Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 661067 kartus)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
buvau pas savo operatoriu, galutinai sutvarkem reikalus su note7 (kad laikui begant nebutu jog tel atejo :bedantis:), apziurejau apple 7 ir uzsakem 7 plus ff tik vietoj dar neturi, vel laukt :-{ bus pirmas mano obuolys, ziuresim ar patiks, nors visi itikineja kad priprasiu ir i android'us ziuret nebenoresiu :think:

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Obuolis neblogai fotkina, 4 metus naudojau buvau patenkintas, bet norejau kazka pakeisti tai pasiemiau s7, tai kamera ahuena neveltui koklas geriausia isvisu tel, bet tas android tai (!?)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Bet obuolį pirkti man neleidžia religija :think:
:bedantis: (y)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Obuolis neblogai fotkina, 4 metus naudojau buvau patenkintas, bet norejau kazka pakeisti tai pasiemiau s7, tai kamera ahuena neveltui koklas geriausia isvisu tel, bet tas android tai (!?)
Bent jau s7 edge tai prasta kamera, lyginant su 6 obuoliu.

Išsiųsta iš mano HUAWEI VNS-L21

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
S7 geresne negu 6 obuolio tikrai.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
S7 geresne negu 6 obuolio tikrai.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
S7 gyvai nečiupinau, bet edgas tai kai per rūką rodo įjungus kamerą.

Išsiųsta iš mano HUAWEI VNS-L21

Neprisijungęs koba

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Turiu dabar S7 edge, tel visai nieko, bet man asmeniskai S5 geresnis ir patogesnis

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19586
    • Žiūrėti profilį
buvau pas savo operatoriu, galutinai sutvarkem reikalus su note7 (kad laikui begant nebutu jog tel atejo :bedantis:), apziurejau apple 7 ir uzsakem 7 plus ff tik vietoj dar neturi, vel laukt :-{ bus pirmas mano obuolys, ziuresim ar patiks, nors visi itikineja kad priprasiu ir i android'us ziuret nebenoresiu :think:
Rimtas zingsnis :D (y)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1977
    • Žiūrėti profilį

Jei turėjai Samsung'ą, tai nepasakok visiems, kad naudojaisi Android'u. Samsung'as jį prifarširavęs visokio nereikalingo mėšlo ir tas labai stabdo. Paturėk kokį nors Google telefoną ar tą patį Samsung su Cyanogenmod ir pamatysi, kad Androidas yra labai gerai išdirbtas, greitai veikia ir nestriginėja.  :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Jei turėjai Samsung'ą, tai nepasakok visiems, kad naudojaisi Android'u. Samsung'as jį prifarširavęs visokio nereikalingo mėšlo ir tas labai stabdo. Paturėk kokį nors Google telefoną ar tą patį Samsung su Cyanogenmod ir pamatysi, kad Androidas yra labai gerai išdirbtas, greitai veikia ir nestriginėja.  :)
Tai va native Android ir verta tik pirkti, nes samsungo software supportas baisu, jau dabar pažiūrėjus matosi, kad bloatware sumažėjo, bet ne iki priimtino lygio...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį

Neturejau o dar turiu, kam kist visa mesla i telefona kaip nusiperki ir paskui garantija negalios.. jai kas pasiulytu gera kaina uz s7 iskart parduociau, ne man android , vaikai tegul perka ir nesa i mokykla zaisti

• Žiūrėti profilį
Neturejau o dar turiu, kam kist visa mesla i telefona kaip nusiperki ir paskui garantija negalios.. jai kas pasiulytu gera kaina uz s7 iskart parduociau, ne man android , vaikai tegul perka ir nesa i mokykla zaisti
Na tada ir sakyk, kad pats esi pasimetęs kaip "slyva tašėj" tam Androide, o ne Androidas yra blogai. :) Ką vadini mėšlu? Programinę įrangą, kuri veikia taip kaip ir norėjo pats gamintojas? Mėšlas yra tai, ką prideda Samsung'as. Čia tas pats kas pereiti prie Iphone 4 su visais atnaujinimais šiai dienai. Jis tiesiog stabdis. Tiesa, kiek telefonų nešei į garantinį? Ir nepyk čia visai. :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Na tada ir sakyk, kad pats esi pasimetęs kaip "slyva tašėj" tam Androide, o ne Androidas yra blogai. :) Ką vadini mėšlu? Programinę įrangą, kuri veikia taip kaip ir norėjo pats gamintojas? Mėšlas yra tai, ką prideda Samsung'as. Čia tas pats kas pereiti prie Iphone 4 su visais atnaujinimais šiai dienai. Jis tiesiog stabdis. Tiesa, kiek telefonų nešei į garantinį? Ir nepyk čia visai. :)
Kur as pasimetes? ka samsungas prideda? kelis appsus kuriuos gali istrynti?   :goodboy:

• Žiūrėti profilį
Kur as pasimetes? ka samsungas prideda? kelis appsus kuriuos gali istrynti?   :goodboy:
Tu rimtai čia? Kelis appsus? :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Tu rimtai čia? Kelis appsus? :D

Nu tikrai ne keliasdesimt

• Žiūrėti profilį
Samsunge Androido likęs tik pavadinimas. Tiek telefono knyga, kamera, skaičiuoklė, žadintuvas, nuotraukos ir visi kiti appsai, tiek interface'as, animacijos, procesų optimizavimai ir dar visa krūva tau nematomų procesų, tačiau pastoviai vykstančių backgrounde, yra sukurta pačio Samsung'o ir integruoti į sistemą. Kaip manai, kieno tobulesni? Kūrėjo ar telefonų gamintojo? Gal slashas daugiau paaiškintų, bet čia tas pats kaip Ssangyong laikyti Mersedesu, nes jame buvo montuojamas senas jo variklis. :)

Neprisijungęs freeride

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
O man Samsungas kaip tik labiau patinka uz stock :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
O man Samsungas kaip tik labiau patinka uz stock :D
Mazochistas :)

Neprisijungęs freeride

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Mazochistas :)

Jei patinka labiau, nereiskia jog ir naudoju :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19586
    • Žiūrėti profilį
Mobilūs telefonai ir jų peripetijos
« Atsakymas #6944: 2016 Spalio 25, 08:46:37 »
celiuliarinio ryso vystymasis  (y)

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Spalio 25, 08:49:41 sukūrė volume13 »
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Xiaomi nestovi vietoje.
Taigi Xiaomi Mi Mix. Sklando gandai, kad Apple liko ant ledo, nes toks turėjo būti iphone 8 - ekranas praktiškai per visą telefoną :bedantis:

6.4colio ekranas
SD 821
RAM 4-6GB priklausomai nuo versijos
128-256GB

Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
Turit gal kas  Xiaomi? Kalbėjau su vienu stipriu IT žmogumi, kuris telefono resursus tikrai išnaudoja. Visada buvo prilipęs prie Nexus, paskui Sony, o dabar greitai reikėjo nebrangaus telefono ir pabandė kažkurį Xiaomi. Sakė negali atsistebėti koks geras telefonas už tokią kainą.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turit gal kas  Xiaomi? Kalbėjau su vienu stipriu IT žmogumi, kuris telefono resursus tikrai išnaudoja. Visada buvo prilipęs prie Nexus, paskui Sony, o dabar greitai reikėjo nebrangaus telefono ir pabandė kažkurį Xiaomi. Sakė negali atsistebėti koks geras telefonas už tokią kainą.
Naudoju ir mano aplinkoje dar bent 10 žmonių kas naudoja :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Tas mi mix labai įdomus pasirodė

Sent from my Pixel using Tapatalk

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Norėjau imt xiaomi, bet perkalbėjo keletas žmonių, kad raiška ir dpi maži + tipo softas tik keletą kartų atsinaujina, o paskui ragai.