Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 637486 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Užsisakiau ir aš ipona6. ryt arba pirmadieni jau turesiu (aa) Pliusas mano delnui ne per didelis bet siaip 5.5" jau too much (z)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Man tik ant kaledu parves 6 , bus matyt ar pasiliksiu nes kiek ciupinejau tai jau didelis labai jauciu reikes likt prie 5s

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
imsiu paprasta jauciu, 5 jau turiu keli metai kai tik isleido reiktu atsinaujint, netraukia manes tie androidai turejau samsunga kai tik isejo per jautrus jis man keli vartosi ten viska ir seip lempos pradejo darytis zodziu as iphonu pilnai patenkintas

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienam savo ;)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
sesto dizainas grynai man HTC :D nebeliko jau kvapo iphono is isvaizdos...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4530: 2014 Lapkričio 01, 00:42:34 »
gal jis labiau i ipod touch panasus ? (H-) jei pasiseks usa nusipirkt kol ten busiu - imsiu ir as turbut...is tikruju didelio ispudzio nepaliko,bet del kelio aliofono servisu nesinori keist i android...

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4531: 2014 Lapkričio 01, 06:29:53 »

Man tik ant kaledu parves 6 , bus matyt ar pasiliksiu nes kiek ciupinejau tai jau didelis labai jauciu reikes likt prie 5s
Turbut irgi is štatu pirk zadi kad tik kaledoms. Aš per dvi dienas gavau iš netonnet.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4532: 2014 Lapkričio 01, 06:31:26 »
Jo bratkus grysta parves

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4533: 2014 Lapkričio 01, 12:53:27 »
gal jis labiau i ipod touch panasus ? (H-) jei pasiseks usa nusipirkt kol ten busiu - imsiu ir as turbut...is tikruju didelio ispudzio nepaliko,bet del kelio aliofono servisu nesinori keist i android...

na nzn. laikiau rankoje golda, tai butent jis ir panasus :) o kitu spalvu neciupinejau... :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4534: 2014 Lapkričio 01, 13:49:14 »
Bet tai ant kiek reikia neturėti ką veikti, kad imti plytgalį už vos ne 1e :bedantis: Pasiimi bet ką, su kuo eina paskambinti ir internete panaršyti reikalui esant ir vsio, o dabar gatvėj gerai kai kurie atrodo, eina nuskurę, batai bbz kokio amžiaus ar pan, o rankoj i6 :-]

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4535: 2014 Lapkričio 01, 14:19:01 »
tavo pasakyma gali pritaikyt betkur. Jei zmogus is paskutiniu pinigu perka kazka tokio o siaip visame kame yra biednas tai savaime aisku kad tai yra neprotinga. Bet manau dauguma perkančių visdėlto turi savo prioritetus ir manyk tu ka nori. Pvz:  Bet tai ant kiek reikia neturėti ką veikti, kad imti Audi S8 už vos ne XXXXXXe :bedantis: Pasiimi bet ką, su kuo eina važiuoti ir drage prasilėkti reikalui esant ir vsio, o dabar gatvėj gerai kai kurie atrodo, eina nuskurę, batai bbz kokio amžiaus ar pan, o vairuoja Audi S8 :-]

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4536: 2014 Lapkričio 01, 14:48:31 »
tavo pasakyma gali pritaikyt betkur. Jei zmogus is paskutiniu pinigu perka kazka tokio o siaip visame kame yra biednas tai savaime aisku kad tai yra neprotinga. Bet manau dauguma perkančių visdėlto turi savo prioritetus ir manyk tu ka nori. Pvz:  Bet tai ant kiek reikia neturėti ką veikti, kad imti Audi S8 už vos ne XXXXXXe :bedantis: Pasiimi bet ką, su kuo eina važiuoti ir drage prasilėkti reikalui esant ir vsio, o dabar gatvėj gerai kai kurie atrodo, eina nuskurę, batai bbz kokio amžiaus ar pan, o vairuoja Audi S8 :-]

(y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4537: 2014 Lapkričio 01, 19:37:01 »

Čia panetkės, ne kas kita ;) ...

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4538: 2014 Lapkričio 01, 21:05:30 »
Efka kodel perki audi o ne lada :) taigi irgi tas pats nuo tasko a iki b nuveza o sitiek permoki

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4539: 2014 Lapkričio 01, 22:05:23 »
Masina investicija :d nora ir bloga, bet geresne uz telefona

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4540: 2014 Lapkričio 01, 22:17:02 »
Efka kodel perki audi o ne lada :) taigi irgi tas pats nuo tasko a iki b nuveza o sitiek permoki

Neperku audi :D Po metų tą tel išmeti ir tiek, t.y. štuką eurų. O kiek jo realiai išnaudoji? Čia tik pasirodymas prieš kitus žaidžia ir tiek. Aišku, kiekvienas esam savaip pamišęs :D Bet kai pažiūri, kad koks molis su i6 eina ir maximoj skaičiuoja metalus, ar išeis ten jam varškės pakis, tai nu nafik :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4541: 2014 Lapkričio 01, 22:34:46 »
Neperku audi :D Po metų tą tel išmeti ir tiek, t.y. štuką eurų. O kiek jo realiai išnaudoji? Čia tik pasirodymas prieš kitus žaidžia ir tiek. Aišku, kiekvienas esam savaip pamišęs :D Bet kai pažiūri, kad koks molis su i6 eina ir maximoj skaičiuoja metalus, ar išeis ten jam varškės pakis, tai nu nafik :-]
Evka, ką jau ką, bet apple antrinėje rinkoje gali parduoti už tikrai gerą kainą (y) ;) Samsung'ą kokį tai gali išmesti, o apple net labai savo kainą laiko (čia man kosmosas (!?))

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4542: 2014 Lapkričio 01, 22:44:47 »
:-]

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4543: 2014 Lapkričio 02, 00:15:17 »

Evka, ką jau ką, bet apple antrinėje rinkoje gali parduoti už tikrai gerą kainą (y) ;) Samsung'ą kokį tai gali išmesti, o apple net labai savo kainą laiko (čia man kosmosas (!?))
Geri ir kokybiski daiktai visada kaina laiko :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4544: 2014 Lapkričio 02, 02:57:05 »
nesiparink,evka,uzsidirbsi dar ant iphone'o,jausies maximoi sustriausias :goodboy:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4545: 2014 Lapkričio 02, 03:29:13 »
Geri ir kokybiski daiktai visada kaina laiko :)
Pamiršai paminėti madingi ;) nebūtinai geri...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4546: 2014 Lapkričio 02, 06:47:11 »
nesiparink,evka,uzsidirbsi dar ant iphone'o,jausies maximoi sustriausias :goodboy:

Labai tikiuosi, kada nors ir aš surinksiu centų i6 :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4547: 2014 Lapkričio 02, 09:43:59 »
Pamiršai paminėti madingi ;) nebūtinai geri...
vienintelis iphone, kurį teko čiupinėti yra iphone 5s, tikrai geras daiktas, bet nesiginčysiu, kad dalį jo kainos (ir antrinėje rinkoje) lemia ir madingumas (+)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4548: 2014 Lapkričio 02, 23:33:09 »
gavau for free htc one V, touchscreeno kaip nekenčiau, tai dabar dar labiau pykina jis mane, typint neišeina, lagina man jis visas :D žo pažaidimam triperiukas.
tapatalk, ffox, adblocplus susimečiau

Tapatalk paieškoj neranda audiklubas.com, audi klubas, audi klubo forumas - kaip susirast?

Einant tiesiai per naršyklę nepasako kad "šitas fourmas draugauja su tapatalk", kaip kad daro kitose prietaisuose. Kodėl?

EDIT: radau įvedus užklausą "lietuvos"
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 02, 23:43:18 sukūrė Domas »