Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 615806 kartus)

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Visi dabartiniai WP8 modeliai gaus 8.1 atnaujinimą. :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Tu tuom tikras? As kazkaip MS suabejociau, jau yra palikes pirmasias high end nokias ant 7.8 updeito ;)

Neprisijungęs vytautasmiks

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
"All current Windows Phone 8 devices, including the Lumia 520, are expected to receive the update". Taip, kad kalba eina tikrai ne vien apie high-end modelius, o apie visus.
Šaltinis: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81
Beje, 8.1 update susilauks ir HTC WP8 telefonai, dėl samsung, huawei - nežinau.
O kas dėl WP7.8, tai ant ledo liko visi WP7 telefonai, ne tik nokia. Nors pats WP7.8 palaiko nemažą dalį WP8 apps'u
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 22, 21:28:12 sukūrė vytautasmiks »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
‘Cortana’ (codename) – A new voice navigation system for the OS, building off of TellMe
Notification Center – A centralized location for overt and covert notifications on the OS
Actionable notifications
Separate volume controls for ‘Ringer + Notifications’ and ‘Media + Apps’
Configurable ‘quick settings’ for system functions
Optional on-screen keys for OEMs to use in new hardware
Optional dual-SIM support for OEMs to use in new hardware
File manager, possibly an extension of OneDrive
Support for even larger displays (past 7”)
Install apps and games to optional micro SD cards

rimtas atnaujinimas matos :bedantis:

• Žiūrėti profilį
‘Cortana’ (codename) – A new voice navigation system for the OS, building off of TellMe
Notification Center – A centralized location for overt and covert notifications on the OS
Actionable notifications
Separate volume controls for ‘Ringer + Notifications’ and ‘Media + Apps’
Configurable ‘quick settings’ for system functions
Optional on-screen keys for OEMs to use in new hardware
Optional dual-SIM support for OEMs to use in new hardware
File manager, possibly an extension of OneDrive
Support for even larger displays (past 7”)
Install apps and games to optional micro SD cards

rimtas atnaujinimas matos :bedantis:
Nes tiek ir tereikia, kad sistema taptų dar geresnė, kai, tuo tarpu, androidas toliau springsta nuo savo bug'ų ir šiaip "nuovargio nuo naudojimo" (kaip kokie desktopiniai windows OS, pastoviai perrašinėt ir resetint reikia, kad nekristų sparta) :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkau lumia 720. Ką galiu pasakyt, o gi visiškai jėga. Baterija laiko 2-3 dienas, naudojant super intensyviai (pastovus interneto ryšys ir t.t.) ir nereikia jokių 3rd party baterijos taupymo app'sų kaip androide. Windows phone platforma jau kelintą kartą nustebina teigiamai, programėlių skaičius taip pat gerai išaugo, bent aš trūkumų tikrai dabar nejaučiu (ko nebuvo galima pasakyti prieš metus ar pora). Ir kuo WP yra liuks, kad naudojies ir galvoji "tai tiesiog veikia", su pakankamai silpnu telefonu turi greitį kurį android'e išgausi tik vos ne su high-end prietaisu. Aišku, apribojimų ir neapmąstymų po androido jaučiasi, bet sklandumo jausmą pranokt gali nebent iOs :) o ir atkeliauja, berods gegužę, didžiulis WP 8.1 atnaujinimas.
normaliai dirbančiam androiduj nereik jokiu taupymo app'su

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Naudojuosi htc one jau virš metų ir jokių lagų ar resetų nedariau dar, tad... Nesu net niekad gavęs pranešimo, dėl pastrigusio appso, aš manau kai jūs nusirootinate ir t.t., tada ir kyla problemų...

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
nu jo, HTC One ir mane labai nustebino po eiles Samsungo gaminiu. Ziauriai malonus korpusas, tik gerokai slidokas (nededu i jokius gandonus), o ir dirba labai maloniai.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
nu jo, HTC One ir mane labai nustebino po eiles Samsungo gaminiu. Ziauriai malonus korpusas, tik gerokai slidokas (nededu i jokius gandonus), o ir dirba labai maloniai.

Tai va didžiausi pliusai korpusas, garsiakalbiai iš priekio, kam gale garsiakalbis pas samsungą, negi youtube žiūri samsung vartotojai iš galo? :D Ekranas ir vartotojo aplinka superiniai, vienas dalykas kas nepatinka, tai kamera ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip jums man ta integruota baterija nelabai.kazin jei mirus jos pakeitimas brangus? :think:

• Žiūrėti profilį
HTC yra kokybės viršūnė. Jei nori androido ir kokybiško jausmo rankoj, tai būtent HTC arba Sony yra jėga. :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
sony man nezinau netinka geriau patarkit ka imti samsung s4 ar htc one  :V :V :V  trecioj vietoj palikau LG G2  :think:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Poreikiai kokie? Mano viršuje išdėstyti, todėl htc one pasirinkimas buvo ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
sian buvo naujas HTC pristatytas

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip jums man ta integruota baterija nelabai.kazin jei mirus jos pakeitimas brangus? :think:
kol ta batarkė numirs pasikeisi kitą naują telifoną

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Poreikiai kokie? Mano viršuje išdėstyti, todėl htc one pasirinkimas buvo ;)
tu klausi poreikiu :think: ogi buti akujienu tarp paprastu mirtinguju :-] siaip realiai tai poreikiai paprasti.geriausiai kad butu gen nestabdabtis ir kuo tvirtesnis tel.aiksu foto kiek imanoma geresnes kokybes ir kas man ypac svarbu tel muzokos garsas.manau kad htc one savo turi.siaip jei imsiu s4 tai ta black edition man ziauriai patiko.dar mintis skasi del s4 active,tik biski kamera rastesne ir kaip duagiau nieko:think:

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
kol ta batarkė numirs pasikeisi kitą naują telifoną
na nesu tas kuris tel keicia kas metus ar pusmeti :-{

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
sony man nezinau netinka geriau patarkit ka imti samsung s4 ar htc one  :V :V :V  trecioj vietoj palikau LG G2  :think:
O nexus 5 nepatinka ?

na nesu tas kuris tel keicia kas metus ar pusmeti :-{
normali batarkė laiko daugiau nei metus 2 ar 3
tai manau po 3 metų geda bus rodyti ta telefoną ir pirksi jau kitą
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 25, 22:57:48 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
O nexus 5 nepatinka ?
patinka bet man tiek pas nexus 5 ir s4 kad nier radijos :-{ nors tirek te reialinga bet va man kartais reik:-(

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Garsas s4 tragiškas :)
O htc one kamerą tragiška :) bet į fb ar šiaip pasidalinti man pakanka, nuotraukom naudoju fotoaparatą, o filmuoja jie visi vienodai ;) na one OIS turi ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 25, 23:04:08 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Turejau galaxy 4s, geras aparatas is dalies ir gailiuosi, kad pardaviau. Pajutau nostalgija nokijai neapgalvotai nupirkau lumia 1020 :) Gelezis, nera prie ko kabintis, kamera ir gera. Bet softas win8m zudo. Durniam riesutus skaldyt gal ir gerai. Todel nepatariu tokio tel, manau lauksiu galaxy 5s :think:

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
patinka bet man tiek pas nexus 5 ir s4 kad nier radijos :-{ nors tirek te reialinga bet va man kartais reik:-(
kažkaip tos radijos taip ir nesiklausau :)

Garsas s4 tragiškas :)
O htc one kamerą tragiška :) bet į fb ar šiaip pasidalinti man pakanka, nuotraukom naudoju fotoaparatą, o filmuoja jie visi vienodai ;) na one OIS turi ;)
nexus 5 visai neblogai fotkija ir full hd neblogai filmuoja
dar išleistas atnaujinimas 4.4.2 androidos tai ten nemažai patobulinimų kameros srityje
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 25, 23:09:29 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Tai va didžiausi pliusai korpusas, garsiakalbiai iš priekio, kam gale garsiakalbis pas samsungą, negi youtube žiūri samsung vartotojai iš galo? :D Ekranas ir vartotojo aplinka superiniai, vienas dalykas kas nepatinka, tai kamera ;)

Siaip telefonui niekad nekeliau dideliu reikalavimu kamerai. Nu paprasciausiai negali ten but super duper kameros telefone. As ir taip dar stebiuosi kaip jie sugeba taip fotkint gerai. As va korpusu dar sian niekaip negaliu atsidziaugt nors jau 3 men. laikau.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
na as tel specas mazas bet lg g2 man pasirode kad fotkina silpniau nei samsung s3,toks jausmas kad tie pixeliai is akies deti  :think:  s4 kamerike tai man superine(bet nepulkit peikti cia man)htc korpusas man super tad va ir misliju kuri cia griebti :think: :think: :think: