Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 634186 kartus)

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
Mane stabdo, akd ekranas ne gorilla, biski downgrade palyginus su M1
Dabar dauguma perka glass screen protectors 9h+ tai toki uzklijavus sis defektas.kompensuosis. uz salygonai nedidele kaina.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
tai gal prigrusk sawo ta kinieti kiek as prigrudau sawo aparata (dabar ~90gb, neuzilgo bus 150gb) ir paziuresim kaip jis weiks. maziau skaitom lankstinukus, ziurim youtube (kai kada), testuojam realiai
O tai samsungas ne siauraakių? Meizu, MI, Lenovo, Huawei jau tikrai pradeda lipti visiems ant kulnų ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Na dabar jau samsung galimą pirkti, nes jų ankstesnė plastmasė vimdė, dabar tik liko softa nušlifuoti ir aš "gal" grįšiu prie šio gamintojo :)
korpusui demesio neskirdawau, nes idekluose pastowiai, bet paskutiniai du modeliai tikrai geresni nei buwe senesni.jei galima sutwarkyt softa, kuris sriaubtu maziau resursu, saunu.custom room kaip?

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Dabar dauguma perka glass screen protectors 9h+ tai toki uzklijavus sis defektas.kompensuosis. uz salygonai nedidele kaina.
tempered glass turi omenyje? sulesiau wiena jau, tai sekanti is ebay papirkau nillkin firmos.pleweles nublanksta pries sita stikla

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
korpusui demesio neskirdawau, nes idekluose pastowiai, bet paskutiniai du modeliai tikrai geresni nei buwe senesni.jei galima sutwarkyt softa, kuris sriaubtu maziau resursu, saunu.custom room kaip?
Na aš kai java ir javascript moku ir pasižiūriu kaip samsungas savo in house softą developina, tai žiauru... Jų problemų židinys, kad jie perdaug įrenginių turį kurių nesugeba normaliai palaikyti, softas grubiai sakant tep lep, hardware is cheap modelis, viską ant hardwaro nuleidžia, jei normaliai padirbėtų, tai pvz s6 20-30% greičio prieaugį galimą laisvai padaryti, jau kiek žiūrėjau paskutiniai romai ir app kokybė gerėja.
Custom romai yra blogis ir visad bus bugų juose, nes vienas žmogus negalį normaliai visko išgaudyti ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
O tai samsungas ne siauraakių? Meizu, MI, Lenovo, Huawei jau tikrai pradeda lipti visiems ant kulnų ;)
siauraakiu, tik kitu siauraakiu ;) apie huawei ir lenovo tai man neminek gal :D buwo ne wienas kas gyre, bet greit atsiieme tuos zodzius.galbut  modeliai  prasti, sito nzn.

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Del  telefonu gamintoju gicitis be prasmiska. Kinetis dabar o kai bus oficialiai patdupsamas Lt bus lygiavertis tlf. Pats turiu Asus zenfone  pries metus buco pardavinejamas tik kinijoje. Vasari nupirkau Lt su lietuviska garantija ir t.t  patenkintas ir jau Europietis,nes isleido europoje.

P.s Visi telefonai savatiskai geri. ;) naudojami jie skirtingai,gal naudojant kitaip ir mano zenfonas lagintu.. kas zino. :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
tai gal prigrusk sawo ta kinieti kiek as prigrudau sawo aparata (dabar ~90gb, neuzilgo bus 150gb) ir paziuresim kaip jis weiks. maziau skaitom lankstinukus, ziurim youtube (kai kada), testuojam realiai
Paaiskink man kas jam tada atsitiks?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Na aš kai java ir javascript moku ir pasižiūriu kaip samsungas savo in house softą developina, tai žiauru... Jų problemų židinys, kad jie perdaug įrenginių turį kurių nesugeba normaliai palaikyti, softas grubiai sakant tep lep, hardware is cheap modelis, viską ant hardwaro nuleidžia, jei normaliai padirbėtų, tai pvz s6 20-30% greičio prieaugį galimą laisvai padaryti, jau kiek žiūrėjau paskutiniai romai ir app kokybė gerėja.
Custom romai yra blogis ir visad bus bugų juose, nes vienas žmogus negalį normaliai visko išgaudyti ;)
galwojau customai padaro aparata raketa

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tempered glass turi omenyje? sulesiau wiena jau, tai sekanti is ebay papirkau nillkin firmos.pleweles nublanksta pries sita stikla
Taip, pats turiu nilkin nupirkes,bet dar neuzklijavau. Nes plevele puse velnio dar kai originaleme flip dekle telefona laikau.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Bugų rinkiniu padaro su skylėmis ;) niekad custom rom svetimo nenaudoju, kažkada sau pasidarydavau pagal poreikius, dabar tingiu ir atsibodo, tad oem ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Padaro, bet tai nereiskia, kad be pasekmiu.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Paaiskink man kas jam tada atsitiks?
ar telefonas dirbs nestriginedamas, nelagindamas eksplorinant po visa ta kieki failu. pvz., kaip i s3 irasius tarkim  android 5.wa tada mane uzkaitina tokie dalykai.keiciamas aparatas galingesniu iskart

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Žiūrint kokie appsai ir ką jie veiks background, visi telefai turi ribas. O failai tiek gb jokių bėdų, juk journaling naudojama...

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tfu tfu ,vat asuso suportoas tai afigienas, kas sav ar kas 2 isleidzia bug fixus ir pan prideda nauju funkciju ir pan. I tlf isleistas jau daugiau negu metai. Ir atnaujinimaa i android 5.02 ar 5.03 bus ..buvo 5 androido beta bet bugova tai iskart naujausia leis :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ir dar, buna taip, kad backgrounde weikia nemazai programu, kaip apsidirba tawasis telefonas?

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
koks android dabar naujausias? wisi tik cia gauna naujinimus...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
koks android dabar naujausias? wisi tik cia gauna naujinimus...
Versija tai 5, su hotfixais 5.1.2 :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Dar su 5.0.1 zaidziu

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Dar su 5.0.1 zaidziu
Skirtumo jokio tarp jų apart bug fixu ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Samsungas paskutinis atnaujina, galwoja bugu ner :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nemoku video imest is faces tik fotke padariau. Zodziu tipo gezas uzsieny pasakoja kad sita plevele nuo baterijos nuplesia su samsung uzrasais tipo jinai išsaugo fotkes ir jas mato vyriausybe todel reik ja nuolest :DD gal kas zinot kam istikto ta plevele ir tie kontaktai einantys ant jos is vidaus ?
Ai va panasu youtubej radau
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 01, 15:13:33 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 01, 15:28:13 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Nemoku video imest is faces tik fotke padariau. Zodziu tipo gezas uzsieny pasakoja kad sita plevele nuo baterijos nuplesia su samsung uzrasais tipo jinai išsaugo fotkes ir jas mato vyriausybe todel reik ja nuolest :DD gal kas zinot kam istikto ta plevele ir tie kontaktai einantys ant jos is vidaus ?
Ai va panasu youtubej radau
Arba bevielis krovimas :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kolegai jau parsiunte Meizu M2 note, tai ka galiu pasakyt, pardavineju savo Samsunga ir uzsisakineju M2 ff
Audi V8 206kw, '91