Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 634421 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #5750: 2015 Birželio 12, 12:55:35 »
Kaip idomiai. Nejaugi rimtai dar pardavineja lt pardes ne eu rinkai skirtus.. mano buvo kad ne lt rinkai skirtas tipo brt tvarke viska mttc. Tik pakeist nauju nekeite kai norejau del to kad ne lt rinkai butent. Rašyk laišką geriausiai ne el. Parduotuvei darykis kopijas aiškiai paaiškink ko nori. Jei netenkina atsakymai eini i vartotoju teises. Turej visus irodymus kad siuntei kad rasei. Tel popierius cekius,mttc lapus ir pan kai siusi parduotuvei tavo vietoj siusciau atsviestus. Turejau panasiu reikalu su fortaku. Gyvenime iš ten nieko nebepirksiu. Atiduodant man dar ir pradangint lapus norejo is mttc :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 12, 12:57:55 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5751: 2015 Birželio 12, 17:49:57 »
jo,rimtai ne europos rinkai skirtas.visus popieriukus turiu ir is mttc ir is rde.lt.taigi jai nieko nepesiu is rde.lt tai tikrai kreipsiuos i vartotoju teses.jau radau formas kurias reik pildyt ir paaiskinimus.
bet va man idomu kaip atskirt kuris produktas neskirtas europos rinkai?kad vel ant tu grebliu neuzlipt.nes artimiausiu metu planuoju kita mobilka pirkt

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5752: 2015 Birželio 12, 17:57:31 »
Nzn mano dabsrtiniam samsungui tai rašo europinis modelis ant dezutes.. senajam rase irgi bet kitom kalbom o šitam lietuviškai. ir dar pagal kaikuriuos pozymius konkretu mano modeli galima atskirt kaip su kitais telefonais nezinau. Pirma tik geriau pasitark su vart. Teisem ka dsryt :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5753: 2015 Birželio 12, 18:08:03 »
jo,rimtai ne europos rinkai skirtas.visus popieriukus turiu ir is mttc ir is rde.lt.taigi jai nieko nepesiu is rde.lt tai tikrai kreipsiuos i vartotoju teses.jau radau formas kurias reik pildyt ir paaiskinimus.
bet va man idomu kaip atskirt kuris produktas neskirtas europos rinkai?kad vel ant tu grebliu neuzlipt.nes artimiausiu metu planuoju kita mobilka pirkt
Tai nesuprantu kokius popierius turi is rde? Atsisake taisyt/pakeist? Siaip buna, kad  garantija pardavejas ant saves pasiima.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5754: 2015 Birželio 13, 13:13:51 »
is rde garantija turiu,pirkimo dokus,ir dabar kad jie atsisako taisyt,nes neva mes ji sulauzem.nors is mttc turim popieriuka kad tai garantinis darbas,bet kad jie negali taisyt,nes tai ne europos rinkai skirtas mobilakas

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5755: 2015 Birželio 13, 17:03:46 »
Nu tai viskas aisku. Su visais popieriais eini i vartotoju teises ir klausi kūndaryt

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5756: 2015 Birželio 13, 19:42:27 »
tai ju saite ir uzpildyt spec forma.kuria tuoj uzpildysim ir pirmin.gal kas ir pavyks,bent jau to tikimes

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5757: 2015 Birželio 14, 13:30:24 »
is dalies koks skirtumai kokiai rinkai skirtas telifonas, jei pardavejas tau pardave legaliai daikta tai jis ir suteikia garantija ir pats prisiima visas reikalus su garantiniu, o vat kas pardavejui ten ka tvarko tai cia pardavejo reikalas, o ne pirkejo

tai ju saite ir uzpildyt spec forma.kuria tuoj uzpildysim ir pirmin.gal kas ir pavyks,bent jau to tikimes
tai gal tas rde.lt su tuo mttc neturi jokio rysio ir susitarimo, kad jiem mttc atlieka garantinius tvarkymus
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 14, 13:37:14 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5758: 2015 Birželio 14, 20:31:08 »
tai tada kodel kai pirma kart paskambinau i rde jis nusiunte mane i mttc?ir kodel su rde pirkimo dokais mttc prieme mobilka remontui?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5759: 2015 Birželio 14, 20:59:44 »
tai tada kodel kai pirma kart paskambinau i rde jis nusiunte mane i mttc?ir kodel su rde pirkimo dokais mttc prieme mobilka remontui?
nu jei rde garantini remonta atlieka mttc tai viskas gerai, bet kodel tada mttc pasake, kad telifonas ne lt rinkai ir jie jo netvarkys
ne prie ko ta rinka
garantini suteikia pardavejas, bet jei jis pats neturi galimybiu jis sudares sutarti kad pvz mttc tvarko rde garantinius ir jei rde pardave normaliai su visai dokais ir t.t., tai turetu taisyti ir tiek neent negarantinis gedimas

esme tame, kad sutartis sudaroma tarp pirkejo ir pardavejo kai perkamas daiktas, o jau kas garantini aptarnavima atlieka tai cia pardavejo reikalas

nes realiai jei garantinis daiktas ir mttc sutvarko tai uz remonta apmoka pardavejas, jei ne garantinis tvarkymas tada susimoka pats pirkejas
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 14, 21:03:21 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5760: 2015 Birželio 14, 21:06:59 »
nueik i vartotoju teises puslapi ir pasiskaityk,kodel lietuvos garantines dirbtuves negali taisyt kazko pagal garantija jai sis daigtas skirtas ne europos rinkai

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5761: 2015 Birželio 14, 21:19:22 »
nueik i vartotoju teises puslapi ir pasiskaityk,kodel lietuvos garantines dirbtuves negali taisyt kazko pagal garantija jai sis daigtas skirtas ne europos rinkai
tada pats pardavejas kazkokiu budu turi sitaisyti, bet jam palankaiu buvo pasakytyi, kad tai negarantinis taisymas

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5762: 2015 Birželio 14, 21:21:52 »
tada pats pardavejas kazkokiu budu turi sitaisyti, bet jam palankaiu buvo pasakytyi, kad tai negarantinis taisymas
O kas yra negarantinis taisymas pagal tave?
Pardavėjas parduodantys prekes europos sąjungoje prisiima 100% atsakomybė už parduotas prekes ir tau kaip pirkėjui nusišikt kokiai rinkai daiktas jei pirkai legaliai, pvm sumokėjai ir t.t. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 14, 21:23:30 sukūrė slashas »

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5763: 2015 Birželio 15, 00:12:55 »
tai va man ir idomu,kad pardavejas nusiunte mane i mttc,tie pasake kad butu sutaise,bet tel skirtas ne musu rinkai,todel reik sumoket.nunesem tel i rde,tie pasieme ir nustate mechaniniu pazeidimu viduje ir del to negali suremontuot pagal garantija.telefono as neardziau ir net numestas jis nebuvo,tai man kyla klausymas kas meluoja ar mttc ar rde.bet faktas kad pirkom oficialiai su visais mokesciai ir per banka o mobiliakas ne musu rinkai skirtas.siaip man idomiausia,kokiu budu galima issiaskint kokiai rinkai skirtas mobilus

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5764: 2015 Birželio 15, 06:49:43 »
Pagal serial kodą.
Dėl mechaninių pažeidimų tai parašyk rašto iš rde, kas nustatė, koks servisas ir meistro sertifikato kopijos parašyk pateikti, priedo paklausk, kodėl telefonas buvo ardytas? ;) visko to prašyk raštu ir parašyk, kad lauki atsakymo per 7 kalendorines dienas. Turbūt atsakymo per jas negausi, bet bus pagrindas kreiptis į vartotojų teises.
Nes jei nekvalifikuotas vietinis jų darbuotojas ardė gali pilnai juos patraukti už tai, kad patys ardydami ir sugadino.
Dar gali telefoną atsiimti, nunešti į mttc sumokėti kažkiek eur už diagnostiką ir gausi oficialias išvadas kas jam yra.
Jei samsungas, gali nešti į samsung atstovybę, jie savo servisą turi.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 15, 06:55:57 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5765: 2015 Birželio 15, 07:18:10 »
O kas yra negarantinis taisymas pagal tave?
Pardavėjas parduodantys prekes europos sąjungoje prisiima 100% atsakomybė už parduotas prekes ir tau kaip pirkėjui nusišikt kokiai rinkai daiktas jei pirkai legaliai, pvm sumokėjai ir t.t. :)
(y) (+)
Jei pardavėjas, šiuo atveju latvių kompanija, veža kažką padpolnai, tai tik pardavėjas ir kaltas.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5766: 2015 Birželio 15, 07:21:51 »
mongol, dar prie viso to parašyčiau apie šią istoriją ir gamintojui, paminėčiau norą kreiptis į žurnalistus, paminint ne tik rde.lt, bet ir telefono gamintojo vardą. Gal gamintojas paspaustų rde.lt žiūrėti į pirkėją ne kaip į mulkį (nieko asmeniško bet, kad nori apmulkinti jie), o kaip į žmogų, kuris viską iš savo pusės padarė teisingai ir nori teisingo sprendimo varianto, o ne išdūrimo.

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5767: 2015 Birželio 15, 20:57:11 »
meginsiu kazka padaryt,bet kolkas telefonas negryzo i rde.tai,kai eisiu jo,tada su jais kalbesiu ir dar pokalbi irasysiu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5768: 2015 Birželio 26, 15:32:06 »
Turiu šiokį tokį klausimą ne apie telefoną, o apie OMNITEL.
Perėjau iš BITE į OMNI ir prasidėjo įdomumai tokie:

Visad interneto užtenka 700-1000MB, o OMNI taip pat gyvenanant nuo ~1500 iki 2000MB :think:
Itin daznas interneto nepasiekiamumas esant ne Kauno viduryje
Tikrai daznai ir labai daznai ne tik 15min.lt ar delfi.lt bet ir google.lt vercia velniai zino kiek laiko...
Daznai telefonai ne rysio zonoje, nors rysy...
SMS kartais eina po pusvalandi
ir t.t.t.t

Omnis teigia kad jie jokiu gedimu ir apalamai jokiu nusiskundimu neturi is savo klientu ir cia tik mes vieni tokie. Bedos tiek Kaune, tiek aplink ji ir t.t.
Telefonai: Sony, Iphone, LG, HTC ir t.t.

Jums tikrai OMNITEL kokybiskai ir gerai veikia?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5769: 2015 Birželio 26, 15:35:16 »
Man tai kainos kosmines tam omniteli, vien todel nebesirenku gyvenime. Tele2 arba Bite ir nieks kitas  (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5770: 2015 Birželio 26, 15:39:45 »
Kainos kainom - kaip ir sąlygos... tiek jau to ir čia derybų klausimas, tačiau esu šokiruotas afigienai prastomis kokybės paslaugomis.
Vadyba paskui pripažino kad būna bėdų su ryšiu, todėl patarė telefone pakeisti nustatymus ir rinktis tik 3G tinkla, nes pasirinkus ir 4G prasideda nesąmonės...
Tačiau ir su 3G ir 2G totalūs grybai vyksta :E ir dėsto kad mes vieninteliai Lietuvoje turime bėdų...

Ar tikrai visiems ledas su Omniu?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5771: 2015 Birželio 26, 15:56:52 »
dėl interneto didesnio siurbimo, reikia žiūrėti kas kiek kb apvalina, nes pvz t2 apvalina į didesnę pusę nei bitė, ko pasekoje turėtų greičiau tirpti mb. reik žiūrėt kiek omnis apvalina.

p.s omniu nesinaudoju nes per brangūs planai pas juos.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5772: 2015 Birželio 26, 15:57:53 »
Kai atsirado 4g tele2 mb tirpsta kaip reikiant :)

Neprisijungęs Ursa

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5773: 2015 Birželio 26, 16:13:08 »
dėl interneto didesnio siurbimo, reikia žiūrėti kas kiek kb apvalina, nes pvz t2 apvalina į didesnę pusę nei bitė, ko pasekoje turėtų greičiau tirpti mb. reik žiūrėt kiek omnis apvalina.

p.s omniu nesinaudoju nes per brangūs planai pas juos.
Omniteleis aiskino , kad jie isvis neapvalina, ir kalti yra musu telefonai ypac Iphonas :) nors biteje bunant ir turejau Iphona ir bedu su interneto virsijimu niekada nebuvo.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5774: 2015 Birželio 26, 16:44:16 »
Turiu šiokį tokį klausimą ne apie telefoną, o apie OMNITEL.
Perėjau iš BITE į OMNI ir prasidėjo įdomumai tokie:

Visad interneto užtenka 700-1000MB, o OMNI taip pat gyvenanant nuo ~1500 iki 2000MB :think:
Itin daznas interneto nepasiekiamumas esant ne Kauno viduryje
Tikrai daznai ir labai daznai ne tik 15min.lt ar delfi.lt bet ir google.lt vercia velniai zino kiek laiko...
Daznai telefonai ne rysio zonoje, nors rysy...
SMS kartais eina po pusvalandi
ir t.t.t.t

Omnis teigia kad jie jokiu gedimu ir apalamai jokiu nusiskundimu neturi is savo klientu ir cia tik mes vieni tokie. Bedos tiek Kaune, tiek aplink ji ir t.t.
Telefonai: Sony, Iphone, LG, HTC ir t.t.

Jums tikrai OMNITEL kokybiskai ir gerai veikia?
Turbut neveltui bites konsultante man pasakojo kad bites mb zymiai leciau sukosi. Kai pameiciau T2 kortele i 4G prasukdavau trecdaliu daugiau negu 3G. Plius su T2 budavo bajeriai, kad negali prisiskambint man, o dabar su omni viskas susitvarke.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91