Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640161 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4100: 2014 Birželio 14, 14:38:13 »
nelygink naujausio apple produkto su senais kitu gamintoju gaminiais - neadekvatu.
o be to kompe yra ne tik winows'ai bet ir Linux'as; ir ne tik Microsoft Office, bet ir Open Office, ir t.t. ir pan. visada ir viskame yra alternatyvu.
nesu as advanced user, bet jei reiktu tik paskambinimui telefo tai bet koks ismanusis nafik reikalingas vien del savo dydzio ir svorio; kaip tik tai pajutau sudauzes ismanuji ir perejes ant senovinio miniatiurinio :)
Gedi, aš gi rašiau, kad čia mano darbinis telefonas. Asmeninį dar iš senai senai turiu HD2 :V Man jo netgi perdaug, galėčiau, tai pakeisčiau į NOKIA 6310i be mažiausio gailesčio (8-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4101: 2014 Birželio 14, 14:40:56 »
butent, ir apple gaminys tam reikalui yra puikus, bet tas vartotojo "irakinimas' i savo produkcijos remus asmeniskai man yra paprasciausia nepriimtinas dalykas, vien tik tai. kitiem tai netrukdo. tuom viskas ir pasakyta. niekad nemaniau kad velsiuos i telefu diskusijas :) o siaip tai man mano motorola  droid razr maxx HD yra puikiausias gaminys, bet vien tik del baterijos :) , is cia ir vel - priklausomai kam ko reikia

skaiciau kad root access tolesniam androide irgi bus blokuojamas

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4102: 2014 Birželio 14, 14:43:48 »
apeis zmogus su laiku ir ta beda (root access).tegul kuria ka nori.gedi gerai pastebejai del "irakinimo".ir taip ner privatumo, tai dar sitas dasideda...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 14:46:16 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4103: 2014 Birželio 14, 14:44:46 »
Nu nezinau man pakolkas apple vieni vartai bent jau lyginant su samsungu negaliu kitu vertint nes nebandes bet sesers samsuga buvau pasiemes tai po keliu minuciu ciut i siena nepaleidau :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4104: 2014 Birželio 14, 14:47:43 »
Nu nezinau man pakolkas apple vieni vartai bent jau lyginant su samsungu negaliu kitu vertint nes nebandes bet sesers samsuga buvau pasiemes tai po keliu minuciu ciut i siena nepaleidau :)
ruoškis puolimui :goodboy::bedantis:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4105: 2014 Birželio 14, 14:52:39 »
nu jo puolimui  :)  cia ziuriu varot ant tu samsungu ir nelabai kertu kam to reik.juk nevisi jais naudosjesi taip kad jau cia viska ispausti.samsungo kameros neblogos keiciasi baterijos dedasi korteles atminties.ir pakankamai gerai dirba.aisku yra ten visko bet kaip eiliniui zmogeliui vidutiniui naudojimui tai norma yra.kartais man atrodo kad nusipirkai tel uz 2300lt ir jau esi pasaulio bamba ir cia jau pats geriausias

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4106: 2014 Birželio 14, 14:57:29 »
Ne apie kaina kalbam , as pavyzdziui tiek neuzdirbu kad pirk prastus nekokybiskus daigtus :) , o del batarkes keitimo tai ir iphone gali laisvai ja pasikeist sunui 4s pirkau ebay uz 15 lt komplekta su visais pakeitimo irankeis :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4107: 2014 Birželio 14, 15:00:03 »
nu jo puolimui  :)  cia ziuriu varot ant tu samsungu ir nelabai kertu kam to reik.juk nevisi jais naudosjesi taip kad jau cia viska ispausti.samsungo kameros neblogos keiciasi baterijos dedasi korteles atminties.ir pakankamai gerai dirba.aisku yra ten visko bet kaip eiliniui zmogeliui vidutiniui naudojimui tai norma yra.kartais man atrodo kad nusipirkai tel uz 2300lt ir jau esi pasaulio bamba ir cia jau pats geriausias
aš jo nepirkau (-) o šiaip jų rinkos kaina apie 1.700Lt ;)
nėra blogi nei Samsung, nei LG, nei Huawei, nei SONY, nei kiti, visi jie atlieka savo darbą, svarbu, kad žmogus pasirinktų būtent tokį, kuris JAM atliks geriausiai tai, kas reikia, o ne darys taip, kaip kiti sako, kad reikėtų daryti :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4108: 2014 Birželio 14, 15:03:26 »
as ne tau cia taikiau ir nebutinai cia kam,bet taip yra svarbu kad manau kaina kad butu tinkama ir tavo poreikius patenkintu.na juk ir s5 bitei 2499lyg kainuoja tai moketi tiek tai nu i nah......

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4109: 2014 Birželio 14, 16:31:12 »
i5S buvo nupirktas uz 350 usd naujas sim free is apple store :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4110: 2014 Birželio 14, 16:52:14 »
lietuviai kosmonautai

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4111: 2014 Birželio 14, 17:18:07 »
prie ko cia testai? reik realiai ziuret ir nepamirskit kad 5S pakolkas vienintelis turintis 64bit desktopine architektura,o norint daryt tai kas yra ant screenshotu - jailbreak,bet man mano asmeninii duomenu saugumas yra kazkaip svarbiau...is android htc daugmaz man limpantis,o visi kiti kazkokie fui...na ir kaina iphone usa yra mazesne uz samsung tarkim ir siaip
buna ju pirkt nauju nebrangiai..:)

Pievas rašai, 64 bitų architektūra išnaudoja aplikacijos, o kaip mes žinome 64 bitų aplikacijų dar nėra ir plius tik 1gb ramo iphone turi, tai tik marketingas, kai turės ramo virš 3gb ir aplikacijos dirbs ant 64bitų architektūros tada galėsi ateiti čia, iki tol slėptis po pienių lapais su tokiais pareiškimais ;)
Dar apie kokius ten protokolus svaigstama ko neturi bb ar android ir turi apple? Pati saugiausia iš yra mobilių os yra bb, kita windows phone, apple pagal saugumą net androidui nusileidžia ;)
Po jailbreak savo saugumą išvis gali į vieną vietą susikišti :D
Visas saugumas ir yra nelaužtuose telefonuose ir aplikacijose ne iš black market ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 17:24:12 sukūrė slashas »

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4112: 2014 Birželio 14, 17:37:46 »
Pievas rašai, 64 bitų architektūra išnaudoja aplikacijos, o kaip mes žinome 64 bitų aplikacijų dar nėra ir plius tik 1gb ramo iphone turi, tai tik marketingas, kai turės ramo virš 3gb ir aplikacijos dirbs ant 64bitų architektūros tada galėsi ateiti čia, iki tol slėptis po pienių lapais su tokiais pareiškimais

Na dėl mobiliųjų operacinių sistemų nesu tikras, bet bent jau kompiuteriuose tai tik Windowsai nesugeba dirbt su 32bit CPU ir daugiau kaip 3GB RAM. Tas pats Apple'o MacOS veikia, tai manau ir iOS su 32 bitų procesoriumi pavežtų ir 8GB, ir 16GB RAM. Kompiuterija persimeta prie 64 bitų procesorių ne dėl RAM'ų (kitaip nei desktopinių Windows userių atveju).

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4113: 2014 Birželio 14, 17:38:54 »
slashas, tikrai manai, kad pasaulinio dydžio įmonė pakeistų telefonus (tikrai ne vienas šimtas vartotojų, o daug tūkstančių) iš BB į apple tik šiaip sau? :-] Nustok svaigti apie tai, ko nežinai (h) Nepalaiko mūsų vidinės sistemos nei BB, nei Andoid, dėl to ir buvo pereita prie Apple. Na bet jei jau geriausia viską žinai apie saugumą, vartojimo patogumą ir protokolus, kurie naudojami visose kompanijose, tada atsiprašau, kad akiplėšiškai užpuoliau.

P.S. Jokių jailbrake'inimų nedariau ir nedarysiu net asmeniniams Apple produktams.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4114: 2014 Birželio 14, 17:41:55 »
Sakyk protokolą, ačiū, nes dabar išsisukinėji ;) corporate os yra geriausia bb ir saugiausia šiuo metu, nežinau ko ten nepalaikytu jis corporate lygmenyje... Mūsų įmonėje 300000 darbuotojų ir tikrai dar nesvasrtoma prie apple pereiti...
Ateities planai tikrai ne apple, o microsoft, nes labai, labai stipriai microsoft ties tuo dirbą... Tad laukių protokolo ;) užlipai ne ant to, nes aš iš to duoną valgau ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 17:44:07 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4115: 2014 Birželio 14, 17:46:10 »
Sakyk protokolą, ačiū, nes dabar išsisukinėji ;) corporate os yra geriausia bb ir saugiausia šiuo metu, nežinau ko ten nepalaikytu jis corporate lygmenyje... Mūsų įmonėje 300000 darbuotojų ir tikrai dar nesvasrtoma prie apple pereiti...
aš nesu IT'šnikas, kuris už tai atsakingas ir tikrai net ir jei juo būčiau nematau priežasčių kažkam čia kažką įrodinėti, o šiuo atveju netgi manau, kad tai beviltiška su tamsta ;)
Kai man reikėjo atnaujinti telefoną iš BB 9900 Bold ar kokio tai ten, liko tik apple 5s, nes BB pjovėsi su mūsų soft'u - į dieną persikraudinėdavo po dvidešimt kartų (turėtum žinoti kiek tai užima laiko pas BB), kas buvo visiškai nesuderinama su tuo, ko mums reikia darbe. Taip ir gavau savo pirmą apple. Nuo to laiko jį reikėjo perkrauti tik porą kartų po OS atnaujinimo, tai nesulyginamai geriau dirba nei BB (y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4116: 2014 Birželio 14, 17:47:50 »
Dar nieko neišgirdau, kas lėmė pereiti prie apple jūs, na tebūnie tai įmonės paslaptis ;) tingiu aiškintis :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4117: 2014 Birželio 14, 17:48:10 »
neredaguok postų taip dažnai, aš tau ne protokolais, o veikimo pavyzdžiais rašau - BB pradžioje dirbo normaliai, paskui atnaujinus darbo sistemą prasidėjo nesąmonės. Nejaugi tikrai manai, kad dėl įvaizdžio būtų keičiama šimtai tūkstančių telefonų?? (z) BB su klaviatūra darbui netgi patogiau, bet kad neveikė normaliai (n) :A Teko pratintis prie obuolio.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4118: 2014 Birželio 14, 17:50:21 »
Dar nieko neišgirdau, kas lėmė pereiti prie apple jūs, na tebūnie tai įmonės paslaptis ;) tingiu aiškintis :)
su tamsta kaip su pliku pešiotis :V
ATNAUJINUS SOFT'Ą BB NESUGEBĖJO NORMALIAI DIRBTI IR PASTOVIAI PERSIKRAUDINĖJO. PERKROVUS TELEFONĄ UŽTRUKDAVO KELIAS MINUTES, KOL JIS UŽSIKRAUDAVO, DAR KOL SUVESDAVAI VISUS PASSWORD'US IR ŽIŪRĖK PENKIOS MINUTĖS PRARASTOS, O JIS PO KELIŲ MINUČIŲ VĖL RESTARTUOJA. SAKAI VISKAS ČIA NORMALU?? SU APPLE TOKIŲ PROBLEMŲ NĖRA, VISKAS VEIKIA (y)
Jei tai nėra normali keitimo priežastis, tai tada pakeista buvo šiaip sau, neturint kur dėti pinigų :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4119: 2014 Birželio 14, 17:52:44 »
Girdėjau argumentus kaip protokolo nepalaikymą, dabar softo persikrovimai... Kas turbūt lėmė nekompetencija personalo, nei pačio bb problemos, kurių pvz mes neturime ;)
Va kai neveiks apple vieną dieną, suprasite kas yra corporate supportas, ko lietuvoj turbūt ir negausite, nes pagal apple mes trečioji šalis :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 17:54:24 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4120: 2014 Birželio 14, 17:55:24 »
Girdėjau argumentus kaip protokolo nepalaikymą, dabar softo persikrovimai... Kas turbūt lėmė nekompetencija personalo, nei pačio bb problemos, kurių pvz mes neturime ;)
Neturiu aš nei laiko, nei noro kažką čia įrodinėti ar ginčytis dėl personalo kompetencijos ;) duodu kelią tam žmogui, kuris viską žino geriausia (h)

P.S. Apple š.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4121: 2014 Birželio 14, 17:57:03 »
<..>Va kai neveiks apple vieną dieną, suprasite kas yra corporate supportas, ko lietuvoj turbūt ir negausite, nes pagal apple mes trečioji šalis :)
sunkiai sekasi mintis dėlioti, kad vis redaguoti tenka? :-/
Mano apple darbui paruoštas Vokietijoje, ten irgi trečioji šalis? :V Gal gali pateikti šalių sąrašą, kurios būtų ne trečios, o bent jau antros, kad galėčiau ramiau jaustis dėl palaikymo? :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4122: 2014 Birželio 14, 18:04:07 »
dar neparsidave blackberry ?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4123: 2014 Birželio 14, 18:21:33 »
Man keista kaip jūs dar ne su apple pc :) juk ant windows'ų irgi daug kas lūžinėja...
P.s. aš į asmeniškumus nelendu, kai neturiu argumentų ;)

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4124: 2014 Birželio 14, 18:29:07 »

koks ten geriausias uz keliu menesiu jau jis seniena nu pusmecio :)