Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648752 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #925: 2010 Gruodžio 23, 08:57:17 »
O nafiga jūs čia išvis dėl tų kosminių telefonų smau.otės? :D Nesuprantu aš tokių urodų :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #926: 2010 Gruodžio 23, 09:01:52 »
 :D :D :D :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #927: 2010 Gruodžio 23, 09:09:56 »
O nafiga jūs čia išvis dėl tų kosminių telefonų smau.otės? :D Nesuprantu aš tokių urodų :D

o tu zinotum, kad savo passssatui gali diagnostika neiskeles beveik kojos is namu pasidaryt ir tau patiktu tie urodai  :D :D :D

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #928: 2010 Gruodžio 23, 09:41:35 »
nu ka, UBUNTU jau gyvena HD2 :D , dar biski paslifavus bus normalia..foto reportazas veliau

lauksim

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #929: 2010 Gruodžio 23, 10:29:43 »

o tu zinotum, kad savo passssatui gali diagnostika neiskeles beveik kojos is namu pasidaryt ir tau patiktu tie urodai  :D :D :D

Jo jo, čia tas pats, kas kerheris su blutūfu :D :D :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #930: 2010 Gruodžio 23, 12:32:04 »
pliot, kercheris su blutūfu :[ :D :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #931: 2010 Gruodžio 23, 13:10:27 »
pagaliau, kazkas visa tiesa pasake apie samsiu  :D :D :D bendradarbiai irgi lagu skundesi su galaxy s....  Samsungas padaro daikta is pirmo zvilgsnio gal ir nieko (arba marketingas irgi gerai veikia :D :D :D ), bet tik ji padares, ji iskart uzmirsta, kad jie toki padare ir kartais primirsta, kad reik kokiu fixu biskiu issiust :)

nesizudykit del jo, neverta, HTC desire jus isgelbes nuo lagu :D :D

2.2.1 JPB, JPU, JPF, JPX, JPY cia mazai fix'u ?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #932: 2010 Gruodžio 23, 14:03:01 »
ooo, tai nenusizudiai ? :D as jau galvojau dabar varysiu ant samsiaus :D ;)

del manes tai kad ju ir xxxyyyyhhhfff gali but ;) as tik paminejau, kad ir mano du kolegos skundzias lagais su tokiais pat teliepanais.... daje vienas jau kritimo ant plyteliu is kokio 1,30 metro aukscui neatlaike..  :( suskilo stiklas i keleta daliu...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #933: 2010 Gruodžio 23, 14:06:49 »
nzn ka jie su jais daro ir ko tikisi,jei pazaist su soft'u galima ji lb lb pyktai uzturbint,kadangi hardware'as labai neblogas viduje,man stock'o uztenka,o youtubei buvo filmukas kai ji mete,tai nuo 1,6m irgi neatlaike,bet cia bbz...as kazkaip nei is vieno tlf nesitikiu kad atlaikytu ir bandyt nesiruosiu))))))))))

kur jis lagina,gali ju paklaust ?

p.s del manes gali varyt kiek sirdis leidzia,tiesiog man kai kurie komentai labai juokingi,kai paraso kad displejui skaityt neimanoma,na tai apsimyzt galima,jei ryskuma pilna ijungt tai ne tik neiskaitysi bet ir akis isvarves)))) o kad pas ji juoda yra juoda,o balta - balta,ne kremine ir geltona...na vienzo...as sakau neginu,tiesiog kai kurie komentai tikrai nepagrysti,kaip ir del update'u,neseniai dar vienas isejo...taip kad MYTH IS BUSTED)))))))))))))
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 14:09:21 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #934: 2010 Gruodžio 23, 14:12:26 »
dar patiko,ka tik perskaiciau

"rankoi atrodo kaip piguva,cia del svorio turbut" prie ko cia svoris ir vaizdas?))) 6700 gold'as atrodo kaip piguva ar ne ? nes ji butent del bling bling pirkau...vienzo jei stumiat tai bent pagrystai kaip nors,sakau skaitykit foruma ir bus viskas aisku :)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #935: 2010 Gruodžio 23, 14:15:18 »
Cia tema pasidare ne koki telefona pasirinkti o kokio nesirinkti :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #936: 2010 Gruodžio 23, 14:21:29 »
o koks skirtumas?)))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #937: 2010 Gruodžio 23, 14:22:28 »
nu nereikia taip jautriai reaguot ;) as tik pasakiau ka girdejau kai patys zmonys turintys man asmeniskai sake, o ne per 10 ausu ir burnu. Minejo, kad po kurio laiko perkrovimo pradeda lagint atidarinejas programas stambesnes, pastrigineja vaizdas ir .t.t.. perkrauni ir vel viskas gerai kuri laika. Siunte update, nieks nepadejo. Nu ir jei iki galo, hardwariskai kai kurie sie galaxy S turi bedu su mikrafais. Pajauciau ant savo kailio kai bandziau su zmogum susikalbet. Pasirode veliau, kad ne pas ji viena si beda ir tai yra garantinis reikalas.

dar as ant jokio telefo nestumiau ir nestumsiu.

del aukscio kritimo tai cia betkoki telefa ismesk ir jam bus tikrai ne i nauda... Paminejau, kad tik vienas samsius jau nukentejo (sutrukinejo stiklas, beet jis veikia kaip niekur nieko) Beja, labai geras irodymas Iphone, kad jis ne vienas turi stikla :D

Skaityme ne apsvietime esme pagrinde, o raiskoje ekrano. Bet samsius tikrai pakankama raiska turi, taip kad kazkas biskiu netaip pasake turbut (aisku su raiska Iphone gali pasigirt)

EDIT: atrodo jis visai normaliai, ir mano rankoj jis puikiai gula, bet gi ne visu rankos vienodos.... taip, kad irgi neturetu pasirodyt nieko keisto....

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 14:31:36 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #938: 2010 Gruodžio 23, 14:49:08 »
baik tu koks jautriai,tarkim del mic'o nezinojau,bet skaiciau kad broko pasitaiko,del lagu tikrai nzn ka jie su juo daro)))

stiklas ten kazkoks godzilla,bl is kur jie pavadinimus traukia,skilineja tikrai ir braizosi...

buvo kitos video bet ir sitam ji gadina...ten kur sakiau ji mete nuo 1,6m ir suskilinejo visas...

http://www.youtube.com/watch?v=xaNWuGtAaxM

na as sakau nzn su kuom lygint,turiu isimetes topgear hd kokybe,tai kam rodau akis ispute ziuri,kokybe superine,bet nzn kaip salia kitas atrodo

beje pas tave ant dezes nuo htc raso amoled ar nieko neparasyta ?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #939: 2010 Gruodžio 23, 15:05:04 »
 (z) (z) (z) (z) ziauriai cia ji.... pas drauga tai tik sutrukinejo, bet viskas veikia, ekranas ir t.t.. Sian dar pats kamera patikrinau, irgi viskas ok...

pas mane ant dezes neparasyta amoled, ir negali but parasyta, nes pas mane yra SLCD ekranas. Rodo blankiau, ne taip ryskiai kaip amoled, turi viena "mirusi pixeli", kas LCD ekranam tai aktualu. Jei kas pirks telefa su LCD ekranu tai siulau iskart pasiziuret ekrana ar nera dauk mirusiu tasku....

Edit: samsiaus galaxy s ekranas - rodo jis labai graziai, kontrastingai, bet spalvos mano nuomone nera naturalios.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 15:13:36 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #940: 2010 Gruodžio 23, 15:47:18 »
na klausiau nes zadejo leist su amoled DHD...ner man  su kuom palygint,reik taksiora pazystama su retina display pasigaut))))

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #941: 2010 Gruodžio 23, 17:56:24 »
dar patiko,ka tik perskaiciau

"rankoi atrodo kaip piguva,cia del svorio turbut" prie ko cia svoris ir vaizdas?))) 6700 gold'as atrodo kaip piguva ar ne ? nes ji butent del bling bling pirkau...vienzo jei stumiat tai bent pagrystai kaip nors,sakau skaitykit foruma ir bus viskas aisku :)

paimk į rankas tą galaxy s ir po to kokį htc legend/desire/Desire HD ir suprasi, ką turėjau omeny. O ką dar kalbėt apie tą blizgančia plastmasę, dėl kurios net naująjį Nexus S į šuns dienas deda visose apžvalgose. Taip kad ten kad tau aiškiau būtų ko gero vietoj žodžio "vaizdas" reikėjo  rašyt "jausmas", na bet kas turi su kuo lygint garantuoju, jog suprato apie ką kalbama.

nzn ka jie su jais daro ir ko tikisi,jei pazaist su soft'u galima ji lb lb pyktai uzturbint,kadangi hardware'as labai neblogas viduje,man stock'o uztenka,o youtubei buvo filmukas kai ji mete,tai nuo 1,6m irgi neatlaike,bet cia bbz...as kazkaip nei is vieno tlf nesitikiu kad atlaikytu ir bandyt nesiruosiu))))))))))

kur jis lagina,gali ju paklaust ?

p.s del manes gali varyt kiek sirdis leidzia,tiesiog man kai kurie komentai labai juokingi,kai paraso kad displejui skaityt neimanoma,na tai apsimyzt galima,jei ryskuma pilna ijungt tai ne tik neiskaitysi bet ir akis isvarves)))) o kad pas ji juoda yra juoda,o balta - balta,ne kremine ir geltona...na vienzo...as sakau neginu,tiesiog kai kurie komentai tikrai nepagrysti,kaip ir del update'u,neseniai dar vienas isejo...taip kad MYTH IS BUSTED)))))))))))))

Na na, ir kaip jau jį gali užturbint ? pamiršai, kad pas jį "Hummingbird" cpu, kurio realiai joks kitas gamintojas nenaudoja dėl to jis silpnai suderinamas su andoid lyginant su "Snapdragon" Ar kaip pats minėjai naudoji stock ir nelabai žinai kas ir kaip ? :) . Todėl realiai galaxy s rūko nuo desire dėl savo plačių galimybių ir, žinoma, gamintojo politikos (ką jau kažkas minėjo, kad samsungas isleidžia ir pamiršta gaminį pvz su froyo kiek laiko knisosi samsungas, kol šiaip ne taip kelių atšaukinėjimų sugebėjo 2.2.1 paleist ) .

Dėl ekrano tai nesakau kad skaityt neįmanoma ( bent aš savo tokių žodzių neradau :) ) tik kai skaitai dideli straipsnį tai labai vargina akis būtent dėl kontrasto. Nes kaip pats minejai juoda yra juoda, o balta yra balta, o ne kremine ir t.t. O dabar pasiziurek kaip atrodo pvz e-skaityklių ekranai ? ir kodėl ? :)

Žinoma, kas man yra trūkumai kitam gal visiškai tai netrugdo, bet būtent tų nesąmonių krūva privertė juo atsikratyt ir išsitraukt senąji desire, kuris, beje, šiai dienai net  500lt- 600lt pigesnis, bet nelyginamai geresnis, mano nuomone.

Juolab, kad kita savaite jau bus  nexus one gauna v2.3 ? o kada samsungas gaus ? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 18:01:44 sukūrė Poliarinis_eziukas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #942: 2010 Gruodžio 23, 19:31:02 »
vienas is turbinimo variantu,beje nelabai sunkus...

cia 2.1

o kad jis neturi normalaus soft'o - sutinku...cia kaip mano PC,su win7 atrodo lyg nauja buciau nusipirkes arba pora procu dametes)))

del froyo uzlagino,faktas,bet samsiu pardave virs 5mln vienetu galaxy,taip kad turejo ka veikt,o siaip manau ju politika paprasta - isleido aparata,pardave,o naujam jau des nauja soft'a,juk marketingo tikslas ne vien isreklamuot daikta,o ir apsikt tavo esama...norint pazaist gali is jo raketa rimta padaryt,bet po metu taip ar taip pasens ir iseis kazkas naujo...laikiau ir desire ir HD2 rankose...jausmas ne vaizdas,skirtumas yra,agree...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 19:35:30 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #943: 2010 Gruodžio 23, 20:07:40 »
vienas is turbinimo variantu,beje nelabai sunkus...

cia 2.1

del froyo uzlagino,faktas,bet samsiu pardave virs 5mln vienetu galaxy,taip kad turejo ka veikt,o siaip manau ju politika paprasta - isleido aparata,pardave,o naujam jau des nauja soft'a,juk marketingo tikslas ne vien isreklamuot daikta,o ir apsikt tavo esama...norint pazaist gali is jo raketa rimta padaryt,bet po metu taip ar taip pasens ir iseis kazkas naujo...laikiau ir desire ir HD2 rankose...jausmas ne vaizdas,skirtumas yra,agree...

tai ne kazkas jei tik 16.. turbintas... DHD stockas mano 1849... nors aisku pas mane 2.2

ir katik pats patvirtinai, kad samsius isleido ir uzmirso. O ar apsiko kita ar ne  - tai dar klausimas ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #944: 2010 Gruodžio 23, 20:19:22 »
del apsikimo noriu pasakyt,kad...naujas modelis tures apsikt tavo esama,kad ir tas pats samsung,toks yra marketingas...DHD veliau isejo,ner ko noret..

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #945: 2010 Gruodžio 23, 20:20:10 »
ką jūs čia ginčijatės ?? Geresnių už aitelefoną nebuvo ir nebus (-) AMEN (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #946: 2010 Gruodžio 23, 20:23:29 »
kad lyg nesigincijam...iphone'as - mano dievas...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #947: 2010 Gruodžio 23, 20:25:28 »
kad lyg nesigincijam...iphone'as - mano dievas...
gerai, kad nors suprantate, kad turite š telefonus, kai ant aitelefono neužtenka ;)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #948: 2010 Gruodžio 23, 20:28:00 »
del apsikimo noriu pasakyt,kad...naujas modelis tures apsikt tavo esama,kad ir tas pats samsung,toks yra marketingas...DHD veliau isejo,ner ko noret..

veliau DHD isejo, tik va klausimas ar jis "hardwaru" kazkuo sikiras stipriai nuo senesnio desire... tik ekranas, kamera, daugiau ramo, 2.2 su Sense ir fsio. Nu bet nesvarbu....

o del marketingo tai taip turetu but, nesigincysiu, bet nevisada pasiseka ;)

Edit: tiesa del ekranu. As kiek zinau tai nebus DHD su amoled. Desire turejo but su LCD ir amoled. Vieni toki kiti tokie. O nebus delto, atceit, kad nespeja amoled ekranu gamint.... Nors cia speju samsiaus gudrybes  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 20:31:35 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #949: 2010 Gruodžio 23, 20:30:11 »
<...>
o del marketingo tai taip turetu but, nesigincysiu, bet nevisada pasiseka ;)
va ir nesutikčiau (-)
Bent jau mūsų šalis tai marketingui palanki - bet kokį š parduosi, jei tik per reklamą pasakys, kad jis geriausias * (su žvaigždute, kad geriausias kokioje nors Afrikos šalyje, nes neturi ten konkurentų) ;)