Bateriju palyginimai:
Sveiki, gal kas nors žinot, kaip ant iphone 6s padaryti ekrano užraktą iš press home to unlock į slide to unlock?
Nebera tokios galimybes iOS 10. Gali tik deaktyvuoti Press to Unlock Settings>General>Accessibility>Home button pazymint 'Rest finger to open'.Sent from my iPhone using Tapatalk
Tai kad press home to unlock nebuvo iOS 9.Sent from my iPhone using Tapatalk
Mano irgi gan tyliai tik mano yra 5. Beje ka geriausia daryt, zmonos iphone 6 sulinko na nedaug vos matosi liniuote pridejus bet ciut ciut yra kur nesti ka kainuos ? Garantija galiojanti, draudimo nera. Ot trapus telefonelis..
Kad garantinis nepades.. skambinau jau labai blin minkstas korpusas tas. Teks turbut susitaikyt nes pakeist kitu kosminiai pinigai korpusa jei kokiam mttc
A nezinau zmonos tas irgi nepasakyciau kad pasizymi dideliu garsu. O mano 5 tai irgi noreciau kad garsiau grotu bet tokie jau jie yraSent from my iPhone using Tapatalk
Dėl grojimo tai normaliai pas mane, bet vat kai kalbi su kitu žmogumi, nors garsą rodo pilną, jis vistiek tyliai girdisi.
Vakar pasiemiau 5s, po 4-to garsa nusistates ant puses
Gal klausa jautresne mano nzn ant dugno nustatyta pas mane iphone 5 tai aiskiai girdziu bet nepasakysiu kad labai jau garsiai. Gal pasilpe jau tie garsiakalbiai visgi kiek metu telefoneliui mano. Istvermingesnis gyvate uz zmonos 6 zymiai Sent from my iPhone using Tapatalk
Aišku aišku, tai gal tada pas mane nustatymuose bėda arba pačiam garsiakalbyje nu nes tikrai žiauriai tyliai...
Aha, sekanti paimsiu didesniu ekranu, gal ir regejimas atsigaus
Tai ir keiciau vien del to, kas senam pradejo visai nesigirdeti, bet galvoju, kad mates visko, tai ir uzsinese
Aišku aišku, tai gal tada pas mane nustatymuose bėda arba pačiam garsiakalbyje nu nes tikrai žiauriai tyliai...O gali būti todėl, kad plėvelės nenulupau?
Jei pleveles nenulupai/ neprakirpai, kad garsas praeitu tai Faktas kad tyliai bus :-D
Mano braižybos dėstytojas KTU į laikraštį vyniodavo savo Nokia. Manau tai prilygsta originalios plėvelės nenulupimui ar televizoriaus pultelio laikymas plastikiniame maišelyje (teko tai matyti).