Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648647 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #250: 2010 Rugpjūčio 06, 16:36:40 »
na man ir nereikia tokio lygio kaip HD2 man pilnai uztenka ir wildfire, procesorius ir ramu mane tenkina, man svarbu kad butu navigacija, wifi, ir dar kelios smulkmeneles, bet ekranas tai gazdina, idomu kaip atrodo nuotraukos ar video su tokia rezoliucija

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2010 Rugpjūčio 06, 16:38:48 »
HTC Legend labai malonus :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2010 Rugpjūčio 06, 16:43:29 »
bet kaina legend aukstoka, mane tenkintu HERO, bet kad jis isimtas is prekybos :(

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2010 Rugpjūčio 06, 19:01:11 »
jo kas liecia rezoliucija, neaisku ar pasileisi gps ant jos

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2010 Rugpjūčio 06, 20:44:49 »
ta prasme neaisku ar pasileisiu GPS? rezoliucija permaza? nebus suderintu su tokia rezoliucija programu ?  (z)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2010 Rugpjūčio 06, 22:01:28 »
ta prasme neaisku ar pasileisiu GPS? rezoliucija permaza? nebus suderintu su tokia rezoliucija programu ?  (z)

Taip, pas mane 320 x 480 ir tai isirases NAV&GO turejau problemu, kol susitvarkiau. Nors gps forume gali pasidometi kokios navigacijos tempia ant tokios rezoliucijos :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2010 Rugpjūčio 07, 17:34:30 »
jus rimtai naudojates visais procais,ramais ir kitais pimpalais ? 

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2010 Rugpjūčio 07, 21:21:19 »

nu  :D zinau kad 2rni  (!?) :-] siandie nesamone padariau, WM OS + Android O.S + Ubuntu  vienam rage  :D :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2010 Rugpjūčio 08, 18:11:06 »

nu  :D zinau kad 2rni  (!?) :-] siandie nesamone padariau, WM OS + Android O.S + Ubuntu  vienam rage  :D :D
ir kas gavosi ? susiporavo ?sutaria? :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2010 Rugpjūčio 08, 18:52:31 »

ir kas gavosi ? susiporavo ?sutaria? :D

Ciuju telefonas nebesupranta kas vyksta su juo  :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2010 Rugpjūčio 08, 20:41:31 »
viskas normalia, tik ubuntu ismeciau lauk, nes kolkas per sudetinga man su jais :D. o androidas su Win mobile puikiai draugauja  :D ijungus tel pasirenki kokia operacine kraut i fsio  ff

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2010 Rugpjūčio 08, 20:44:03 »
viskas normalia, tik ubuntu ismeciau lauk, nes kolkas per sudetinga man su jais :D. o androidas su Win mobile puikiai draugauja  :D ijungus tel pasirenki kokia operacine kraut i fsio  ff

Kazin kaip mano mini sureaguotu jeigu insirasyt i ji android'a, suvirskintu? :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2010 Rugpjūčio 08, 21:04:27 »
bandyk atsakymo ieskot cia :

http://forum.xda-developers.com

http://htcpedia.com

vieni is geriausiu frm   ;) viskas lb aiskiai parasyta ka ir kaip daryti, per cia ir susimeciau android

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2010 Rugpjūčio 09, 19:46:38 »
Ar jum pastaruoju metu nepjauna grybo telefonai ? man siom savaitem 3 telefonai paejo velniop... neina ijungti nors tu ka daryk nors baterija pakrauta. praeina kazkiek laiko ir vel veikia, ir taip su trim telefonais. Nokia E51, nokia C5 ir nokia 5130 music express. gal cia koks virusas telefoninis ? nieks nieko neturit kokiu pamastymu ? gal dregme didele lauke esanti ?

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2010 Rugpjūčio 09, 19:47:57 »
o gal cia saulei audra veikianti zemes magnetini lauka?!

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2010 Rugpjūčio 09, 19:49:12 »
o gal cia saulei audra veikianti zemes magnetini lauka?!
nezinau jau ne pats, tad klausineju gal ir kitiems kokios bedos su telefonais ? ar cia gal pas mane tik taip viena...

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2010 Rugpjūčio 09, 20:10:01 »
Nokia 5230 veikia be problemų.

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2010 Rugpjūčio 09, 20:11:53 »
HTC no problems  :D

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2010 Rugpjūčio 10, 00:27:14 »
cia gal nelabai i tema, bet kazkaip juokinga perskaicius keleta komentaru pasidare jog pas mus tas iskiepytas stereotipas kad telefona renkuosi pagal kamera, dabar jau ir pagal navigacija ir ten muzikos ir t.t tai kyla klausimas ko jums reikia? joks telefonas ir jo kamera neatstos fotoaparato, bei jei keliauji ir tau reikalinga navigacija, tai nusipirk padoru  navigacijos prietaisa ir turesi kelrodi. Telefono funkcija - komunikuoti, tad jei jum uztenka tik skambinti tai yra ir paprasti telefonai, o jei jau esat verslo zmogas tai jau ismanusis telefonas nes zinosit kur panaudoti. Pats esu dirbes sitoj sferoj tad ir i tuos planus ir i tuos telefonus ziuri kaip i daikta kuris tau tarnaus ir ko tau reikia. Beja manau sutiksit, kad pasiskaityti komentarus apie kazkoki tai modeli kaip ir apie masina naudinga, bet kol i masina neisedi ir neapziuri ir nepajunti kad cia kaip tik tau, tai tas pats kaip ir su telefonu tik rankoj laikydamas ir apziurinedamas nuspresi ar jis tau ar ne.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2010 Rugpjūčio 10, 08:58:00 »
Ar jum pastaruoju metu nepjauna grybo telefonai ? man siom savaitem 3 telefonai paejo velniop... neina ijungti nors tu ka daryk nors baterija pakrauta. praeina kazkiek laiko ir vel veikia, ir taip su trim telefonais. Nokia E51, nokia C5 ir nokia 5130 music express. gal cia koks virusas telefoninis ? nieks nieko neturit kokiu pamastymu ? gal dregme didele lauke esanti ?
Majoras Petrovas matyt aktyviai dirba  :-]

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2010 Rugpjūčio 10, 09:02:51 »
cia gal nelabai i tema, bet kazkaip juokinga perskaicius keleta komentaru pasidare jog pas mus tas iskiepytas stereotipas kad telefona renkuosi pagal kamera, dabar jau ir pagal navigacija ir ten muzikos ir t.t tai kyla klausimas ko jums reikia? joks telefonas ir jo kamera neatstos fotoaparato, bei jei keliauji ir tau reikalinga navigacija, tai nusipirk padoru  navigacijos prietaisa ir turesi kelrodi. Telefono funkcija - komunikuoti, tad jei jum uztenka tik skambinti tai yra ir paprasti telefonai, o jei jau esat verslo zmogas tai jau ismanusis telefonas nes zinosit kur panaudoti. Pats esu dirbes sitoj sferoj tad ir i tuos planus ir i tuos telefonus ziuri kaip i daikta kuris tau tarnaus ir ko tau reikia. Beja manau sutiksit, kad pasiskaityti komentarus apie kazkoki tai modeli kaip ir apie masina naudinga, bet kol i masina neisedi ir neapziuri ir nepajunti kad cia kaip tik tau, tai tas pats kaip ir su telefonu tik rankoj laikydamas ir apziurinedamas nuspresi ar jis tau ar ne.

Ka isvardinai to as nelaikau kazkokiu stereotipu ;) Pirmiausia kas liecia muzika kam man tampytis atskirai ipoda jej tel pilna vietos + vienu daiktu maziau. Kamera ir neatstos fotoparato, bet greitam vaizdo fiksavimui pats tas. Tas pats ir su navigacija, kam ja pirkti atskirai jeigu mobilus telefonas kuo puikiausiai tempia garminus ar tomtomus. ;) O seip tai kas be ko kad kiekvienas renkasi pagal poreikius.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2010 Rugpjūčio 10, 09:11:53 »
Jei kam "gliucina" telefonai, ir praradote vilti juos susiremontuoti, prisidekite prie rimto reikaliuko :

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,92569.msg726259.html#msg726259
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2010 Rugpjūčio 10, 11:09:41 »
turbut kai kam zymiai patogiau isleisti n kart daugiau litu ir tampytis : navigacija , telefona, mp3 grotuva, loptopa ir pan. negu kai visa tai gali tureti 1 daikte :D as pvz neprisitampysiu visu siu zaislu su savim, nes nera galimybes ir uzknisa, man uztenka 1 telefono, kuris pakelbeja bet kokioje situacijoje kuriaj neesi pasiruoses, jei skubiai neplanuotai reikia nuvaziuoti ten, kur nezinai (ypac mieste), isijungi navigacija, pamatai kazka idomaus, ar siaip atsirado staiga butinybe kazka nufotkint, issitraukti tel ir nutrauki.. gi veidroninio fotiko nesitampysi kasdien su savim.. reikia pasitikrinti/parasyti email vaziuojant, esant ne biure ar ne namie, issitrauki tel ir parasai be vargo, kaip ir atsidarai bei koreaguoji gautus dokumentus, ir nereik kompo tampytis.. skubiai prireikus etc dokumentu kompe, prisijungi per remote desctop ir tvarka, ir dar begales kitu dalyku, kuriuos naudojant pagal paskirti, telefonas nera stereotipas, o supaprastina buiti, darba,pramogas.. kvailas cia poziuris exeded, pats ir tampykis viska visur jei tau tai yra patogu  (h)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2010 Rugpjūčio 10, 11:16:17 »
Jei kam "gliucina" telefonai, ir praradote vilti juos susiremontuoti, prisidekite prie rimto reikaliuko :

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,92569.msg726259.html#msg726259
tai kad gaila atiduoti, nes dabar siuo metu visi 3 vel pradejo veikti... bet kiek ilgai tai velniai zino... kai jau suges nepataisomai tada atiduosiu  :D

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2010 Rugpjūčio 10, 11:19:55 »
turbut kai kam zymiai patogiau isleisti n kart daugiau litu ir tampytis : navigacija , telefona, mp3 grotuva, loptopa ir pan. negu kai visa tai gali tureti 1 daikte :D
noriu tamsta pataisyti. kad tu ne viska turesi vienam daikte o tik galimybe tureti viska vienam daikte, nes telefone fotikas niekados neatstos fotiko, ir tt.