Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 634547 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4700: 2014 Gruodžio 05, 11:59:42 »
Aha baterija pas S4 tai baisu kaip nelaiko :D Beje, man ant s4 (telefonui 2men kazkur) home button atsirado spaudant toks ikyrus laisvumas kazkoks, pas drauge, draugus ant s4 ner tokio dalyko. Siaip nesu toks kvailai ikyrus ir priekabus, bet kai uz daikta sumoketa virs stukos tai noretus kad tokie gliukai neisdarytu, nes to nebuvo. Kaip sakot, verta eiti i mttc centra ir tegu veza i garantija ? Nes nei nukrites stipriai kur buvo niekur, tiesiog va is oro toks spaudi koks milimetro laisvumas, na sunku paaiskinti. Tiek kad sakau nueisiu, sakys taip turi but ir eik lauk parodys  (!?) :D

P.S. Arai, kas cia do kortele kur pasikeitei ? Cia abonentui butinai but, kad ja gaut ar kaip ?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4701: 2014 Gruodžio 05, 13:46:34 »
Nebūtina, gali ir pildykai tokią kortelę gauti ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4702: 2014 Gruodžio 05, 13:52:14 »
Reiskia reiks eit pasibraut per eiles mieste beieskant dovanu ir kartu uzsukti kortelas  :D (y) ačiū (y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4703: 2014 Gruodžio 05, 13:58:52 »
Turėk asmens dokumentą ;)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4704: 2014 Gruodžio 05, 16:34:08 »
tai niekam nereikia rasto iphone 5?

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4705: 2014 Gruodžio 05, 16:39:42 »
Dovanų? :bedantis:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4706: 2014 Gruodžio 05, 23:26:07 »
Buvau. Sakau duokit kortele nauja cia girdejau intikas bus greitesnis ir pan lte. Sako oj tai pas jus jau yra nauja tipo. Nieko nebesakiau sakau viso ir dingau. Kaip gali but nauja jei ja as kokius 9metus tai tikrai turiu... gal i kita salona reik :D sako galim nauja duot tipo bet naudos nebus sako

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4707: 2014 Gruodžio 06, 09:32:46 »
Va tokie egzpertai telefonus pardavinėja, samsungo nepasiūlė pirkti, kad lte veiktų?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4708: 2014 Gruodžio 06, 10:08:28 »
Mane ekranas samsungo erzina, spalvos perryškios, nesukalibruotos, ips ekranai patys pačiausi ;)
samsungo ekranas ir hra padarytas, kad graziai rodo, ryskiai, bet palyvinus su tikru vaizdu tai jis pievas rodo

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4709: 2014 Gruodžio 06, 10:14:32 »
Aha baterija pas S4 tai baisu kaip nelaiko :D Beje, man ant s4 (telefonui 2men kazkur) home button atsirado spaudant toks ikyrus laisvumas kazkoks, pas drauge, draugus ant s4 ner tokio dalyko. Siaip nesu toks kvailai ikyrus ir priekabus, bet kai uz daikta sumoketa virs stukos tai noretus kad tokie gliukai neisdarytu, nes to nebuvo. Kaip sakot, verta eiti i mttc centra ir tegu veza i garantija ? Nes nei nukrites stipriai kur buvo niekur, tiesiog va is oro toks spaudi koks milimetro laisvumas, na sunku paaiskinti. Tiek kad sakau nueisiu, sakys taip turi but ir eik lauk parodys  (!?) :D

P.S. Arai, kas cia do kortele kur pasikeitei ? Cia abonentui butinai but, kad ja gaut ar kaip ?
pas mane buvo sena turbut rimtai koks 10 metu, ir buvo su 8 kontaktais dabar nauja ziuriu su 6 kontaktais, esme kad pakeitus lte atsirado, gal i tu korteliu yra irasyta kazkokia info kokiais dazniais veikia tinklas ar kazkas ir senose to nebuvo

Buvau. Sakau duokit kortele nauja cia girdejau intikas bus greitesnis ir pan lte. Sako oj tai pas jus jau yra nauja tipo. Nieko nebesakiau sakau viso ir dingau. Kaip gali but nauja jei ja as kokius 9metus tai tikrai turiu... gal i kita salona reik sako galim nauja duot tipo bet naudos nebus sako
o pas tave telefone įjungtas LTE
tavo modelis I9505 ar I9500 nes I9500 lyg nėra LTE
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 10:59:50 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4710: 2014 Gruodžio 06, 13:50:50 »
505 rašo...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4711: 2014 Gruodžio 06, 14:08:01 »
Kelintą dieną juzinu obuolį ketvirtą. Nu ką galiu pasakyti - tikras obuolys :bedantis:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4712: 2014 Gruodžio 06, 14:19:28 »
Čia gerai ar blogai? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4713: 2014 Gruodžio 06, 14:56:50 »
Nu apple daugiau nebus pas mane bent jau artimiausią dešimtmetį. :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4714: 2014 Gruodžio 06, 14:58:33 »
Nu apple daugiau nebus pas mane bent jau artimiausią dešimtmetį. :bedantis:
aš kai darbinį gavau irgi panašiai galvojau, bet paskui apsipratau ir net nežinau ar norėčiau atgal :V Telefoną naudoju kaip paprastą telefoną - skambinti, rašyti, mail'ai, fotkinti, daugiau nieko :)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4715: 2014 Gruodžio 06, 15:09:31 »
Būtų idomu išgirsti kas konkrečiai geriau/blogiau lyginant su android. Idomi nuomonė kaip android ilgamecio userio

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4716: 2014 Gruodžio 06, 15:21:42 »
Būtų idomu išgirsti kas konkrečiai geriau/blogiau lyginant su android. Idomi nuomonė kaip android ilgamecio userio
geriau - idealus veikimas. Kiek teko turėti android, tiek būdavo tai vienų, tai kitų strigimų. Dar didelis pliusas apple garantinis. Sugedo kažkas, iškart pakeičia nauju (y) Konkurentų servisas totaliai kitoks, čia, manau, niekas nesiginčys ;)
blogiau - jei reikia kažkokių tai daug nemokamų programų, tai ne tokiam vartotojui apple.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4717: 2014 Gruodžio 06, 15:24:22 »
Tfu tfu neteko dar nest mobu i garantini :D ir paskraido, ir nukrenta normaliai taip... bendradarbis gyre sawo cat moba ir ta diena iskrito is kisenes, ekranui pipec ir zinok zmogau.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4718: 2014 Gruodžio 06, 15:57:01 »
Tfu tfu neteko dar nest mobu i garantini :D ir paskraido, ir nukrenta normaliai taip... bendradarbis gyre sawo cat moba ir ta diena iskrito is kisenes, ekranui pipec ir zinok zmogau.
palinkėsiu ir nesusidurti ;) Aš šiek tiek iš kitos temos, bet su ACER kompo garantiniu kariavau belekiek laiko :A Elgiasi jie prieš įstatymus ir bbd ant vartotojo gaidžiai.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4719: 2014 Gruodžio 06, 16:00:22 »
papasakok, spėju nenori duot garantijos baterijai 2 metų?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4720: 2014 Gruodžio 06, 17:30:06 »
Sunku su tais obuoliais. Visi mano tik androidai buvo. Db s4 nei stringa nk ir pazaidziu ir valdymas paprastas... su tuo obuoliu ir ikelinet per programa ir t.t. nu uzknisa tikrai. Tik dizainas ju solidus graziau man nei samsungo. Bet valdymas sudas bent man...

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4721: 2014 Gruodžio 06, 17:46:27 »
geriau - idealus veikimas. Kiek teko turėti android, tiek būdavo tai vienų, tai kitų strigimų. Dar didelis pliusas apple garantinis. Sugedo kažkas, iškart pakeičia nauju (y) Konkurentų servisas totaliai kitoks, čia, manau, niekas nesiginčys ;)
blogiau - jei reikia kažkokių tai daug nemokamų programų, tai ne tokiam vartotojui apple.
Na šiaip aš tikėjausi atsakymo iš Evkos. Nes jis cia naujokas su iPhone :)
Aš pats tai senas grauztuku myletojas, zinau visas gerybes ir blogybes :)

Ir siaip ziuriu jau ne pirmas komentaras apie programeles mokamas/nemokamas. Vat idomu pasidare kas tokio yra mokama pas obuoli kas nemokama yra androide. pavyzdziais prasau. as kaip vidutinis vartotojas viena tik galiu paminet kad norit geros kokybes navigacijos kuri neryja duomenų reiktu jau kazka nusipirkti, bet yra tokiu kurios veikia prasciau bet nemokamos kaip pvz sygic. bet manau tas pats ir su androidais. Snekam tik apie legalius reikalus. nulauztoje operacineje galima daug ka padaryti....

Kaip pvz imesiu savo obuolio screenshota visos programos nemokamos, cia aisku tik tos kurias naudoju.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4722: 2014 Gruodžio 06, 17:51:24 »
Matai į android nenulaužus galimą bet kokią mokamą programą įrašyti, apple reikia jailbreak ir t.t. mano aplikacijų krepšelis 280-350~$ jei naudotis obuoliu ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4723: 2014 Gruodžio 06, 17:54:48 »
Matai į android nenulaužus galimą bet kokią mokamą programą įrašyti, apple reikia jailbreak ir t.t. mano aplikacijų krepšelis 280-350~$ jei naudotis obuoliu ;)
reiskia vistiek apeinat visa ta reikala. kokiais budais manes tai nedomina bet kaip suprantu tai vistiek yra nelegalu faktiskai, ar ne?

o ir aplikaciju krepselis us 300 zalio yra tikrai neeilinio userio :) tegu pasisako ir kiti, kam telefonas (androidinis) yra paskambint parasyt internetas ir pan, nieko ipatingo.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 17:56:44 sukūrė GedasQ »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4724: 2014 Gruodžio 06, 17:55:25 »
kas per išprotėjimas su milijonais programų ?