Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 633315 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #5575: 2015 Balandžio 21, 08:21:57 »
Ir paprastas s6 jau geriau atro vien del to remelio aliumine ar metalinio, kazkas link iphone

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5576: 2015 Balandžio 21, 09:11:43 »
O negalima meniu spalvų pasikeisti ? Versija 5.0.1 rašo. Bet niekur nerandu, tos ryskios zydros tokios biški erzina :D

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5577: 2015 Balandžio 21, 09:38:39 »
Kol kas neimanoma, bent ant samso.... As jau baigiu numirt nuo to geju parado.... Vienintele iseitis root+appsas kazkoks, bet ir prazvelges keliu appsu video pristatymus nelikau labai jau suzavetas. Aisku geriau nei zydros ir orandzines visur....

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5578: 2015 Balandžio 21, 09:52:39 »
Man ant s4 tai labai patiko ta senoji versija, kai pardaviau zmogui sakau geriau nesinaujink, bet jis triede labai ir norejo, kad atsinaujintu, ir db irgi tokios pat zydros spalvos  :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5579: 2015 Balandžio 21, 10:56:58 »
reikia rutinti ir tada pasikustomaizinti failiukus
bet kai pripranti gerai kaip yra svarbu, kad ciotkai viskas vartytusi

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5580: 2015 Balandžio 21, 19:35:19 »
Gal kas žino kodėl pradėjo neveikti U raidė ant klaviatūros? z3c. Jeigu paverti klaviatūrą, tai veikia. Viskas kitas veikia, bandyta skirtingom klaviatūrom, skirtingomis rašymo programomis. Padės gamintojo nustatymų atkūrimas ar nešt į garantinį?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5581: 2015 Balandžio 21, 19:49:22 »
Spaudziu U, pasispaudzia vienu metu yi

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5582: 2015 Balandžio 21, 23:28:52 »
Spaudziu U, pasispaudzia vienu metu yi
gal ekrano litiklis  subludijo ir galbut cia ne programine problema

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5583: 2015 Balandžio 21, 23:31:16 »
Tu bandyk nepavertęs ekrano baksnot toj pačioj vietoj, kur ta U raidė, bet pvz kokia programą paleisti, kur toj vietoj randasi

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5584: 2015 Balandžio 22, 00:05:14 »
Zodziyi yra taip: slenkant i sona pvz foto ar foryima tapatalk, toje vietoje stringa. Toks vaizdas, kad neveikia ekranas vertikalia jyiosta. Pirkayi omniteli, tai nesti ten ar tiesiai i mttc? Noreciayi kad pakeistiy i kita toki pati, o ne remontyiotiy. Gal kas ka protingai patars, kad nebiytiy nerviy tampymo, kaip byivo Karoliyii? Sorry, kad neina siyprast :)
P.S Gamintojo atkyirimas nepadejo.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5585: 2015 Balandžio 22, 00:08:15 »
Nešk į mttc sakyk noriu dap akto berots taip vadinas kad keistu i nauja. Surašysi ten kas kodel gali dar kokiu bedu pavardint :D ir fsio. Gali ir i omnitel bet manau gausis ilgiau nes jie jauciu irgi i koki mttc ves :D As su mttc kiek turejau reikalu jie gan operatyviai ten realiai apsisuka per 3-4 dienas. Plius duos koda matysi pats ka daro su tavo tlf ka nusprende. Kadangi tu is kauno tau gal dar greiciau. Man dar uztrukdavo kol is sls i kauna nugabendavo.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 22, 00:10:27 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5586: 2015 Balandžio 22, 00:14:52 »
Taip ir vadinas, dap aktas? Ryt reiks iyžsyikt.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5587: 2015 Balandžio 22, 00:18:59 »
Man atrodo. Šiaip ten gyvai nueisi sakyk nenoriu remontuoti, noriu naujo duokit surašyti aktą ir paduos tą lapą.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5588: 2015 Balandžio 22, 00:22:36 »
Man atrodo. Šiaip ten gyvai nueisi sakyk nenoriu remontuoti, noriu naujo duokit surašyti aktą ir paduos tą lapą.
Ok, aciiy. Ikeliyi video, gal matosi kaip tamposi ekranas, kai tyiri svariai i sonyis vaiksciot. Ties kazkelinta sekiynde pajiydinaiy per ten kiyr veikia.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5589: 2015 Balandžio 22, 07:31:46 »
Nieks tau naujo neduos, pagal lt įstatymus turį teisę taisyti...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5590: 2015 Balandžio 22, 11:19:10 »
Nepamenu kai man buvo, skaičiau ten tas "taisykles" visas, tai kaip ir turi vartotojas teisę prašyti pakeisti prekę nauja, taisyti, arba pinigų grąžinimas, jeigu prekė yra nekokybiška  :V Tik čia jau kai patikrą atlieka tada ir sprendžia jaučiu ar gali keist nauja, ar ne, nors pakariavus manau galima vistiek pasiekt savo. Nėra blogai pirkt ir iš tų "mažesnių" parduotuvių, kaip mano, kad buvo, tiesiog aš pirma nusiunčiau telefoną, ir telefonu pradėjau vardint, bei emeilo ko noriu, reikėjo pirma pasikonsultuot, tada viską raštiškai ir būčiau pasiekęs savo, bentjau taip vartotojų teisėse sakė :) Apie Fortaką sako žinom, šiauliuose tikrai ne pirmas tu kariauji, jie ten turėjo vienur ofisėlį, paskui persikėlė, žodžiu nerimta :) Iš principo gaila, kad baigėsi jų naudai labiau, sekantį kart jau žinau kaip ką daryčiau  (+)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5591: 2015 Balandžio 22, 14:48:42 »
Pridaviau telefoną į mttc, neprašiau naujo, žiūrėsim kaip atrodys ir veiks po tvarkymo. Jeigu pasikartos kokios nesamonės, tai prašysiu pakeisti kitu.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5592: 2015 Balandžio 22, 18:13:43 »
Nepamenu kai man buvo, skaičiau ten tas "taisykles" visas, tai kaip ir turi vartotojas teisę prašyti pakeisti prekę nauja, taisyti, arba pinigų grąžinimas, jeigu prekė yra nekokybiška  :V Tik čia jau kai patikrą atlieka tada ir sprendžia jaučiu ar gali keist nauja, ar ne, nors pakariavus manau galima vistiek pasiekt savo. Nėra blogai pirkt ir iš tų "mažesnių" parduotuvių, kaip mano, kad buvo, tiesiog aš pirma nusiunčiau telefoną, ir telefonu pradėjau vardint, bei emeilo ko noriu, reikėjo pirma pasikonsultuot, tada viską raštiškai ir būčiau pasiekęs savo, bentjau taip vartotojų teisėse sakė :) Apie Fortaką sako žinom, šiauliuose tikrai ne pirmas tu kariauji, jie ten turėjo vienur ofisėlį, paskui persikėlė, žodžiu nerimta :) Iš principo gaila, kad baigėsi jų naudai labiau, sekantį kart jau žinau kaip ką daryčiau  (+)
Nekokybiška yra kai netaisoma. Vartotojai teises žino, pardavėjai irgi, kad turį teisę taisyti.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5593: 2015 Balandžio 22, 18:58:59 »
Zaidimai wisa ta teise .kaip mazu kids games

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5594: 2015 Balandžio 22, 20:01:11 »
Zaidimai wisa ta teise .kaip mazu kids games
Nu nera zinok visiskai cia vaiku zaidimai, tu kalbi kaip vartotojas, o pabutm gamintojo vietoje turbut kitaip kalbetum, daug kas piktnaudziauja siom teisem, nezinau kaip Lietuvoj, bet gudresniu uz kitus visur pilna :F

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5595: 2015 Balandžio 22, 20:11:52 »
pirkejas renkasi ka daryti,taisyti,keisti ar pinigus atgauti,yra tik 2 variantai pardavejui to nedaryti:jei pirkejas pats sugadino,arba jei gedimas yra labai nezymus,tiesiog smulkmena,kuri sutvarkoma greit ir su mazom sanaudom,visais kitais atvejais tik pirkejas sprendzia ka jam daryt.Aisku gedima nustato gamintojo atstovas.pats dabar kaip tik einu tuo keliu,ne su telefonu,bet sistema ta pati.Na dar kokie 5 metai ir nebemaustys gal musu pirkeju kaip prie TSRS.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5596: 2015 Balandžio 22, 20:25:19 »
Na jei ten pakanka tik softą kokį perrašyt, tai nieko blogo bentjai man kad ir tą patį sutvarko. Bet kai man nuo pat pradžių jau baterija nelaikė, paskui užlagino kad net bateriją išimt reikėjo, tai zlastis paima..

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5597: 2015 Balandžio 23, 00:46:21 »
Nu nera zinok visiskai cia vaiku zaidimai, tu kalbi kaip vartotojas, o pabutm gamintojo vietoje turbut kitaip kalbetum, daug kas piktnaudziauja siom teisem, nezinau kaip Lietuvoj, bet gudresniu uz kitus visur pilna :F
wiska as suprantu, tiesiog teises, pareigos jau wemt wercia :D aciu diewui dar neteko tempt mobiliaku i garant...tfu tfu

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5598: 2015 Balandžio 23, 07:10:53 »
O kaip su krovimu tam note 4 tas spartusis krovimas ok, labai liuks, greita, bet ar nepjauna baterijos ? Nes kartais kai namie bunu, tai man dzin ar jis greitai pasikraus, ar lėtai, sakau gal tada geriau išjungus tą spartųjį kraut, tiesiog paprastu tuo būdu  :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5599: 2015 Balandžio 23, 07:40:15 »
Spartusis krovimas kelią baterijos temperatūrą, o visoms baterijoms aukštos temperatūros daro žalą.