Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640477 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4075: 2014 Birželio 14, 12:45:17 »
Itunes ir tuom viskas pasakyta :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4076: 2014 Birželio 14, 12:46:23 »
kosmars? :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4077: 2014 Birželio 14, 12:47:46 »
Ne tas žodis :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4078: 2014 Birželio 14, 12:54:02 »
o ką jūs darote su tais telefonais, kad kažkoks košmaras? :) Man su mano naudojimu nekyla net mažiausios problemos, o veikia nesulyginamai greičiau ir paprasčiau (y)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4079: 2014 Birželio 14, 12:57:28 »
tai geriau reikejo nesakyt taip seniau jei buwo esme bile sakyt  ;) :D turiu sawo nuomone apie apple ir man jos NIEKS nepakeis.
mačiau jų kainas ir nesupratau kaip galima mokėti tiek už telefoną :bedantis: Bet pasinaudojus (gavus darbinį) pakeičiau nuomonę (y)

P.S. sau vis tik galvoju pirkčiau paprastą NOKIA 6310i ir būtų per akis :-]

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4080: 2014 Birželio 14, 13:02:20 »
po snd 6300 metaline trinu kaip pokalbiam.the best :D su kaladem nepatogu sneket, bet kituose reikaluose kalade liux.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4081: 2014 Birželio 14, 13:04:22 »
tiesa kai daug is telefo reikalauji apple visiskas niekas  :) todel niekad nelips jis man pagal sawo tradicijas (!?) nebent ateityje keis sawo paziuras debiliskas.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4082: 2014 Birželio 14, 13:16:36 »
kiekvienam savo ;) Bet nereikia vieno ar kito debilinti (-) ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4083: 2014 Birželio 14, 13:25:27 »
samsungas kaip ir visi kt. gamintojai irgi neidealus, bet apple sawotiskas (!?) kai kurias aspektaisd.debilinti turiu teise.asmenine nuomone.nesimelsiu stacias jiems kaip yra ligoniu.tomai, tau uztenka apple, nes naudoji telefona paskambint ir pan, tai jei uzgruzintum ji, kad pasijaustu, kitaip sneketum.jei jau moki virs 2k uz irengini sim kortelei nuskaityti, tai reiktu ir naudot ji stipriau.kitu atveju perki pigu ir nesuki galvos.kaip visi sako - kiekwienam sawo.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4084: 2014 Birželio 14, 13:27:34 »
pabandyk padaryt testa su antutu benchmark programa.pasakysi kiek tasku renka.labai idomu butu suzinot :) ar is tiesu tik tiek https://itunes.apple.com/us/app/antutu-benchmark/id803837129?mt=8
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 13:29:10 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4085: 2014 Birželio 14, 13:54:15 »
Sintetinis testas nieko dar nepasako ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4086: 2014 Birželio 14, 13:54:44 »
galima sustatyt pasikapot in real :D kaip bebutu, prikisus i ta iphona beeweik ~90gb stuffo springtu jis tolka tak   
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 13:56:54 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4087: 2014 Birželio 14, 13:57:41 »
o ką jūs darote su tais telefonais, kad kažkoks košmaras? :) Man su mano naudojimu nekyla net mažiausios problemos, o veikia nesulyginamai greičiau ir paprasčiau (y)
jei tu sprendi apie telefo galimybes pagal tai kaip greit jis suranda kontakta uzrasu knyguteje, tai tada tai yra mazu maziausia ziauru ! :)
realiai normaliam ismaniajam skambinimo funkcija jau yra minimum treciaeilis dalykas, ir darome su telefonais kad ir tokius dalykus, pvz:
http://www.vems.hu/android/screenshots/

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4088: 2014 Birželio 14, 13:59:10 »
jei tu sprendi apie telefo galimybes pagal tai kaip greit jis suranda kontakta uzrasu knyguteje, tai tada tai yra mazu maziausia ziauru ! :)
realiai normaliam ismaniajam skambinimo funkcija jau yra minimum treciaeilis dalykas, ir darome su telefonais kad ir tokius dalykus, pvz:
wa wa apie ka ir sneka eina.(y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4089: 2014 Birželio 14, 14:04:56 »
Va senesnis tel nei 5s ir lenkia sintestiniu testu https://www.dropbox.com/s/vzvkg6yqv51m7kg/Screenshot_2014-06-14-14-03-12.png

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4090: 2014 Birželio 14, 14:08:02 »
htc neblogi :) mano renka 35000-37000 tam tarpe

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4091: 2014 Birželio 14, 14:13:17 »
aš spredžiu pagal tai, kaip jį galiu naudoti kaip darbo įrankį ir kiek patogus tas naudojimasis. Tas pats ir su kompu - apple brangus kaip padla, bet turi savo "sales point'ų tikrai".
Deja, bet nepalaiko nei prieš tai turėtas BB, nei jokie samsungai tam tikrų protokolų, kurie turi būti palaikomi, kad galėčiau jį naudoti darbui - liko tik vienintelė išeitis iphone 5s (n)

Sau, kaip jau ir minėjau, rinkčiausi seną gerą ir laiko išbandytą plytą (y) Man per akis tokio telefono, kuris leidžia skambinti ir priimti skambučius ir turi galimybę jungtis prie bluetooth :) Tikrai nesu toks advanced user kaip tamsta ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4092: 2014 Birželio 14, 14:15:30 »
Va senesnis tel nei 5s ir lenkia sintestiniu testu https://www.dropbox.com/s/vzvkg6yqv51m7kg/Screenshot_2014-06-14-14-03-12.png
pabandžiau šitą pievą, tai surinko 29184 :V Kas dabar iš to, kad jis didesnį skaičių parodė nei tamstos telefonas? :-] Tipo man geriau atliks savo funkciją? :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4093: 2014 Birželio 14, 14:17:15 »
prie ko cia testai? reik realiai ziuret ir nepamirskit kad 5S pakolkas vienintelis turintis 64bit desktopine architektura,o norint daryt tai kas yra ant screenshotu - jailbreak,bet man mano asmeninii duomenu saugumas yra kazkaip svarbiau...is android htc daugmaz man limpantis,o visi kiti kazkokie fui...na ir kaina iphone usa yra mazesne uz samsung tarkim ir siaip
buna ju pirkt nauju nebrangiai..:)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4094: 2014 Birželio 14, 14:21:11 »
laukiu note 4 ten bus zveris totalus.i mazesnius mobus nuo didelio lipt tikrai nekas.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4095: 2014 Birželio 14, 14:21:59 »
pabandžiau šitą pievą, tai surinko 29184 :V Kas dabar iš to, kad jis didesnį skaičių parodė nei tamstos telefonas? :-] Tipo man geriau atliks savo funkciją? :-]
tuscias mobas? man tik idomumo delei aktualu buwo (H-)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4096: 2014 Birželio 14, 14:22:14 »
nelygink naujausio apple produkto su senais kitu gamintoju gaminiais - neadekvatu.
o be to kompe yra ne tik winows'ai bet ir Linux'as; ir ne tik Microsoft Office, bet ir Open Office, ir t.t. ir pan. visada ir viskame yra alternatyvu.
nesu as advanced user, bet jei reiktu tik paskambinimui telefo tai bet koks ismanusis nafik reikalingas vien del savo dydzio ir svorio; kaip tik tai pajutau sudauzes ismanuji ir perejes ant senovinio miniatiurinio :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4097: 2014 Birželio 14, 14:25:57 »
tiesiog reik kartais atsakyt i mail'a,kazka persiust,pakalbet per skype,kazkoki doka nufotkint nusiust ir pan ir pan,kai viskas on the go - tada reik to mandresnio,pasiskambinimui bet ko uztenk

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4098: 2014 Birželio 14, 14:32:39 »
butent, ir apple gaminys tam reikalui yra puikus, bet tas vartotojo "irakinimas' i savo produkcijos remus asmeniskai man yra paprasciausia nepriimtinas dalykas, vien tik tai. kitiem tai netrukdo. tuom viskas ir pasakyta. niekad nemaniau kad velsiuos i telefu diskusijas :) o siaip tai man mano motorola  droid razr maxx HD yra puikiausias gaminys, bet vien tik del baterijos :) , is cia ir vel - priklausomai kam ko reikia

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4099: 2014 Birželio 14, 14:37:05 »
tuscias mobas? man tik idomumo delei aktualu buwo (H-)
kuria prasme tuščias? Softo ar vietos? Tiek vienu variantu, tiek kitu tikrai ne tuščias (-) Darbo soft'o tiek priinstaliuota, kad jomajo... HDD likę 3GB laisvos (n) Reikės dalį senų foto/video į kompą susikelti :)