Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 650043 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #725: 2010 Lapkričio 17, 11:58:26 »
Tomai, man zinok ta pati beda su HD2   :( ir gi nepagaunu repliu kame saknys, bet dar nebuvo laiko normaliai prisest.. jei issiaiskinsiu, pranesiu kas ir kaip..nes jau ir gi baigia uzknist kai laikas pabegineja..

del strigimo, drasiai mesk kita ROM, as ta pacia diena persimeciau, jokiu laginimu ar strigimu..
del android, tai nieko nereikia instaliuot i tel ir garantinis prie nieko neprikibtu, nes paprasciausiai android kraunasi ir veikia is atminties korteles ;)

jei reikes konkretesnes info, gali in skype parasyt, padesiu

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #726: 2010 Lapkričio 17, 12:01:02 »
jei nori android tai reikis pirkt su android

nieko nereik pirkt su android, pvz realiai HTC HD2 su WM6.5 puikiai sukasi ir su android 2.2 be jokiu lagu double boot pagalba gali nustatyti kas kraunasi "po defaultu", arba gali pasidaryt kad ijungtus tel duotu pasirinkti, kokia operacine naudoti.. sekantis isbandymu eilej laukia UBUNTU  :D aisku reiks ir WM7 sulaukt jei tokie bus nulauzti  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #727: 2010 Lapkričio 17, 12:24:59 »
Man mistika su N c5 prasidėjo, laikrodis pastoviai į 3,00h nakties nuvažiuoja :V

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #728: 2010 Lapkričio 17, 12:28:46 »

nieko nereik pirkt su android, pvz realiai HTC HD2 su WM6.5 puikiai sukasi ir su android 2.2 be jokiu lagu double boot pagalba gali nustatyti kas kraunasi "po defaultu", arba gali pasidaryt kad ijungtus tel duotu pasirinkti, kokia operacine naudoti.. sekantis isbandymu eilej laukia UBUNTU  :D aisku reiks ir WM7 sulaukt jei tokie bus nulauzti  :D

jei nori unt HD2 WM7 tai gali ir nesulaukt :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #729: 2010 Lapkričio 17, 12:35:36 »

jei nori unt HD2 WM7 tai gali ir nesulaukt :D

tai zinau, kad oficialiai nebus "realaizo"  unt HD2 :D bet rusas vienas jau yra pakures unt HD2, ir kap sako - valyt :D tai belieka laukt, nors is pirmos paziures, nestebuklas tas WM7, ir vartotojo sasaja kazkokia lepsiska patapo :D ikitka dar nesigilinau

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #730: 2010 Lapkričio 17, 14:55:35 »
va, tai vadinas jau nulauze :D liuks :)

beje, jau turiu rankose HTC Desire HD  :H

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #731: 2010 Lapkričio 18, 02:30:55 »
ar galima tikėti kad tai tikra, noškinė, originali batarkė?

http://cgi.ebay.com/GENUINE-NOKIA-BATTERY-BL-5F-BL5F-E65-N95-6710-6210-UK-/170446736679?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries&hash=item27af6acd27

Gal turite kitų kontaktų kur gera kaina galėčiau įsigyti tokią bateriją?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #732: 2010 Lapkričio 18, 03:31:50 »
ar galima tikėti kad tai tikra, noškinė, originali batarkė?

http://cgi.ebay.com/GENUINE-NOKIA-BATTERY-BL-5F-BL5F-E65-N95-6710-6210-UK-/170446736679?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries&hash=item27af6acd27

Gal turite kitų kontaktų kur gera kaina galėčiau įsigyti tokią bateriją?
Netiesiogiai atsakysiu, bet ankščiau visus mažus elektroninius dalykėlius ebay prikdavau, bet paskui long-term jau nusibodo. Tokie dalykai kaip pakrovėjai, batarkės, dažnai naudojami aksesurarai labai greit pasibaigia kurie yra pigūs, todėl imu dabar online iš oficialios parduotuvės, arba šiaip iš salono... Nes paskui labai gaila būna kai kas nors neteisingai veikia, reikia klibint, o naudoji pastoviai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #733: 2010 Lapkričio 18, 09:05:07 »
Lietuvoje pas oficialius tai kainuoja beveik 1ooLT :V

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #734: 2010 Lapkričio 18, 09:12:46 »
Lietuvoje pas oficialius tai kainuoja beveik 1ooLT :V
99 % kad bus graziai supakuota kokybiska padelka.Jei neskubiai reikia, pasidairyk parduotuvese, garantuoju pavyks 20 % sutaupyti, ir metu garantija dar gausi.Kalbu is savo asmenines patirties.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #735: 2010 Lapkričio 18, 09:58:54 »
Tai metus jos visos normaliai dirba - vėliau cirkai prasideda. Man orginali (buvusi su telefonu) atitarnavo 2metus, kai paddielkė už 35lt pusantrų metų  (labai gražiai nukopijuota :D).

Tai vat ir galvoju, ar verta į šį ragelį marinuoti šimtinę.
Èia - panašiai 25lt išleisiu... per kelis metus aš vietoj originalo (kad ir su nuolaida) galėčiau bent tris pakeisi  :s

Aparac nenaujėja, per porą metų manau jį pakeisiu, kaina jo neisivaizduoju kokia belikus, tai ar tikrai verta imt brangų orginalą?

Baterijos bet kokiu atveju reikia, nes orginalas išpampo, ir keletą valandų belaikė, padielkė irgi tik iki dienos išgyvena.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #736: 2010 Lapkričio 18, 10:22:21 »
Jei dar keleta metu naudosies, tai islaikyk autentika, imk originalia baterija.Na o jei tau nesvarbu kas viduje nueik i bet kokia parda (25-35 Lt speju) pasiimk analoga originalui, gausi ceki ,turesi metu  garantija.Jei dega noras siustis, tada siuskis, tik po 2-3 menesiu abejoju ar pardavejui galesi pareiksti kazkokia pretenzija :)
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #737: 2010 Lapkričio 18, 10:38:49 »
metų garantija galioja ir neoriginalui?

Gal galėtum kiek supažindinti su šia tvarka, nes nieko nežinau :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #738: 2010 Lapkričio 18, 11:21:17 »
metų garantija galioja ir neoriginalui?

Gal galėtum kiek supažindinti su šia tvarka, nes nieko nežinau :)
Apie LR vartotoju teisiu gynimo istatyma  as tau neaiskinsiu :) Pasigooglink.
Viskas yra daug paprasciau.Reikejo zmogui is rajono  akumuliatoriaus Nokiai 3330, nuejau i Topo centra, ir nupirkau ji uz ~25 Lt Garantija metams dave.Gamintojo nepamenu, bet sake  laiko gerai.Jei kartais issipustu, apsivemtu, sprogtu, pirkimo ceki esu pasidejes pas save :)
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #739: 2010 Lapkričio 20, 17:18:11 »
kas turit naujus smarphone'us - isbandykit Gremote programa,visai prikolas...

http://www.youtube.com/watch?v=6D_mCT2vh7s

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #740: 2010 Lapkričio 20, 23:23:14 »
kas turit naujus smarphone'us - isbandykit Gremote programa,visai prikolas...

asmeniskai naudoju sita reikala:

http://www.youtube.com/watch?v=4tE4Wijjg34
http://www.youtube.com/watch?v=PQN_ZyujwRI&feature=related

siaip prikolnas ir patogus reikalas, jei tingi keltis pvz per pc pakeist filma ar muzika  :D

jei kam reikes, imetu pabandymui, 1.suinstaliuot i pc prie pc prijungus tel, po to perkrauti tel ir automatiskai duos instalint i tel:) puikiai veikia su HDII, kaip su kitais, nezinau, bandykit  ;)

http://www47.zippyshare.com/v/36545543/file.html

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #741: 2010 Lapkričio 24, 22:32:25 »
gal kamnors omnitelis atsiunte sms'a kad artejanciu svenciu proga kvieciame jus isigyti ismanuji telefona su nuolaida iki 2600lt. daugiau informacijos omnitel salonuose? gal domejotes kas per afera? :)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #742: 2010 Lapkričio 24, 23:31:13 »
noriu paklausti tu kas turi telefonus nokia 5800, 5230 kiek laiko akumuliatorius normaliai naudojant t.y. kalbant rasant sms ir pan...

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #743: 2010 Lapkričio 25, 09:10:56 »
noriu paklausti tu kas turi telefonus nokia 5800, 5230 kiek laiko akumuliatorius normaliai naudojant t.y. kalbant rasant sms ir pan...
turiu 5230. i diena viena syki pamaigant tai laiko 2 savaites, o rimciau pamaigant ~5 dienas

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #744: 2010 Lapkričio 25, 09:15:56 »
turiu 5230. i diena viena syki pamaigant tai laiko 2 savaites, o rimciau pamaigant ~5 dienas
oho, as turiu 5228, tai daugiau 5 neatlaiko.. 5 jei guli ir nedarai nieko...

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #745: 2010 Lapkričio 25, 09:19:53 »
gal kamnors omnitelis atsiunte sms'a kad artejanciu svenciu proga kvieciame jus isigyti ismanuji telefona su nuolaida iki 2600lt. daugiau informacijos omnitel salonuose? gal domejotes kas per afera? :)
Tai vadinas telefonu kainos bus 6000lt jei jau tokia nuolaida parase  :) man kazkaip omnitelyje pasirodo labai dideles telefonu kainos.... ir ziurek tie 2600lt nuolaida bus su planu 99lt ar kokiu kitu nemazu  :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #746: 2010 Lapkričio 25, 09:26:02 »
Tai vadinas telefonu kainos bus 6000lt jei jau tokia nuolaida parase  :) man kazkaip omnitelyje pasirodo labai dideles telefonu kainos.... ir ziurek tie 2600lt nuolaida bus su planu 99lt ar kokiu kitu nemazu  :D
:D isivaizduojat uz 3000 Lt telefona pasiemi ir tesumoki 400 Lt :D Kaledos-stebuklu metas :D
jei kam nereikia sitos nuolaidos, paimkit man iPhone4 as jums virsaus 200 Lt duosiu :)
Kolekcija

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #747: 2010 Lapkričio 25, 12:37:33 »
Tai vadinas telefonu kainos bus 6000lt jei jau tokia nuolaida parase  :) man kazkaip omnitelyje pasirodo labai dideles telefonu kainos.... ir ziurek tie 2600lt nuolaida bus su planu 99lt ar kokiu kitu nemazu  :D
:D isivaizduojat uz 3000 Lt telefona pasiemi ir tesumoki 400 Lt :D Kaledos-stebuklu metas :D
jei kam nereikia sitos nuolaidos, paimkit man iPhone4 as jums virsaus 200 Lt duosiu :)
Na jo iphone 4 jauciu paimsi uz kokius 600-700 simtus cia jau su akcija ir dar tris metus mokesi abonentini po simta litu :D kas prakalba 100lt per menesi gal ir apsimoka bet realiai manau siais laikais manau kad nera tokiu zmoniu daug...  :D

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #748: 2010 Lapkričio 25, 14:17:20 »
nokia 5230 laiko dvi savaites :-] nebent stalciui padetas :) nors gamintojas deklaruoja jog laiko iki 18 paru
bet jie visada perlenkia lazda :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #749: 2010 Lapkričio 25, 14:33:35 »
na man c5 laiko 2 savaites pilnai  ;) aisku nera maigomas kaip zaislas tik kai reikia naudojuosi skambinu rasau  :D pries e51 palyginus jo baterija 3 kart ilgiau laiko...