Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 634336 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #5800: 2015 Birželio 29, 08:10:11 »
Gal pasikeisk sim kortelę? :)
Visai imonei? Beda ne su vienu telefonu... ;)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5801: 2015 Birželio 29, 08:49:44 »
Visai imonei? Beda ne su vienu telefonu... ;)
Kažkas ryškiai negerai, o sim kortelės įtariu bitės.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5803: 2015 Birželio 30, 22:07:42 »
Kas cia per velnio ismislas :think:

Neprisijungęs Paulius1

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5804: 2015 Birželio 30, 22:10:54 »
http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-M2-NOTE--MEILAN-NOTE-2--5-5inch-FHD-Android-5-0-2GB-16GB-Smartphone-4G-LTE-MTK6753-Octa-Core-1-3-GHz-Smartwake-Miracast---Gray-346665.html nuo birzelio 25d. jau buvo  :)
Siandien pristatytas Meizu MX5 http://www.meizu.com/ kiek skaiciau kaina 290$ uz 16 gb. Gandu lygyje skaiciau kad Antutu surenka 56k

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5805: 2015 Birželio 30, 22:19:06 »
http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-M2-NOTE--MEILAN-NOTE-2--5-5inch-FHD-Android-5-0-2GB-16GB-Smartphone-4G-LTE-MTK6753-Octa-Core-1-3-GHz-Smartwake-Miracast---Gray-346665.html nuo birzelio 25d. jau buvo  :)
Siandien pristatytas Meizu MX5 http://www.meizu.com/ kiek skaiciau kaina 290$ uz 16 gb. Gandu lygyje skaiciau kad Antutu surenka 56k
As vat MX5 lauksiu turbut ff
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5806: 2015 Birželio 30, 22:22:07 »
Kas cia per velnio ismislas :think:
Cia vienas geriausiu kinieciu brandu. Gera kokybe uz gera kaina, plius baisiai isgirtas OS. Tarp kitko jais prekiauja Bite.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Paulius1

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5807: 2015 Birželio 30, 22:28:33 »
Prekiavo ir mobili linija, turejo atsiveze kazkoki kieki, dabar jau nebeturi :)
As uzsisakiau is Geekbuying M2. Tik nepastebejau, kad cia pre orderis  :G tik po to pamaciau kad issius July 25, o maniau kad June 25  :bedantis:  bet siaip pries tai pats puslapis klaidino pirkejus, nes rase kad telefonas ON SALE, o is tikro tai PRE SALE. Dabar pasitaise ir raso teisingai :) nu palauksiu menesiuka ilgiau  :D ir tikiuosi kad per ta laika neatsiras pigesniu pasiulymu nei 155$ :D

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5808: 2015 Birželio 30, 22:45:34 »
Gaila tik ,kad M2 turi truputi silpnesni procesoriu ir beveik dvigubai silpnesni vaizdo procesoriu,bet uztat pigesnis uz M1. Nezaidziant zaidimu liux aparatas.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5809: 2015 Birželio 30, 22:57:47 »
Gaila tik ,kad M2 turi truputi silpnesni procesoriu ir beveik dvigubai silpnesni vaizdo procesoriu,bet uztat pigesnis uz M1. Nezaidziant zaidimu liux aparatas.

Mane stabdo, akd ekranas ne gorilla, biski downgrade palyginus su M1
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5810: 2015 Birželio 30, 23:14:10 »
kas is skaiciuku.maziau tikekit ka ten raso. Lenovo bendradarbis nusipirko is ebay. Antutu beweik kaip mano note4 surenka rase, duomenys, neblogi, bet kai gawo ji totalus shit, o ne telefonas.korpusas neduok diewe, lagina belekaip, kwailioja, sudauze.nenorekit uz pigiai raketos.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5811: 2015 Birželio 30, 23:19:39 »
kas is skaiciuku.maziau tikekit ka ten raso. Lenovo bendradarbis nusipirko is ebay. Antutu beweik kaip mano note4 surenka rase, duomenys, neblogi, bet kai gawo ji totalus shit, o ne telefonas.korpusas neduok diewe, lagina belekaip, kwailioja, sudauze.nenorekit uz pigiai raketos.

Cia vat butent savo note 4 gali ta pritaikyti, nes pats softas konkretus stabdis :goodboy:
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5812: 2015 Birželio 30, 23:20:13 »
Gal nori persimest?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5813: 2015 Birželio 30, 23:35:45 »
Veikia note 4 idealiai. Gal koki kart fajabukas pastriges tebuvo. Kolkas nekeisciau i nieka kita.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5814: 2015 Birželio 30, 23:36:53 »
fc labai sriaubia

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5815: 2015 Birželio 30, 23:39:27 »
Daugiau tai no problem. S4 tai pamenu man strikdavo o situo dziaugiuos. Baterija dabar apie diena laiko istisai beveik intikas pajungtas manau normaliai.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5816: 2015 Birželio 30, 23:45:27 »
baterijom as aplamai nusiwyles ir niekas manes nenustebins su mano naudojimu.nelaiko ir nelaikys.i diena kraunu 2 kartus minimum.nekreipiu demesio i tai jau senai. sitas dalykas manes neitakoja pirkt aparata ar ne.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5817: 2015 Birželio 30, 23:58:15 »
viska sueda ekranas, va kai jau normaliai isdirbs ekranus kurie sviesoje nenaudoja pasvietimo, tada bus naujas gyvenimas ir tarnavimo laikas

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
matysim kaip bus ateityje.pakolkas akumai tragiski

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
viska sueda ekranas, va kai jau normaliai isdirbs ekranus kurie sviesoje nenaudoja pasvietimo, tada bus naujas gyvenimas ir tarnavimo laikas
O gal laikas baterijas tobulinti? Sunkiai kažkaip per penkis metus pasistūmėjo :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal nori persimest?
Ka tu su kuo nori mestis, pilnas internetas review ir palyginimų. Samsungas turėdamas rimtesnę geležį veikia labai panašiai kaip mano minimi kiniečiai. Ir viskas dėka samsunginio androido ;)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nu ne tragiski, pazirek atkag kai budavo po 800 ar jau kruciau po 1300 mAh, o dabar net 3000 ir daugiau yra
jei pas tave pastoviai ijungtas telifonas tai isinaudoja eketra jei kartais ijungtas tai gal jis prastai miega kai nenaudoji ir sapnuoja kokius nors erotinius sapnus ir valgo elektra :)
jei kas negerai tai kad ir isjungi ekrana tai jis toliau sukasi ant visu procu ir kazka veikia, tai elektros irgi nemazai isnaudoja, reik ziureti kas tas sanaudas sudaro gal iseitu issiaiskinti ir taip pailginti laika iki vieno karto krovimo per para

Ka tu su kuo nori mestis, pilnas internetas review ir palyginimų. Samsungas turėdamas rimtesnę geležį veikia labai panašiai kaip mano minimi kiniečiai. Ir viskas dėka samsunginio androido ;)
juk samsungas ir siaip aplamai ne rodiklis tik tiek, kad be proto isreklamuotas brendas ir isplautos visu smegenys, kad samsungas yra gerai ir yra dievas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 01, 00:12:11 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
prie ko diewas?kas cia nusikalbat.tegu sukuria man apple toki, kad tenkintu MANO poreikius, tada as ji ir pirksiu, o dabar  moket  tokias sumas ir turet nieko (man asmeniskai) tai nesu toks idiotas (nepriimam kiekwienas asmeniskai).pasirinkau samsung, nes prilipo ir pasikartosiu samsung ne diewas.esu stabilus su gamintojais, kaip pvz., nuo senu laiku masinose tik pioneer aparatura.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tai gal prigrusk sawo ta kinieti kiek as prigrudau sawo aparata (dabar ~90gb, neuzilgo bus 150gb) ir paziuresim kaip jis weiks. maziau skaitom lankstinukus, ziurim youtube (kai kada), testuojam realiai

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Na dabar jau samsung galimą pirkti, nes jų ankstesnė plastmasė vimdė, dabar tik liko softa nušlifuoti ir aš "gal" grįšiu prie šio gamintojo :)