Tai jau padaviau. Siauliuose cia tokia kulturinga moteryte dirb, tai manau nereiks koliotis ir pan
Paskutiniu metu pas mane paros nebelaike net prie geriausiu noru. Nors ir atjungta viskas
Nu ziuresiu ka sakys... Koks ten buna magiskas skaicius, kiek kartu nunest kad galetum naujo prasyt ? O jei rimciau arba iskrauna kazkas arba baterijos reiks naujos ir tiek
Bet principai ir meniu esmės tai tokios pačios, ar klystu
Nuo pacio pirmo karto gali naujo prasyt.
Gali prašyti, bet neprivalo duoti, privalo tik kai neįmanoma sutvarkyti arba trečią kartą sugedo
Jau z3 su iphone 6 net nelyginciau, sony turejau pries iphone , vienas pliusas sony atsparumas dulkems ir vandieniui, pats sony softas tragedija..
Viskas ten tas pats, kaip ir pas visus androidus...
sony tik reklamas moka kurti geras , o daugiau nieko, tuo labiau kaip iseina naujas modelis sony kazkaip biski senesnius pamirsta, ir atnaujinimus sony turbut vienas is paskutiniu gauna
Nzn man tai visai geros foto gavos su draugo sony.. yik nzn modelio
Man kaip tik telefe jos lieviau atrodo, nei kompe. Matosi, kad matyt nesi realiai turėjęs, o tik kalbi.
Po Z1 gavus Z3 jokio skirtumo nepastebėjau, apart kokios tai nesvarbios plonybės, bet kadangi kaina 1:1 gavosi, taip kad atsinaujinta.Vandens atsparumas man didžiausias pliusas kurį tikrai nepasivarginu panaudoti, toliau viskas pofik
Visi sony z serijos flagmanai bus atnaujinti į 5 android versiją, čia tam kas pasakas seką Net ir kelios mini versijos.