Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649310 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #875: 2010 Gruodžio 17, 21:12:25 »
nu net exit mygtuko ner........ ziauriai eda akuma ir t.t.. fring, nimbuzz taip neezdavo, siaip kazkoks nepatogus

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #876: 2010 Gruodžio 18, 12:17:13 »
akuma tai netas zodis kaip sueda.. + neradau failo siuntimo funkcijos:D:D ara nera, arba neten ieskau..WM daug padoresnis skype.. o siaip, android labai pagyvina darbines aplinkos ikonu ir siaip visokiu biesu spalvu gama :) toks neniurus menu,iconos,ispejimu juosta ir pan

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #877: 2010 Gruodžio 18, 14:10:36 »
Skambint eina svarbiausia...

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #878: 2010 Gruodžio 18, 14:30:55 »
yra tokia programele "linpack for Android". Bandet kazkas ja ? kiek pas jus rodo MFLOPS ? indomu stockiniai tel ir ne stock tel :) Yra kazkas panasaus ir WM skirta.... Idomu butu palygint. Pas mane tai daugiausiai 40. parode.....  :V  galaxy s (stock) bandem tai kazkas apskritai tik  tarp 5-10...
Desire Froyo 17,656

Skype isjungiau, tai 32,9 isuko :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 18, 14:32:42 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #879: 2010 Gruodžio 19, 12:04:29 »
akuma tai netas zodis kaip sueda.. + neradau failo siuntimo funkcijos:D:D ara nera, arba neten ieskau..WM daug padoresnis skype.. o siaip, android labai pagyvina darbines aplinkos ikonu ir siaip visokiu biesu spalvu gama :) toks neniurus menu,iconos,ispejimu juosta ir pan

neradai nes nera :D unt wm su skype viskas ok, tik akuma pas mane irgi normaliai eda, nors ne taip kaip ant androido... ir ant Symbian'o su skype viskas irgi  ok... naudojau unt senos nokia e61i-1 tai viskas buvo ok  (+) dar bandem kalbet per skype is telefonais tai netgi per sena tel.nokia su 3g ir tele2 rysiu (nors gerai paieskokt reikejo net mieste jo ) be probelmu ejo pasisneket.... o duomenu viena minute pokalbio kazkas panasiai apie 1mb duomenu :)

yra tokia programele "linpack for Android". Bandet kazkas ja ? kiek pas jus rodo MFLOPS ? indomu stockiniai tel ir ne stock tel :) Yra kazkas panasaus ir WM skirta.... Idomu butu palygint. Pas mane tai daugiausiai 40. parode.....  :V  galaxy s (stock) bandem tai kazkas apskritai tik  tarp 5-10...
Desire Froyo 17,656

Skype isjungiau, tai 32,9 isuko :D

isjunk viska iskyrus kas gamykliskai priklauso ;) tikrai turetu paaugt skaiciai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 19, 12:14:42 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #880: 2010 Gruodžio 19, 14:38:37 »
my info-menu button-sign out...

o siaip man ji standartinis task manager'is uzdaro...

uzdarinet progses ant androido tik retkarciais reiktu...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #881: 2010 Gruodžio 19, 15:41:18 »
kazkada ant android paranojiskai uzdarinedavau procesus kai buvau prates prie WM kiekvienos programos uzdarymo tvarkingai, veliau meciau ta nereikalinga darba ant android :) puikiai pats jis susitvarko kai ram'o pritruksta.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #883: 2010 Gruodžio 20, 20:46:25 »
kas turit htc hd2 kokie atsiliepimai pasinaudojus ilgesni laika? :)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #884: 2010 Gruodžio 20, 20:47:20 »
kas hero turit? kaip apie ji atsiliepimai?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #885: 2010 Gruodžio 20, 21:46:31 »

Paturejau nusipirkes HD2 mazdaug savaite, windows mobile man nepatiko (-) Meginau android susipust, bet kazko kibdavo jis man, norint keist ROM reikejo kabelio... Na vienu zodziu man per daug galvosukio gavosi ir vistik supratau, kad norius iskart android paruosto aparato, nuleidau rankas taigi teko parduot. Bet ekrano dydis ir funkcionalumas tai paliko ispudi, todel ziuresiu kazka desire HD arba Z :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #886: 2010 Gruodžio 20, 23:05:15 »
o del samsung galaxy s?? girdejau ju ekranai ispudingi. ir siaip lyg deda iphone4 i vieta. gal kas samsungu tokiu naudojasi ir galetu pakomentuoti?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #887: 2010 Gruodžio 20, 23:34:30 »
 :D  :D :D :D

pirk htc desire hd)))

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #888: 2010 Gruodžio 20, 23:48:07 »
o del samsung galaxy s?? girdejau ju ekranai ispudingi. ir siaip lyg deda iphone4 i vieta. gal kas samsungu tokiu naudojasi ir galetu pakomentuoti?
Jaunelis turi galaxy S, pasiakaityk tema anksciau, gal rasi ka naudingo. Asmeniskai as laikiau rankose, nuomone visai gera sudare. Nepatiko tik ta daugybes ekranu(7 berods?) sistema. Man patogiau kai menu issikleidia is apacios.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #889: 2010 Gruodžio 20, 23:57:34 »
issiskleidzia ir meniu,o daugybe ekranu yra android'o os ypatybe,beto juos gali organizuot kaip nori,as tik du naudoju,nezinau ka ten reik prikist i 7...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #890: 2010 Gruodžio 21, 00:11:08 »
issiskleidzia ir meniu,o daugybe ekranu yra android'o os ypatybe,beto juos gali organizuot kaip nori,as tik du naudoju,nezinau ka ten reik prikist i 7...
Na man teko toki maigyt, matyt taip sustatytas buvo. Jei viskas tvarkosi tada 10 balu jam duociau (y)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #891: 2010 Gruodžio 21, 00:13:09 »
na bbz,lyg apie ta pati kalbam...organizuot gali darbo stala kaip nori...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #892: 2010 Gruodžio 21, 00:18:02 »
na bbz,lyg apie ta pati kalbam...organizuot gali darbo stala kaip nori...
Na as kalbu apie tuos 7 burbuliukus esancius ekrano virsuje, cia jei puikiai matosi:

Ir neradau kaip paprasta menu ijungt, pas mane ant htc dream jis atrodo taip, apacioje tas pilkas liezuvelis, ji patraukus issikleidzia pilnas instaliuotu programu sarasas:

Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #893: 2010 Gruodžio 21, 00:21:01 »
spaudi aplications ir atsiranda meniu visas,o tuos 7 ekranus sakau sudelioji kaip ka nori...

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #894: 2010 Gruodžio 21, 01:18:11 »

Paturejau nusipirkes HD2 mazdaug savaite, windows mobile man nepatiko (-) Meginau android susipust, bet kazko kibdavo jis man, norint keist ROM reikejo kabelio... Na vienu zodziu man per daug galvosukio gavosi ir vistik supratau, kad norius iskart android paruosto aparato, nuleidau rankas taigi teko parduot. Bet ekrano dydis ir funkcionalumas tai paliko ispudi, todel ziuresiu kazka desire HD arba Z :)

kokie dar gali but atsiliepimai, kai net USB laido negali nusipirkt :D:D:D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #895: 2010 Gruodžio 21, 01:22:56 »

turiu pusmeti su virsum.. nieko blogo negaliu pasakyt,man asmeniskai vien pliusai.pirma apsispresk ko nori, WM ar Android, o tada jau rinkis, aisku,pas man HD2 su android siuo metu,greit bus ir ubuntu:D bet jei nori aparato skirto iskart naudoti, patarciau imt iskart su android OS, nes nevisi sugeba dar susikonfiguruoti aparata tinkamam naudojimuj su kita operacine..o samsungo nepirkciau vien del to, kad jis yra samsungas, ir viskas tuo pasakyta :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #896: 2010 Gruodžio 21, 01:29:43 »
Na man teko toki maigyt, matyt taip sustatytas buvo. Jei viskas tvarkosi tada 10 balu jam duociau (y)

Android 2.2 Froyo

meniu isijungia apacioj,o ekranu skaiciu,ir visa kita kaip jau jaunelis minejo, gali pilnai koreaguotis ir pats, pvz pas mane defaultiniam lange nera visiskai nieko, antram programos reikalingos nustatymams,treciam programos internetuj,emailai,skypai,facebookai ir pan,ketvirtma muzika/filmai/radijas/tv ir pan,kitam orai,naujienos,dar kitam telefono iprastos funkcijos,sms,telefonu knyga,kalendorius ir smf..tad nereik smaukytis per visa menu, tiesiog ka labiausiai naudoju sugrupavau ir isskaidziau per kelis ekranus,bent jau man,tai labai patogu,nori kabet internete,pasirenki ekrana,reikia nustatyt kazka greit,pasirenki setupo ekrana,man zymiai supatogejo naudojimasis

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #897: 2010 Gruodžio 21, 01:45:50 »
:D  :D :D :D

pirk htc desire hd)))

a kodel desire hd ??  ?!?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #898: 2010 Gruodžio 21, 01:48:44 »
jo blyn:D idomu kodel cia blackberry nepopuliarus  :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #899: 2010 Gruodžio 21, 01:51:32 »
nepirkit desire hd  (-) jokio tobulejimo  (-) vat va pvz HD2 tai gali turet WM, android ir dar ant virsaus ubuntu. O apskritai tai iphone geriausia  (+)