Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 637516 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
galvoju gal klava pataps didesne kai ju neliks :think: jei ne, tada nemaiso :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
galvoju gal klava pataps didesne kai ju neliks :think: jei ne, tada nemaiso :D
Nustatymuose gali paieškot, nu arba atsisiųsk pvz anysoft keyboard ir valio bus

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
isirasyk swiftkey

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
krc, ne viena netiko (z) :V :D
anysoftkeyboar - vietoj skaiciu vistiek ta erdve uzimta tik kitu dalyku :) kalbos perjungimo ir backspace..
o swift key irgi hujnia :D arba suggestions virsui, arba be ju mygtukai ne ka didesni ir vistiek ta erdve neuzpildoma :) zodz,, STOCK sueis :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 18, 19:01:35 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
krc, ne viena netiko (z) :V :D
anysoftkeyboar - vietoj skaiciu vistiek ta erdve uzimta tik kitu dalyku :) kalbos perjungimo ir backspace..
o swift key irgi hujnia :D arba suggestions virsui, arba be ju mygtukai ne ka didesni ir vistiek ta erdve neuzpildoma :) zodz,, STOCK sueis :)
Nu tu krč duodi, anysofte gali belekaip pasidaryt

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
nu nebent nedanarsiau iki galo visko... zodz, kaip bobai, neitiksi mlia :D
pripraasiu ir prie stock..

ir dar, gal kas bandet ta grudinto stiklo apsauga ekranui? speju nelabai ji veiksminga jei bakstels tlf ant zemes kad ir nestipriai.. labiau tik nuo braizymosi tai saugo.. uzsisakiau ale smugiams atsparu silikona kazkoki, gal isgelbes kada nuo duzio :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Samsungas, ko norėti :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
nu nebent nedanarsiau iki galo visko... zodz, kaip bobai, neitiksi mlia :D
pripraasiu ir prie stock..

ir dar, gal kas bandet ta grudinto stiklo apsauga ekranui? speju nelabai ji veiksminga jei bakstels tlf ant zemes kad ir nestipriai.. labiau tik nuo braizymosi tai saugo.. uzsisakiau ale smugiams atsparu silikona kazkoki, gal isgelbes kada nuo duzio :)
As pirkau, cia forume kazkas rase kad nieko daiktas visai tas ale stikliukas, bet galvojau kad maniskis bus be pleveles, kai isemiau is dezutes ziuriu su graziai uzklijuota plevele, nekilo ranka jos nuplest, tai ta ale stikliuka pasidejau ateiciai i stalciu,neklijavau... Idomu tik kaip su jautrumu, vistiek kazkiek nukencia manau :V nes nera lb plonas. Parduotuvej viena konsultante rode uz 60lt ale stikliuka irgi, ale gyre klientai labai, tipo issaugojo jau kelis ekranus tipa ta plionke skyla,o ekranas sveikas. Nelabai patikejau, nu bet gal :D

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Ant s4 gorila glass 3. Nebe toks kaip ant kokio s2 buvo. Kai kazkada ziurejau pristatyma, kai dar i telefonus nemontavo, tai skirtumas nesveikas buvo. Savajam neplanuoju det kazkokiu superglass uz milijonus, dekliukas pagal poreikius is kinijos uz niolika litu  ir ramybe. S2 mano vartojima atlaike, tai s4 turetu be problemu.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
imesi pas mane garaze i duobe ir pamatysim :D mano kalade tfu tfu sweika liko

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Turejau ir as ta s4,tai man itarima kele vidaus atminties kiekis.Turetu buti uzrasyta 16gb,o tiek neraso,na ir baterija tik diena su virsum laike .Nors ir pirkau salone su garantija nebuvau garantuotas ,kad ne klonas.Todel greitai juo atsikraciau uz 1000 lt. Dabar paemiau Huwei G6,tai ir pigesnis ir viskas gerai.
Na jei is salono pirkai tai tikrai nebus klonas, niekas nerizikuos tokiu nesamoniu. + klona tikrai nesunku atskirt :D Turejau nors ir brangesni klona, uz didesne kaina, bet skirtumas visvien akivaizdus ant visko :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį

:bedantis:  nusipirkau sau samsungą K-ZOOM, sunkus bjaurybė ir storas kažkoks, lietuvoje nieks dėkliukų neturi, prisiėjo ebajuje iš kiniečių pirkt, laukiu dabar.........

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tu kaip ir as ziuriu pirkiniu nepatenkintas :D manajam bent dekliuku yra :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Tu kaip ir as ziuriu pirkiniu nepatenkintas :D manajam bent dekliuku yra :D
nepatinka s4, tai kad jis visaitoks puse velne ir nera slabakas koks, tik softa samsunginis biski apkraunantis telefona

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
nepatinka s4, tai kad jis visaitoks puse velne ir nera slabakas koks, tik softa samsunginis biski apkraunantis telefona
Butu visks norma, tik baterija galetu bent dvi dienas temt... :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Butu visks norma, tik baterija galetu bent dvi dienas temt... :D
jei kaip telefona naudosi tai tems ir tris dienas

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
https://pbs.twimg.com/media/BzQEGaPIEAAeVvY.png:large :D

Gal kas jau turit įsigiję Ifoun 6 ar 6plus, arba Z3 ar z3compact? pasidalinkit įspudžiais 8:8

Šiaip esu iOS useris, beveik 2 metus išturėjau 4s visiškai bė jokiu defektu.
Yra puiki proga atsinaujinti ir neapsisprendziu kurį šiupelį pirkti.
Čiupinejau siandien visus gyvai ir isejau nieko nepešes kolkas.
Tiesa nebuvo HTC one 8 ar koks ten tas modelis, kad pamaigyt kaip jis.
Su androidais turiu patirties tik is samsung galaxy tab3, man tai ten megstantis lagint/crashint aparatas.
Del to bijau kad nebutu tas pats jei nuspresciau paimt tarkim Z3.

Any comment are welcome :smoke:

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
as ir tik uz ios laukiu turi iphone 6 parvest kaledom buvau pasiemes pasibandymui viskas siaip ok tik dydis nepatiko per didelis, galejo likt pruie ihone 5 dydzio  nes rankoj jau nepatogu vina ranka nepatogu valdyt bent po 5 taip atrodo nebent priprast reikia , o apie kito modelio keitima tai ne negalvoju nes abejoju ar kas tiks po ihone :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Kaip ten buvo ta reklama: coffe 4$, icoffe 12$.... dont be an idiot :D

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4494: 2014 Spalio 25, 22:20:36 »
Nu zinok kaip turi daikta ir nesusiduri su jokiom problemom daug metu tai ir nera noro kazka keist o uz gera daikta negaila ir truputi permoket, cia tas pats ir su auto kodel vairuoji pvz audi o ne koki pezo ar citroena jie pagal kaina gal ir daugiau privalumu turi ar dar ko bet dauguma renkasi kokybe
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 25, 22:23:58 sukūrė lin32 »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kitas gali turet tawo mineta moba ir susidurs su problemom, nes tiesiog tu taip nenaudoji mob kaip kitas, tarkim apkrauna

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4496: 2014 Spalio 25, 22:25:26 »
Nu nezinau ar androidas kuris gali atlaikyt didesne apkrova negu ios , o as ir tikrai daug naudojuosi juo todel ir pasirinkes ios

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
galim pabandyt

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, ką gali ios, ko negali nauji android, tas pats 4s nieko nebegali po ios8 updeito, teko gelbėti žmogų downgrade darant :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4499: 2014 Spalio 25, 22:49:44 »
Nu pas mano vaika 4s upgreidino iki ios8 veikia viskas normaliai gal kazkiek suletejo bet strigt nestringa gal koks nulaustas ar jeilbreikintas, ir siaip nelabai eina lygint 4s su naujais androidas nes tam 4s  jau 4 metai
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 25, 22:52:01 sukūrė lin32 »