Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640414 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4050: 2014 Birželio 03, 23:55:12 »
Tarp samsungų tai taip, bet yra ir jam konkurentų ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4051: 2014 Birželio 04, 08:10:49 »
kaip ir sustriausias is visu esamu...
LG G3 irgi kaip ir S5 tokio lygio, bent jau pagal parametrus

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4052: 2014 Birželio 04, 09:05:20 »
Man tas pats su II įvyko. Identiška situacija.

Kazkurios S3 versijos turejo bedu su motinine plokste, kurios tiesiog mirdavo. Bet jei gerai atsimenu samsungas buvo paleides update, kuris turejo uzkirst kelia tokiem dalykam. Va kazkoki linka radau apie tai: http://www.androidauthority.com/galaxy-s3-sudden-death-mainboard-issue-141783/

tai jau nepataisoma? (H-) man svarbiau kad kaip nors iskelti visa galerija kuri buvo tel atminty... 8:8

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4053: 2014 Birželio 04, 09:12:10 »
Tarp samsungų tai taip, bet yra ir jam konkurentų ;)

bet kazkaip man rankoje geriau s4 laikosi nei s5, kazkaip per lengvas ir ne toks tvirtas atrodo tas s5 :) 

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4054: 2014 Birželio 04, 10:06:17 »
tas s5 vertas ko ar ne?
Pats turiu S3, tai palyginau su kolegos Sony Xperia Z1, tai Samsungas pigi muilinė su šlykščiu dizainu. Galvojau imti S5, bet dabar rinksiuos Xperia Z2, superinis dizainas

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4055: 2014 Birželio 04, 10:09:11 »
Na aš htc m8 pačiupinėjau, geriau net už sony full metal ir t.t. :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4056: 2014 Birželio 04, 16:56:50 »
jo G3 kiek skaiciau is pristatymo - lb neblogas aparats (y)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4057: 2014 Birželio 04, 17:03:29 »
tai kad lg g3 dar kaip niera pas mus.na nezinau man apie 2000 moketi uz tel nelabai norisi kai siulo uz 1400lt s5 o s4 1100 cia aisku nauji ir is lt salonu tad del keliu simtu ar verta imti  :V 

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4058: 2014 Birželio 04, 17:59:18 »
S5 už 1400lt? Sąskaitą faktūrą išrašo? Imu iškart :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4059: 2014 Birželio 04, 19:01:25 »
S5 už 1400lt? Sąskaitą faktūrą išrašo? Imu iškart :)
deja cia man tau bus 1550 imtas is salono ir parduoda.faktura tokia :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4060: 2014 Birželio 05, 09:42:39 »
tai kad lg g3 dar kaip niera pas mus.na nezinau man apie 2000 moketi uz tel nelabai norisi kai siulo uz 1400lt s5 o s4 1100 cia aisku nauji ir is lt salonu tad del keliu simtu ar verta imti  :V
S4 apie 1k lt
niekas nevercia imti naujausio per akis šiai dienai ir kokio LG Nexus 5 arba to pačio G2, o jei iš dar pigesnių tai dar neblogas LG L9-2
nafik tie samsungai
kažkada kai prasidėjo Samsung S2 era buvo neblogas kainos ir parametrų dabar truputi kainas užlenkę yra galbūt dėl tos pačios reklamos ir populiarumo

atsinaujino vakar Android'as iki 4.4.3 ant Nexus 5

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4061: 2014 Birželio 05, 09:52:02 »
note3 vakar atsinaujinau.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4062: 2014 Birželio 05, 19:51:34 »
S4 apie 1k lt
niekas nevercia imti naujausio per akis šiai dienai ir kokio LG Nexus 5 arba to pačio G2, o jei iš dar pigesnių tai dar neblogas LG L9-2
nafik tie samsungai
kažkada kai prasidėjo Samsung S2 era buvo neblogas kainos ir parametrų dabar truputi kainas užlenkę yra galbūt dėl tos pačios reklamos ir populiarumo

atsinaujino vakar Android'as iki 4.4.3 ant Nexus 5
pilnai su tavim sutinku bet kai pasiulo uz gan gera kaina ir gundais.siaip lg g2 man tinkamiausias variantas kainos ir kokybes.nexus5 nezinau neciupinejau gal ir nieko siaip.bet va pas g2 yra radija ko man kartais reik kai su kokiu dviraciu vaziuoji a siaip.o internetine tai kaip kada gali ir mb netureti  :) ka as zinau juk ne visi kazko reikalauja ispudingo is tel ir samsungai visai sueina kaip kazko nereikalaujant

Neprisijungęs Arunas.V

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4063: 2014 Birželio 05, 20:05:26 »
Pagaliau nexus 5 gavo 4.4.3
Betereikos problemos išspręstos!

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4064: 2014 Birželio 12, 08:40:37 »
Klausimas dėl garantinio ir/ar pinigų grąžinimo už telefoną. Čia gal mega labiau žinovas vartotojų teisių ir patartų ką daryt. Taigi, telefonas metus ir kokius 8-9 mėnesius veikė idealiai. Prieš kokius 2 mėnesius kažkas atsitiko, iš po nakties visiškai į nieką neragavo, perkrovus pradėjo kažkas su softu knistis, tai kas kelias minutes ar kas kelias sekundes pradėjo mėtyti pranešmus „Deja media.android.phone sustojo“, „Deja kažkoks.kitas.procesas sustojo“ ir panašiai. Paspaudi „Gerai“ ir vėl išmeta kažką kitą. Kartais dėl kai kurių procesų sustojimo dingsta ryšys arba dingsta ta viršuj juosta su baterijos ir ryšio rodmenimis. Dingsta wallpaperis ar išsijungia programos. Atstačius gamyklinius nustatymus, vos vos pagerėjo, bet vistiek mėtė tuos pranešimus. Nuvežiau į Mobilios linijos taisyklą, po poros savaičių grąžino. Buvo parašyta, kad gedimų nerasta. Po to veikė kaip ir gerai, turbūt perrašė softą ar kažkaip gamykliškai resetino, nes kaip sakiau, kai pats resetinau nepadėjo. Bet po to idealiai nebeveikė, bent kartą į savaitę po kokį pranešimą su tuo „Deja sustojo“ išmesdavo, retkarčiais persikraudinėt pradėjo (ko anksčiau niekad nebūdavo), o vakar vėl smarkiau bėdos prasireiškė, daug kartų perkraut reikėjo, daug pranešimų „Deja kažkas sustojo“ mėtė. Šįryt pastrigęs vėl buvo, bet perkrovus jau kokią valandą viskas gerai.
Didžiausia bėda, kad kiek mažiau nei po mėnesio baigiasi garantija ir abejoju, kad vėl nuvežus į taisyklą sutvarkytų ilgam tą telefoną. Grąžintų likus savaitei iki garantijos pabaigos ir likčiau ant ledo su šlubuojančiu telefonu.
Taigi ką daryt tokiu atveju? Galiu reikalaut, kad gražintų pinigus (telefono nauju turbūt nekeistų, nes jau turbūt daugiau kaip metai kai tokių nebėra prekyboj)? Bet kažkaip naglai atrodytų ir kažin ar grąžintų, jei prieš pat garantijos pabaigą ir neturint neveikimo įrodymų paprašyčiau grąžinti pinigus :D Ką galima padaryt, kad nereiktų telefono išmesti vos pasibaigus garantijai?

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4065: 2014 Birželio 12, 09:19:33 »
pabandyk nufilmuot visa ta luzimo procedura.bus kaip irodymas

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4066: 2014 Birželio 12, 09:27:53 »
Tai, kad jei žinočiau, kada užlūš ir būčiau pasiruošęs, tai geriau tuo metu į taisyklą tiesiai neščiau :D be to ir neturiu su kuo filmuot, tik su kitu neišmaniu telefonu, tai jame matytųsi tik, kad telefonas nufilmuotas, o kažko ryškiau neitų įžiūrėt :D
O šiaip vakar bandžiau to programų sustojimo pranešimo screenshotą padaryt, bet užlūžus ir ta funkcija buvo, tai nieks nepasidarė :/
Gaila viskas random įvyksta, neina iššaukti užlūžimo kada panorėjus :D

Neprisijungęs Nanotech

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4067: 2014 Birželio 12, 09:59:49 »
Sveiki, turiu Android telefoną (Motorola MB525 defy), softas Android Cyanogen mod7. Naudojausi sėkmingai porą metų, bet dabar yra problema, kad įjungus telefoną, jis kraunasi (rodo cyanogen besisukantį logotipą), bet neužsikrauna. Bandžiau išimti bateriją ir pan. - nepadeda. Gal yra kažkokios galimybės perinstaliuoti tą programą, neprarandant duomenų? Gal kas tuo reikalu užsiima?

Neprisijungęs gazas666

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4068: 2014 Birželio 12, 10:55:14 »
Sveiki,
reikia pakeisti telefona ir galvoju htc one m7 ar samsung galaxy s3 pasimti. Gal kas is forumieciu turejot siuos abu telefonus? ydomu kuris tiesiog malonesnis naudojimui ir kokiu minusu turi :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4069: 2014 Birželio 12, 11:14:12 »
man asmeniskai htc

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4070: 2014 Birželio 12, 11:24:48 »
Sveiki,
reikia pakeisti telefona ir galvoju htc one m7 ar samsung galaxy s3 pasimti. Gal kas is forumieciu turejot siuos abu telefonus? ydomu kuris tiesiog malonesnis naudojimui ir kokiu minusu turi :)

Aš turėjau, likau prie htc nors ir kamerą prastesnė, bet viskas kita super, nėra net ko lyginti su prestigio oj t.y. samsungu :D

Neprisijungęs gazas666

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4071: 2014 Birželio 12, 23:10:55 »
o pvz nete narsymas su kuriuo patogiau?  :) nes samsung ekranas toks daugiau y ploty o htc grynai pailgas  :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4072: 2014 Birželio 13, 11:51:35 »
Man htc  jei telefonu, o naršymui turėtų būti planšetė arba pc ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4073: 2014 Birželio 14, 11:12:39 »
praėjo keli mėnesiai su iphone 5s ir keli įspūdžiai. Visi iki tol turėti telefonai stabdžiai ir nepatogūs naudotis. Pradžioje buvo šiek tiek keista (pirmas obuolys mano gyvenime, anksčiau stūmiau, kad tik kvailiai gali juos turėti :G), bet dabar kitų nenoriu (-) Ar vertas jis savo pinigų, hm... Net nežinau, bet bent jau gaminio kokybė (y) servisas (y) nuvertėjimas mažas, tai dar po poros metų jei nebus uždrožtas galima tikrai nemažai už jį gauti (y)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4074: 2014 Birželio 14, 11:25:11 »
tai geriau reikejo nesakyt taip seniau jei buwo esme bile sakyt  ;) :D turiu sawo nuomone apie apple ir man jos NIEKS nepakeis.