneli, o ka pats plaki per tel?:D gal turi kokiu geru graju? :D

worms :) sims'us zaidziau,bet po flash'inimo dingau padare,buvau nemazai perejes))) sliekai labiau kabina

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
lieva kamera, neturi secondary kameros, sunkus, didelis, neturi tokio ekrano kaip SGS, neturi tokio pupuliarumo kaip SGS lietuvoj ir turbut dar visur kitur :D O visa kita panasiai :) o tie keli sakiciukai didesni ant performaco yra su..do vietoj. Nebent cia developer'iu pilna :D

manytau reikia dabar apie Samsung Nexus S mastyt... arba laukt.

jauneli, a kokios prognozes toliau ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 11, 19:33:30 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
na, visos HTC kameros gyvunas.. bet pirkau ne del jos, jau pries tai zinojau, kad tik esant butinybej kazka nupaveiksluosi, n95 ir tai geriau pleskina  :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
kamera man irgi neaktuolu ipatingai, nebent pries bendramincius pasimaivyt kad 8megpixelius  telefone turiu :D . Nors pvz savo senuko HTC Touch Pro kameros perdauk peikt negaliu, nors ten tik 3megapixeliai

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
lieva kamera, neturi secondary kameros, sunkus, didelis, neturi tokio ekrano kaip SGS, neturi tokio pupuliarumo kaip SGS lietuvoj ir turbut dar visur kitur :D O visa kita panasiai :) o tie keli sakiciukai didesni ant performaco yra su..do vietoj. Nebent cia developer'iu pilna :D

manytau reikia dabar apie Samsung Nexus S mastyt... arba laukt.

jauneli, a kokios prognozes toliau ?

toliau 1,2ghz,2 branduoliai,700 + ram'u,android 2.3 ir laukiamas 3.0 :) ai dar super amoled PLUS))))))))))))))))  gerai kad ne double king size xxl muthafucka screen :D :D :D

o kad sgs toks populiarus man labai keista...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
sgs populerus tarp tam tikru asmenu, nes turi super duper superini ekrana, ryskiai svieciancias spalvas, super lengva korpusa, kuris nemauna ir taip nudribusiu kelniu iki kelieniu nusmukusiu ir siaip dar inete prirasyto visokio briedo. Nedaugelis supranta istikro ka turi. Svarbu sviecia graziai. O kadangi tokiu telefonu vartotojai pagrindas jauciu yra kokia 18-30 metu zmones, tai jie vistiek daugelis renkas ne daikta, o isliaupsinta daikta kuris graziai atrodo ir sviecia... netaikau to tiksliai sgs'ui , cia tinka dauk kam. Nu cia man taip atrodo.