Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 632894 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal kas tokį bandėte, turite? :)

http://www.gearbest.com/iman-_gear/

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Šiandien atsinaujino Nexus'as į 6 Androidą
tai neblogai batarke veikia, po kolkas gerai miega telifonas
ir atsirado nustatymai programoms kurioms gali nurodyti ka jos gali pasiekte ir ko ne
nu ir kitų navarotu šiokiu tokiu

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Gal kam teko naudotis su z5c? Gal kokie atsiliepimai ar palyginimai būtų su z3c?

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
Iškeičiau samasunga į ipona :bedantis: nebegrįšiu prie android (-)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Mldc :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
nu prie formos reik iprast, bet rankoj patogiai guli, tik gal isvaizda jo nera solidi labai, bent jau man. dar kai pas mane su flip case'u tai tas quick circle langas nelabai ziurisi, tikrai pas samsunga tas kvadratinis remelis garziau atrodo.
dabar va po paskutinio atnaujinimo pradejo kartais mest uzrasa "atnaujinami kontaktai po kalbos keitimo"...

Deviu G4 jau antra savaite, ir pastebeti sie dalykai , ta labai super duper akcentuojama lenkimo forma - net nesijaucia praktiskai, vos matoma ir vos jauciama, bet padejus telefona ekrano puse i stala lieciasi tik patys kampukai, plauko truksta kad visas liestusi :) Lenkimas vat del tokios apsaugas ir del kritimo ,tipo apsaugo del staigaus duzio, ekrano raiska isties labai gera, LG isspaude daug is jo (+) .... Pirmas erzinantis dalykas, kad ziurint video prie mazo apsvietimo ar tamsoje neina reguliuoti ekrano ryskumo, ir kartais net per tamsu, reikia sviesa uzsidegt kad filmas parysketu :D Sita buga zada istaisyt LG greitu metu....... Antras pusiau nepatikes dalykas mygtukas gale, dalinai pripratau, bet galiu pasakyt kad sone jie buvo daug patogesni (H-) . Kamera 16 pixeliu galne, priekine 8 dienos metu su kaupu atlieka savo funkcijas, nakties metu samsung s3 s4 geriau fotkino :think: Per silpna g4 blykste , reikia kazko papildomo apsviesti, turimo super duper lazerines kameros funkcijos dar labai ir neteko isbandyt, o darant iprastas foto ir nesijaucia kad LAZERIAI SAUDYTU :D skirti jie judesio greitam stabilizavimui, bet itin didelio pagerejimo nuo kitu NE LAZERINIUUU kameru nepastebejau  (!?) .... Del turimo gan galingo proco yra kaitimas nemazas , pavaikius telefona gera pusvalandi stipriu zaidimu, uzverda telefonas gana gerai :goodboy: :D Net pridejus prie ausies jau jauciasi truputi nejaukumas :-] Bet cia toks nezymus dalykas mano manymu, siaip nei stringa, nei luzineja, galima per sekundes dali iseit is zaidimo, ieit i intika, paskambint ar pan, jokio laukimo, ko s3 - s4 kartais prasydavo palaukti (+) .... Naujame komplekte dvi nugareles dezyteje, vienas naturali karves oda , kitas paprastas plastikinis. Odinis maloniai laikosi rankoje, neiprastai (y) (y) (y) (y)
Pliusas didelis neintegruota baterija, ko s6 samsungas nebedejo (!?) (n)
Baterija protingai panarsant, paskambinant ~ gera para laiko . Galima susijungt visus taupymus ir ilgiau isbus, bet galima ir isdusint per valanda aisku (8-) :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 18, 14:01:21 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Klausimas, koki video grotuva zinot, kuris rodytu daug video failu is folderio.mx (geriausias grotuvas android man zinomas) jau luzta.bandai atidaryt faila is tos papkes issijungia.viskas prasidejo, kai androidas atsinaujino priespaskutini karta.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Meizu vel nauja modeli pristate, pagaliau ekonomine klase su metaliniu korpusu (y)

http://www.gsmarena.com/meizu_metal_is_now_official_with_55_display_and_helio_x10_chip-news-14599.php
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Geriau jau butu akuenas kitom prasmem nei metalinis korpusas :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Geriau jau butu akuenas kitom prasmem nei metalinis korpusas :)
Yra ram kitas modelis, cia kaip ir sakiau ekonomine klase ;)
http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-7573.php
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
gal galit ka patart, telefo reikia, noretusi kad min butu: batarke ne maziau 3000mAh, na svarbiausia kad telefas kuo ilgiau laikytu; 64GB vidines atminties (atminties korteles sloto gali ir nebut), androidas, 3 GB RAM, procas 4 branduoliu; HDMI jungtis butu privalumas, tik tiek  (r)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

gal galit ka patart, telefo reikia, noretusi kad min butu: batarke ne maziau 3000mAh, na svarbiausia kad telefas kuo ilgiau laikytu; 64GB vidines atminties (atminties korteles sloto gali ir nebut), androidas, 3 GB RAM, procas 4 branduoliu; HDMI jungtis butu privalumas, tik tiek  (r)

Jei netaupai tai shlamshtunga koki S6, arba is pigesniu gera batarke http://m.gsmarena.com/lenovo_zuk_z1-7511.php
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Jei dydis negąsdina, tai motorola nexus 6 beveik atitinka tavo poreikius apart,kad ten 32gb vidinė atmintis.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
hmmm, ziurinejau lenovo bet ta modeli praziurejau :) reiks patyrinet, o Nexus 6 yra ir su 64GB, bet dydis ir plius svoris kol kas stabdo, va sita Motorola patiko man tik kas per pardavejas aprsyma suveles taip :think:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/motorola-droid-turbo-xt1254-sapphire-blue-340eur-10419723.html

Del samsiaus tai jo yra is ko rinktis bet kad turiu tokia antipatija tam samsiui kaip gamintojui nu kad negaliu, gal reiks eit i koki sharlatana kreiptis kad 'atkoduotu' man mano smegeneles :D:D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
hmmm, ziurinejau lenovo bet ta modeli praziurejau :) reiks patyrinet, o Nexus 6 yra ir su 64GB, bet dydis ir plius svoris kol kas stabdo, va sita Motorola patiko man tik kas per pardavejas aprsyma suveles taip :think:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/motorola-droid-turbo-xt1254-sapphire-blue-340eur-10419723.html

Del samsiaus tai jo yra is ko rinktis bet kad turiu tokia antipatija tam samsiui kaip gamintojui nu kad negaliu, gal reiks eit i koki sharlatana kreiptis kad 'atkoduotu' man mano smegeneles :D:D
nuo samsungo neatsikoduok, cia panasiai kaip maxima ilindes visur ir atsikratyti niekaip neina :)
a dar neisejo nexus 5x gal sitas puse velnio ir neplytinis per daug,
senasis nexusas 5 irgi vis dar neblogas ir maciau skelbimuose oadevetu su 32gb yra
dar man patinka sony z1 ar z2 compactai mazesni, bet su normalesnem batarkem ir pakankaimai galingi kaip ir dideli :)

batarkes sanaudos nemazai priklauso ir nuo gerai veiiancios sistemos
dabar ant 6 androido jau kaip ir susitvarke su sanaudom ir dabar laiko panasiai kaip ir 4.4.2 androidas, bet aisku jei isisrasysi kokia programele lieva kuri trukdys normaliai miegoti telifonui ar per daug daznai ji pabudines tai atitinkamai ir batarke eina

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

Telefonas geras dar berods pagal baterijos tarnavimo laiką niekas jo nukonkuravo, bet tas "super duper" jo skelbimas ir pardavėjas tai nu na :)
Dar kaip minėjo pažiūrėk sony compact serijas jų baterijos irgi liuks laiko, teko z3 compact naudotis, dvi paras laikydavo, o naudoju telefoną aktyviai.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 30, 10:47:29 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Shotokan, kokia dabar po paskutinio jau atnaujinimo versiją rodo pas tave note4 ? Man vakar dar kažkokį vėl atnaujinimą atsiuntė :D tel persikrovė ilgokai įsirašinėjo..

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
5.1.1

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #6243: 2015 Lapkričio 02, 00:00:35 »
Dar kaip minėjo pažiūrėk sony compact serijas jų baterijos irgi liuks laiko, teko z3 compact naudotis, dvi paras laikydavo, o naudoju telefoną aktyviai.
as apsistojau ties Z5 compact jei nepavyks kokias tais keliais gaut to XT1254 motorola

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6244: 2015 Lapkričio 02, 05:47:12 »
as apsistojau ties Z5 compact jei nepavyks kokias tais keliais gaut to XT1254 motorola
Dar geras monstras meizu pro 5 ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6245: 2015 Lapkričio 02, 09:10:06 »
Bernai, reikia darbinio tel iki 100eur :) iš bėdos gali būt daugiau.

Ar dar įmanoma ką nors nupirkti su mygtukais (geriausia be touch)? Naudotą būtų lengva, su naujais sunkiau.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6246: 2015 Lapkričio 02, 09:10:32 »
Nokia 6300

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6247: 2015 Lapkričio 02, 09:13:32 »
naujo reik

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6248: 2015 Lapkričio 02, 09:16:11 »
Nu nauju yr

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6249: 2015 Lapkričio 02, 09:24:53 »
Bernai, reikia darbinio tel iki 100eur :) iš bėdos gali būt daugiau.

Ar dar įmanoma ką nors nupirkti su mygtukais (geriausia be touch)? Naudotą būtų lengva, su naujais sunkiau.
http://www.bite.lt/privatiems/telefonai/nokia/225ds
Audi V8 206kw, '91