Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 619773 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos
« Atsakymas #7075: 2016 Gruodžio 06, 20:16:54 »
Ar yra koks firmwaras ant xiaomi remdi note 3 (SD 650) padaryti LT kalbą ?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7076: 2016 Gruodžio 06, 21:10:24 »
Na buvau as lg megejas bet ziuriu ir nerikiu ar cia tikra ?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7077: 2016 Gruodžio 06, 21:22:33 »
koks mi5 ar mi5s išvis super telifonas

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7078: 2016 Gruodžio 06, 21:29:06 »
Na buvau as lg megejas bet ziuriu ir nerikiu ar cia tikra ?
O tu taivanietį, korėjietį nuo kino skyri? Aš tai ne, tai va su telefonais tas pats :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7079: 2016 Gruodžio 06, 22:26:41 »
Ar yra koks firmwaras ant xiaomi remdi note 3 (SD 650) padaryti LT kalbą ?
Na bent jau pries pora men nebuvo. Yra neoficialių ROM su LT kalba normalia.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Eligijus32

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7080: 2016 Gruodžio 07, 10:55:41 »
Nelabai suprantu kaip galima pirkt kinietiska telefona :D kurio dar ir pavadinima ne kiekvienas ištars :D plius po keliu metu ji tikriausiai teks pusvelciui atiduoti nes jo niekam nereiks, priesingai nei iphone ar samsung, visad verte tures nes geriausi telefonai :)teko pasinaudoti s7 labai smagus aparatelis, iphone 7 taip pat ziauriai geras pasirode. Cia tie kinietiski perkami tikriausiai is lietuvisko taupumo "ale juk taspats cia viskas tai kam pirkt iphoha ar samsunga :D" patikekit nera ten taspats

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7081: 2016 Gruodžio 07, 11:03:06 »

Nelabai suprantu kaip galima pirkt kinietiska telefona :D kurio dar ir pavadinima ne kiekvienas ištars :D plius po keliu metu ji tikriausiai teks pusvelciui atiduoti nes jo niekam nereiks, priesingai nei iphone ar samsung, visad verte tures nes geriausi telefonai :)teko pasinaudoti s7 labai smagus aparatelis, iphone 7 taip pat ziauriai geras pasirode. Cia tie kinietiski perkami tikriausiai is lietuvisko taupumo "ale juk taspats cia viskas tai kam pirkt iphoha ar samsunga :D" patikekit nera ten taspats

Ar turėjai bent vieną? Jūs rimtai parduodat telefonus po 2 metų naudojimo? Gal nešiojat neišpakavę iš dėžučių? Nes ten nieko nelieka gero po 2 metų tiek iš korpuso, tiek iš baterijos... :/ O perkam tai tikrai iš taupumo, nes gauni lygiai tą patį ar net geriau už daug pigiau.

Neprisijungęs Eligijus32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7082: 2016 Gruodžio 07, 11:06:50 »
Na man būtų tiesiog gėda išsitraukt ten tą xuiomi ar kažką panašaus :) tokioj šaly gyvenam, kad lygis yra arba iphone arba samsung :) ir man tai geriausi telefonai, negaila ne cento. Dabar planuoju 7 iphona imti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7083: 2016 Gruodžio 07, 11:14:18 »
Man labiau gėda, kai gyveni pas močiutę, rengiesi firminiais rūbais ir važinėji iš 5 sutverta prabangia mašina, kuri dar ir bankui priklauso. Žinai, su kuo turtingesniais žmonėmis susiduriu, tai tuo paprastesnius telefonus jie turi. Matyt kai žinai, kad gali sau viską leist, tai negalvoji kaip atrodysi. :)

Neprisijungęs Eligijus32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7084: 2016 Gruodžio 07, 11:25:01 »
Na aš su žmona ir vaikais gyvenu, jei tu taip gyveni ir vairuoji sena astunke tai cia tavo problemos, ne mano. Matyt su mazais tais zmonem bendrauji, nes versliam ir normaliam zmogui reikalingas ir ivaizdis ir to telefono funkcijos taip pat.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7085: 2016 Gruodžio 07, 11:30:37 »
Eligijau, aš gi ne apie tave.. kaip aš galėčiau taip sakyti tavęs nepažinodamas..

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7086: 2016 Gruodžio 07, 11:31:29 »
Pasinaudoji ir išmeti, o iPhone kokį jei pavyksta išsaugoti parduoti už 30-40% likusios vertės, bet prarandi 2/3x kartų daugiau pinigų net pardavęs, nei aš išmetęs tą kiną ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7087: 2016 Gruodžio 07, 11:33:08 »
Man labiau gėda, kai gyveni pas močiutę, rengiesi firminiais rūbais ir važinėji iš 5 sutverta prabangia mašina, kuri dar ir bankui priklauso. Žinai, su kuo turtingesniais žmonėmis susiduriu, tai tuo paprastesnius telefonus jie turi. Matyt kai žinai, kad gali sau viską leist, tai negalvoji kaip atrodysi. :)
100% sutinku, man patiko vieno iš turtingų žmonių posakių, kuo labiau išsilavinęs ir turtingesnis esi tuo mažiau tau daiktų reikia ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7088: 2016 Gruodžio 07, 12:59:20 »
Turėjau 2 samsungus, S3 ir S4, pirkta vienas buvo 2200lt, kitas 2000lt, po ~3-4m pardaviau abu, už vieną gavau 100eur, už kitą 60eur :bedantis: Tai apie nuvertėjimą galima net nediskutuot samsungų.
Papraščiausiai man kinietis atlieką viską tą patį ką tas samsungas, o visas interface netgi žymiai labiau patinka.
P.s gal pavardinsi kuo ten "patikekit nera ten taspats" ?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7089: 2016 Gruodžio 07, 14:29:14 »
beprasmės diskusijos su taip mastanciais. As pats nuo samsungu perejau ant kiniecių.  Neisivaizduoju tu kas po pora metu telefonus pardavineja. Uztat nusipirke ir kisa i ideklus, klijoja apsaugas..... ir ka gauni? geras ekranas su olefobine danga uzklijuoji plasmase,  malonu aliumini korpusa ikisi i gumine apsauga kad neduok dieve neisibreztu :)  ir rankoje turi brangu bet nemalonu liesti daikta :)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7090: 2016 Gruodžio 07, 15:12:57 »
beprasmės diskusijos su taip mastanciais. As pats nuo samsungu perejau ant kiniecių.  Neisivaizduoju tu kas po pora metu telefonus pardavineja. Uztat nusipirke ir kisa i ideklus, klijoja apsaugas..... ir ka gauni? geras ekranas su olefobine danga uzklijuoji plasmase,  malonu aliumini korpusa ikisi i gumine apsauga kad neduok dieve neisibreztu :)  ir rankoje turi brangu bet nemalonu liesti daikta :)
kartais esi priverstas kisti ta tel i deklus ir klijuoti pleveles, nes kitaip is to tel per pora menesiu nieko nebeliks :D pas mane pvz kaip metosi pastoviai jis statybose, tai deklas butinas :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7091: 2016 Gruodžio 07, 16:06:52 »
kartais esi priverstas kisti ta tel i deklus ir klijuoti pleveles, nes kitaip is to tel per pora menesiu nieko nebeliks :D pas mane pvz kaip metosi pastoviai jis statybose, tai deklas butinas :)
(y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7092: 2016 Gruodžio 07, 17:41:35 »
Arba vaikai mėto ne statybose :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7093: 2016 Gruodžio 07, 17:42:33 »
Arba vaikai mėto ne statybose :D
Irgi variantas :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7094: 2016 Gruodžio 08, 22:33:58 »
Parėjo update į 7.1.1 androido Nexus 5x

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7095: 2016 Gruodžio 08, 23:42:28 »
Parėjo update į 7.1.1 androido Nexus 5x
Maniškis vakar perėjo. Vos radau kaip atsiliept ryte. :))

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7096: 2016 Gruodžio 10, 17:47:41 »
Maniškis vakar perėjo. Vos radau kaip atsiliept ryte. :))
as ir ant to uzsiroviau, skambina, o vaizdas kitoks ne iprasta tai is pradziu irgi nesupratau kaip cia atsiliepti :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19558
    • Žiūrėti profilį
Siandien iPhone ismaniajam jau 10 metu (+)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
:bedantis:

Galaxy Note7 Exchange Program
Samsung has set up two “Galaxy Note7 exchange counters” at the airport where Note7 owners will have the opportunity to exchange their devices and transfer all of their data to a new Samsung Flagship S7 edge phone. These counters situated in the International Departure Check in Hall B and the Tour Operators Hall at Arrival will be manned from 06:00 to 22:00 (local time) every day.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Na man būtų tiesiog gėda išsitraukt ten tą xuiomi ar kažką panašaus :) tokioj šaly gyvenam, kad lygis yra arba iphone arba samsung :) ir man tai geriausi telefonai, negaila ne cento. Dabar planuoju 7 iphona imti
heh :D
Visų pirma - ant xiaomi telefonu nėra tokių užrašų, geriausiu atveju dvi stilizuotos raidės MI. Man tai pliusas. kuo mažiau užrašų - tuo mažiau bereikalingo dėmesio. Kas supranta - ir taip atpažins.
Dėl tarimo - čia jau kitas reiklas, nes girdėjau ir [šiaomi], bet dažniausiai girdžiau [ksiaomi] tariant.
Jeigu norint įžeisti... kažkada ir Huawei vadindavo "huiveikia". bet ar jie dėl kelių užsispyrėlių sunyko? ir taip buvo stambus žaidėjas tekomunikacijų rinkoje (berods 2012 buvo lyderiai). o kad keli exkolchoznykai paloja - jiems nuo to nei šilta nei šalta :D
Rinkoje jau juda tokie prekiniai ženklai kaip LeEco, elephone... baisu tarti? :)
pažįstamas turi elefoną (nepamenu tiklaus modelio), patenkintas labai. baterija laiko ilgai, nors tik ram 2gb, bet dėl to, jog naudoja švarų android be jokių specialių UI - ramybės būsenoje 70% būna laisvo RAM, todėl sukasi sparčiai. ir už naują telefoną sumokėtai 100-130€...

Samsung - da best? ne visada jie tokie buvo. dar pamenu tuos laikus, kai turėti samsung įrangą buvo neprestižas (tada kai vertinami buvo Sony, Panasonic ir t.t.), pazornai tariasi. net ir vėlesniais metai labai šlubavo su kokybe (ypač teko susidurti su kompiuterine technika)... bet pagerėjo.

Pagal siūlomas technologijas pagal atitinkamas kainas manęs senbuviai išmaniųjų telefonų gamintojai nebetenkina, ypač kai rinkoje apstu alternatyvų... pagal kišenę, poreikius, galimybęs pilna analogų, arba pigesnių su analogiškomis technologijomis, arba pranašesni už tą pačią kainą.

Nematau ar būta čia diskusijų apie galingąjį OnePlus 3 arba 3T (už žmonišką kainą), puikų kamerafoną už dar labiau priimtiną kainą Zte Nubia Z11 mini S, ar konceptualųjį Xiaomi Mi Mix (įspūdingai antrodantis, tik deja didoka kaina ir silpna kamera sumokėjus tiek Bejaminų)... Bet siūlau atkreipti dėmesį, palyginti ir perkratyti sustabarėjųsį požiūrį į įšmaniųjų technologijų rinką :)

Maždaug pusantro mėnesio turiu Xiaomi Redmi 4 Prime. įrodinėti nieko nereikia, faktai kalba patys už save:
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_prime-8263.php
3gb ram, dual simcard arba praplečiama atmintinė iki 256GB, snapdragon 625, fullHD ekranas, drūta 4100mAh baterija (!!!) man pakankamai aktyviai naudojantis su visada fone esančiais mob duomenų ryšiais, visada bluetooth on (24/7 bendrauja su smartwatchu), kartkartėmis GPS - 2 paros laisvai (dažniausiai antros paros vakare nakčiai padedu krauti su 24-30% baterijos likučiu). savaitgalį darbuojantis fiziškai ir telefoną laikant kišenėje su trumpais ekranu pabraukymais (trumpai žvilgtelėti jei kas parašė, atsiliepti, paskambinti) - 3paros laisvai.

Kaifas yra nebegalvoti kasdien, ar išgyvens baterija iki vakaro, ir nereikia galvoti apie powerbank lašelines.
Kaip pvz, su tokiu naudojimo intensyvumu LG g3, po visos nakties krovimo - pilnos dienos neištempdavo...

ir tai už mažiau nei 200€... ;) man idealiai.
Jeigu kas kantresnis laukti - aliexpress'e manau turėtų būti jau už mažiau nei 150€...