Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649121 kartus)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #350: 2010 Rugpjūčio 17, 18:19:09 »
Tai kad iphone skirtas JAV rinkai, o jiem ten sunkiai su naujovem  :D :D Kai europa rase sms'us jie dar galvojo kas cia per ateities technologijos :D Todel viskas kas yra jame tai jiem naujove :D

leiskit nesutikt http://filmix.net/dokumentalenye/9512-mobilnaya-revolyuciya-the-cell-phone-revolution.html

Maciau sita laida per discovery, joje daugiau pasakojama apie dvieju bendroviu varzytuves ir kaip motorola bande prasimusti JAV. Tas pats sakinys irodantis kad JAV atsiliko: Как оказалось,  первыми сотовой связью начали пользоваться жители Европы и Японии.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2010 Rugpjūčio 17, 18:19:46 »
O jei turi Apple, ar tada galima su audi vazineti? Ar cia jau kazkokie nesutapimai gaunasi?
man labiausiai patinka, kai visi varo ant iPhone.Bet jus pasakykit, kuo jis blogai?
ateis ziema ir pats suprasi  ;)
Mane juokas ima is tokiu komentaru :) pats bande tu ziema ji? ar bobuciu plektu priklauses?

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2010 Rugpjūčio 17, 18:22:40 »
O jei turi Apple, ar tada galima su audi vazineti? Ar cia jau kazkokie nesutapimai gaunasi?
man labiausiai patinka, kai visi varo ant iPhone.Bet jus pasakykit, kuo jis blogai?
ateis ziema ir pats suprasi  ;)
Mane juokas ima is tokiu komentaru :) su galva viskas ok?
o pas tamsta?! naudojaisi touchscreenu prie -25 ilgesni laika?! arba per lietu kuris iskart uzsala?!

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2010 Rugpjūčio 17, 18:31:54 »
ateis ziema ir pats suprasi  ;)
Mane juokas ima is tokiu komentaru :) su galva viskas ok?
o pas tamsta?! naudojaisi touchscreenu prie -25 ilgesni laika?! arba per lietu kuris iskart uzsala?!
I bala imesk, pasakyk skesta ar ne

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2010 Rugpjūčio 17, 18:33:30 »
ateis ziema ir pats suprasi  ;)
Mane juokas ima is tokiu komentaru :) pats bande tu ziema ji? ar bobuciu plektu priklauses?

Iphone'o touchscreenas veikia nuo silumos, kai tuo tarpu kitu telefonu touchscreenai veikia nuo pleveles suspaudimo :) tai ziema jei rankos saltos, iphono touchscreenas nereguoja ;) isbandyta ir patikrinta :)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2010 Rugpjūčio 17, 18:38:50 »
Apple hater'iai :D :D :D norit jūs to iPhone, kitaip tokių niekų neskleistumėt ir apie jį tiek nešnekėtumėte :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2010 Rugpjūčio 17, 18:41:11 »
Apple hater'iai :D :D :D norit jūs to iPhone, kitaip tokių niekų neskleistumėt ir apie jį tiek nešnekėtumėte :D

Ne, cia faktai sneka patys uz save :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2010 Rugpjūčio 17, 18:43:09 »
reklamos aukos

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2010 Rugpjūčio 17, 21:04:27 »
Man tai jis nereikalingas tikrai, mane tik juokas, kad Apple sugeba isplaut smegenis ir itikint, kad tau ju produktas reikalingas :) nors realiai jis tik graziai atrodo ir graziai sviecia... aj dar mp3 gali susikelt per nerealiuosius iTune's, kurie suvalgo visus kompiuterio resursus, kad ir kiek jis turetu :)) telefonas ir muzika man du nesuderinami dalykai :))) dabar ziuriu mada, kas antras su ausinem mieste ir po parduotuves vaiksto :)) Eidamas perpereja gali neisgirst, kaip atciuozia masina ir tave nukala :D arba gezai is paskos su lazda vejas :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2010 Rugpjūčio 17, 21:14:19 »
Atkreipiau demesi i MyPhone telefonus.
sudomino 2SIM, touchscreen + iprastine klaviatura, eile funkciju (kai kuriuose modeliuose jos neypatingai geros, bet labai geru dar niekas ir nesugebejo sukurti).
Kokia jusu patirtis? :)

Noske dualSIM'o dar nera isleidusi?

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2010 Rugpjūčio 17, 21:30:07 »
sudomino 2SIM, touchscreen + iprastine klaviatura, eile funkciju (kai kuriuose modeliuose jos neypatingai geros, bet labai geru dar niekas ir nesugebejo sukurti).

Nokia c1 ir c2, su dual simais :)

o myphone'as tai kinietis konkretus :)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2010 Rugpjūčio 17, 21:36:20 »

Kiek sake is mobilioj pardavejas apie ta myphone vienitelis pliusas tai 2sim, veikia pakankamai be priekaistu,o visa kita tai papigiai ir nelb kokybiska :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2010 Rugpjūčio 17, 22:16:58 »
Man tai jis nereikalingas tikrai, mane tik juokas, kad Apple sugeba isplaut smegenis ir itikint, kad tau ju produktas reikalingas :) nors realiai jis tik graziai atrodo ir graziai sviecia... aj dar mp3 gali susikelt per nerealiuosius iTune's, kurie suvalgo visus kompiuterio resursus, kad ir kiek jis turetu :)) telefonas ir muzika man du nesuderinami dalykai :))) dabar ziuriu mada, kas antras su ausinem mieste ir po parduotuves vaiksto :)) Eidamas perpereja gali neisgirst, kaip atciuozia masina ir tave nukala :D arba gezai is paskos su lazda vejas :D
cia jau tavo bedos kas tau reikalinga kas ne, kitiems tai yra reikalinga :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2010 Rugpjūčio 17, 23:33:44 »
cia jau tavo bedos kas tau reikalinga kas ne, kitiems tai yra reikalinga :)

man kas kitiem reikalinga ;) Jei telefonas reikalingas, kad muzika klausyt - tai ka as galiu pasakyt :-] :-] :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2010 Rugpjūčio 17, 23:54:13 »

:V velns...
bet kad ir sios noskes nabagemis atrodo :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 23:56:48 sukūrė ::: Marius ::: »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365: 2010 Rugpjūčio 17, 23:59:41 »
su AiFonu - gerai ispustas reikalas ;).

Man idomu butu suzinoti jusu nuomone kuo jis geresnis uz kitus telefonus rinkoje?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2010 Rugpjūčio 18, 08:24:03 »

Man idomu butu suzinoti jusu nuomone kuo jis geresnis uz kitus telefonus rinkoje?

pasiimk, pasinaudok, tada gal zinosi ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2010 Rugpjūčio 18, 08:25:59 »
Kuo geresnis? Viskuo kuo tik gali isivaizduoti telefona.Viskas istobulinta ir supaprastinta taip, kad galetum juo naudotis, o ne sukti galva kad kazkas neveikia, lagina ir t.t.. Sukrauta i nedidele patogia dezute, kuri vadinasi iPhone ;) Aisku jei nelaikes rankose, tai visada stovesi kitoje barikadu puseje.
Marketingas  (y) Jei kazkokia OS sugeba suskirstyt zmones i dvi barikadu puses, reiskia gali buti ir revoliucija :D
Kaina gal aukstoka, bet uz kokybe reikia moketi.
nebutumem lietuviais :D Jus visi visko nori nachaliavu :D
Nori iPhono uz viena lita, nemokamu pokalbiu :D
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2010 Rugpjūčio 18, 08:56:05 »
butent telefona isvaizduoju kaip skambinimo funkcija atliekanti patogu ir kuo paprastesni irengini, o ne kazkokia elektronikos prikrauta maigykle. niekaip nesuprantu, kuom skirasi telefoninis pokalbis is aparato is kelis simtus nuo aparato uz kelis tukstancius? Jei tarkim reikia fotiko, nusiperki normalu veidrodini fotika, jei laptopo, nuperki laptopa pagal savo poreikius. universaliu GERU nei prietaisu nei irankiu nebuna. taip kaip ir audi buna arba tik galinga, arba tik ekonomiska, arba tik zalia :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369: 2010 Rugpjūčio 18, 09:06:05 »

pasiimk, pasinaudok, tada gal zinosi ;)

nerandu kas uzsiimtu aiFono nuoma :-]

Nestoviu jokioj barikadu pusej, veikiau ant barikados, ir ziuriu i viena ir i kita puse :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 09:08:46 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2010 Rugpjūčio 18, 09:08:05 »
uz atitinkamai gera mokesti manau rastum kas tau isnuomotu ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2010 Rugpjūčio 18, 09:09:24 »
kiek tas geras? :)
skysta valiuta eis? :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2010 Rugpjūčio 18, 09:12:34 »
kiek tas geras? :)
skysta valiuta eis? :D

nevartoju ;) o jei vartoju, tai tik absoliuta grapefruita ;) ir as nesiuliau savo iphono butent ;) nebent galiu parduoti savaji jei nori, bet uz atitinkama lt israiska :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #373: 2010 Rugpjūčio 18, 09:13:30 »
Kuo geresnis? Viskuo kuo tik gali isivaizduoti telefona.Viskas istobulinta ir supaprastinta taip, kad galetum juo naudotis, o ne sukti galva kad kazkas neveikia, lagina ir t.t.. Sukrauta i nedidele patogia dezute, kuri vadinasi iPhone ;) Aisku jei nelaikes rankose, tai visada stovesi kitoje barikadu puseje.
Marketingas  (y) Jei kazkokia OS sugeba suskirstyt zmones i dvi barikadu puses, reiskia gali buti ir revoliucija :D
Kaina gal aukstoka, bet uz kokybe reikia moketi.
nebutumem lietuviais :D Jus visi visko nori nachaliavu :D
Nori iPhono uz viena lita, nemokamu pokalbiu :D

Diskusija be galo cia kas uz iphone kas uz kitus modelius :) bet elementariausia pasiemi HD2 ir 3gs ir pamatai kas geriau :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374: 2010 Rugpjūčio 18, 09:54:36 »
Diskusija be galo cia kas uz iphone kas uz kitus modelius :) bet elementariausia pasiemi HD2 ir 3gs ir pamatai kas geriau :)
va būtent dėl to ir turiu HD2 (+) Iphone visiškas žaislas, HD2 man atrodė daug rimtesnis daiktas, dėl to ir pasirinkau jį, plius ekrano dydis (y) Naudojama ne tik skambinimo funkcija, bet ir email, navi, darbo planavimas.