Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649539 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #800: 2010 Gruodžio 06, 19:22:26 »
o tai iphone'as nepasens moraliskai ? palauk dar puse metu. Cia kaip kam, bet nematau nieko bloga vienam aparate turet dvi operacines juolab kai unt HD2 android pilnavertiskai veikia (pataisys HD2 turetojai jei ka). O del to narsymo inete tai man pvz narsant su Desire HD yra vienas malonumas, nu aisku ne kompas del ekrano dydzio, bet toli grazu kas buvo pries tai su senesniais htc ir kitais senesniais smartphone'ais. Puslapius krauna normalaus formato ispudingai greitai su wifi, pilnas flash'o palaikymas (jau gamykliskai taip buvo), labai patogi standartine narsykle, netgi kitu po siai dienai neinstalinau. Nu buvau Skyfire susimetes, bet po keliu pasinaudojimu ismeciau. Audiklubo puslapi uzkrauna labai greitai :D , visas puslapis per ploti rodomas ir galima visiskai normaliai iskaityt, o jei ka du kart palieti ir ans pasididina. Nejaugi pas Galaxy S netaspats ?

nu viskas gerai su tuo Ypuodu, bet nematau jame nieko labai inspudingo, kad jo labai visi taip nori ir giria. Manau cia reklama daro savo ir aisku mada. :)

ir beje nepastebit, kad jau tel pradedam lygint su narsymu kompe ar siaip didesniuose ir patogesniuose agregatuose tam reikalui. O kas bus toliau  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 06, 19:27:23 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #801: 2010 Gruodžio 06, 19:39:29 »
sian kaip tik sumeciau opera mobile,lyg nieko,neblogas browser'is...del operacines as tarkim kaip paprastas user'is nesiknisciau ir nedeciau tu operaciniu na nekyla man rankos,taip pat del ir navigacijos,navi telefe...gal ir gerai kur nors uzsieni pesciam vaiksciojant,bet as vistiek uz gera rimta atskira gps'a :) iphone'as tikrai ne kosmosas,bet ir nera sudas,o lyginant 4-a phone ir hd2 - obuolys lb prieki,bet savo kainos jis visiskai nevertas,tiesiog tai patapo kultu,nes eilinis user'is pamates telepona su dideliu ekranu sako kaaaaiii iphone'as...cia kaip ir dzipas,juk tai kiles nuo markes Jeep zodis,tas pats ir su jais,laiku ir vietoi atsirado,aisku kas ir pries 5m turejo smartphone'us pacius pirmus,ju tai neliecia,sitie zmones supranta ka jis gali ir ko jis vertas,visiem kitiems ipons yra lyyyygis!!!

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #802: 2010 Gruodžio 06, 19:50:43 »
o su tuo iphone skambint galima????  :D :D :D

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #803: 2010 Gruodžio 06, 19:56:42 »

su 4 ne :D :D Jis negaudo rysio juk :D Kaip laikrodi gali nesiotis :D :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #804: 2010 Gruodžio 06, 19:59:52 »
pastebejau, nes turbut nemaciau, kad kas nors skambintu jais  :D :D :D :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #805: 2010 Gruodžio 06, 20:28:09 »
sian kaip tik sumeciau opera mobile,lyg nieko,neblogas browser'is...del operacines as tarkim kaip paprastas user'is nesiknisciau ir nedeciau tu operaciniu na nekyla man rankos,taip pat del ir navigacijos,navi telefe...gal ir gerai kur nors uzsieni pesciam vaiksciojant,bet as vistiek uz gera rimta atskira gps'a :) iphone'as tikrai ne kosmosas,bet ir nera sudas,o lyginant 4-a phone ir hd2 - obuolys lb prieki,bet savo kainos jis visiskai nevertas,tiesiog tai patapo kultu,nes eilinis user'is pamates telepona su dideliu ekranu sako kaaaaiii iphone'as...cia kaip ir dzipas,juk tai kiles nuo markes Jeep zodis,tas pats ir su jais,laiku ir vietoi atsirado,aisku kas ir pries 5m turejo smartphone'us pacius pirmus,ju tai neliecia,sitie zmones supranta ka jis gali ir ko jis vertas,visiem kitiems ipons yra lyyyygis!!!

vat su gps tai jo sutinku, dar kaip ir normalaus softo lyginant su normaliais gps neradau... Bet vistiek google nuteikia maloniai kai i gmail.com i uzduotis tokiai ar tokiai valandai isivedi ivyki su adresu, toliau gmail.com sinchronizuojasi su androidu tarkim telefone, ir kai ateina laikas telefonas primena apie ivyki ir iskart atidaro mapsus (kalbu apie standartinius kokie telefone buna ikelti gaminotjo) su iskart nurodytu marsrutu adresu pries tai parasytoj uzduotyj. Smulkmena beveik, bet labai maloni. O kad iphonas sudas as taip ir niekad nesakiau. Telefonas kaip telefonas su savais pliusais ir minusais pries kitus telefonus, bet jis vistiek labai aukstinamas auksciau kitu. Omnitelis net atskira puslapi atidare vien  iphone 4 pristatymui.... bet kai pagalvoji iphonas neturi pacio didziausio ekrano siai dienai, bet ant jo kazkodel sako kaip minejai "kaaiiii iphonas su dideliu ekranu" kai salimais toj pacioj vitrinoj stovi tarkim taspats minimas HD2 ar desire HD su gerokai didesniu ekranu. Nors as HD2 ir nelyginu su iphone 4. As apskritau ju nelyginu, juk kiekvieno nuomone ir poreikia skirtingi, bet kas perdauk tai irgi nesveika (turiu iphone galvoje ir jo "ispudinguma").

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #806: 2010 Gruodžio 06, 22:19:17 »
Zinok galima, ir kaip nekeista dasiskambini visada :) Ir ziema gali skambinti :) O kazkas sake, kad ziema bus problemu :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #807: 2010 Gruodžio 06, 22:20:31 »
Volume reikia varyt i USA apple roju  :D :D :D
Tipo toki? :)

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #808: 2010 Gruodžio 06, 22:36:30 »
man idomu tie kas ant iponto stumia,turi kazka geresnio...?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #809: 2010 Gruodžio 09, 16:42:31 »
turim turim  :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #810: 2010 Gruodžio 09, 20:24:19 »
man idomu tie kas ant iponto stumia,turi kazka geresnio...?

ne, nes turbut nori ipono :)))))))) nu man uz ipona 3310 geriau :))

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #811: 2010 Gruodžio 09, 22:31:35 »
sorry, bet su HD2 ir idiegtu tomtom pravaziavau masina 7 valstybes ir pasiekiau sekmingai keliones tiklsa, tad nepabandziusiems belieka tik pasneket:)

kas del HTC vs iphone tai tiesiog skirtingos vartotoju grupes kaip ir skirtingi vartotoju poreikiai,taip ir orientuoti modeliai i vartotoja

atsimenu senais laikais dar pirmajam delninuke isvis net gsm funkcijos nebuvo:D:D

cia galyt plesytis maikutes iki nuogumo kuris ale geresnis/blogesnis, bet kiek vienam vartotojuj jo aparatas bus geriausias, nes logiska, kad jis ji pirko pagal savo poreikius, tai diskusija kaip ir beprasmiska, pvz Jauneliuj uztenka samsungo  :-] nes jis dejo ant smaukymosi su flashinimu ir kitokiu anonizmu  :D :D :D,suprantama, nedaugelis noretu dar santykiaut nusipirkes daikta..kaip ir yra kita medalio puse, vartotojai, kuriems tai hobis ir uzsiiemimas bei malonumas,kur yra begales pletros galimybiu,etc HTC :G

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #812: 2010 Gruodžio 10, 00:19:27 »
sorry, bet su HD2 ir idiegtu tomtom pravaziavau masina 7 valstybes ir pasiekiau sekmingai keliones tiklsa, tad nepabandziusiems belieka tik pasneket:)

kas del HTC vs iphone tai tiesiog skirtingos vartotoju grupes kaip ir skirtingi vartotoju poreikiai,taip ir orientuoti modeliai i vartotoja

atsimenu senais laikais dar pirmajam delninuke isvis net gsm funkcijos nebuvo:D:D

cia galyt plesytis maikutes iki nuogumo kuris ale geresnis/blogesnis, bet kiek vienam vartotojuj jo aparatas bus geriausias, nes logiska, kad jis ji pirko pagal savo poreikius, tai diskusija kaip ir beprasmiska, pvz Jauneliuj uztenka samsungo  :-] nes jis dejo ant smaukymosi su flashinimu ir kitokiu anonizmu  :D :D :D,suprantama, nedaugelis noretu dar santykiaut nusipirkes daikta..kaip ir yra kita medalio puse, vartotojai, kuriems tai hobis ir uzsiiemimas bei malonumas,kur yra begales pletros galimybiu,etc HTC :G

asmeniskai HD2 norejau pirkt,bet DM'as atkalbejo ir patare imt samsung'a...paskaiciau atsiliepimus apie ji,nes net nezinojau kad samsius yra smartphone'a pagamines,visus ji gyre belekaip,blogu atsiliepimu nebuvo...realiai man siaip iki vieno organo,nes man tik wi-fi ir skype tereik is jo :) bet turet kazka nestandartiskesnio man patink :)  tiesiog nereik rekt kad tas geresnis ir anas geresnis,hd2 pasenes,4 iphone'as uz ji man asmeniskai geriau,nors nepirkciau nei to nei ano,noriu VERTU))))))))))

P.S froyo 2.2 perflash'inau pats,nestumk :P
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 10, 00:21:15 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #813: 2010 Gruodžio 10, 19:02:10 »
tom tomas gerai tik tuo atveju jei vaziuoju paciais paciausiais ir didziausiais keliais pagrindiniais, tai tada dar kazka rodo :D :D :D

ciupinejau as va neseniai 3 ir 4 iphona...... nu man tai kazkoks marazmas ne telefonas.... net widget'u iskelt negalima.....
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 10, 19:04:24 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #814: 2010 Gruodžio 10, 19:23:12 »
na ten simple shit tiem kas nesiparina del firmware upgrade'u ir t.t. ka ir bandziau pasakyt ;)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #815: 2010 Gruodžio 10, 19:30:23 »
gal jau kas matet/ ciupinejot WM7 ? kas do stebuklas ? kaip "sukas" telefas su jais ?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #816: 2010 Gruodžio 11, 17:24:13 »
Gal kas turite htc hd2 ? kaip jis sukasi ? nes dabar ziuriu gal reiketu pereiti, ziuriu apzvalgas gana gerai atsiliepia, ir kiek matau pas ji windows, ar eina irasyti androida ar ne, ir kiek jis mazdaug  eina rinkoje ? naudotas... flash palaiko ?  :) o gal siaip kas galite patarti nebrangu touch ekranu telefona..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #817: 2010 Gruodžio 11, 17:32:45 »
viskas aptarta ir apsneketa auksciau...tai sakai kazka geresnio uz iphone turi?)))))

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #818: 2010 Gruodžio 11, 17:41:55 »
Turiu turiu, celus tris turiu ir galvoju reiketu vieno, bet ziuriu kad tas hd2 pusplyte, nemanau kad man reikia tokio didelio funkcijos gal ir geros, bet tada reiks pirkti reperiskus dzinsus su didelem kisenem  ?!?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #819: 2010 Gruodžio 11, 17:45:35 »
norint didelio displejaus,kitos iseities nera..as savo kazkada I kisene isimeciau,poto ieskojau po namus,lengvas,plonas net nesijaucia kisenei...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 11, 17:47:07 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #820: 2010 Gruodžio 11, 17:47:15 »
geriau ka nors spartaus su mazesniais ismatavimais reikia pasizvalgyti...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #821: 2010 Gruodžio 11, 17:53:21 »
tai samsung galaxy s, htc desire ..... iphone..... ir kazkas panasaus... dauk vietos tikrai neuzima

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #822: 2010 Gruodžio 11, 17:59:42 »
o aš turiu HD2 ir man (y) super. Tačiau jei nereikėtų darbui tokio didelio ekrano, gal pasirinkčiau kažką mažesnio (HTC Desire tikriausiai) :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #823: 2010 Gruodžio 11, 18:43:25 »
Paturejau nusipirkes HD2 mazdaug savaite, windows mobile man nepatiko (-) Meginau android susipust, bet kazko kibdavo jis man, norint keist ROM reikejo kabelio... Na vienu zodziu man per daug galvosukio gavosi ir vistik supratau, kad norius iskart android paruosto aparato, nuleidau rankas taigi teko parduot. Bet ekrano dydis ir funkcionalumas tai paliko ispudi, todel ziuresiu kazka desire HD arba Z :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #824: 2010 Gruodžio 11, 19:04:17 »
gal jau kas matet/ ciupinejot WM7 ? kas do stebuklas ? kaip "sukas" telefas su jais ?

ciupinejau HTC Trophy, net nezinau, kogero priprast reikia, visas ten kitaip nei android ar iphone (paieskok youtube video su meniu, suprasi apie ka as). Siaip sukasi tai neblogai, bent man niekas neuzkliuvo. Sau tokio neimciau, man android mielesnis :)