Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 642170 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
cyanogenmod ff bet aš likau su stock ff

nieko tokio ypatingo i isgito komentaruose neradau per 8-10 rom'u.. gryzau irgi pie stock (z)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kaip palaikot kuo daugiau laisvu ram? ziuiu kad daug visokio slmsto aktyvaus yra, bet velniai zino a jis reiklaingas i svabus tlf veikimui pvz: samsung link, samsung push sevice t.t galima jas isjunkt ar ne..

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
yra xda visas excelis su sąrašu ką galima ramiai mest lauk

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
kaip palaikot kuo daugiau laisvu ram? ziuiu kad daug visokio slmsto aktyvaus yra, bet velniai zino a jis reiklaingas i svabus tlf veikimui pvz: samsung link, samsung push sevice t.t galima jas isjunkt ar ne..
Bandyk Clean master naudot,uzdesi varneles automatiskai isjungines kas kart kai ekrana ijungsi.Ir kesa galesi valyt, is 2.4GB atlaisvinu 1.1-1.2 GB. Seip rekia rot.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
turint root tu jas tiesiog gali išinstaliuot užbackupinęs su titanium, o ne kažkokiom nesąmonėm užsiiminėt ff

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
O negeriau nusipirkt tada kokį nexusą su švariu android? Pvz nexus 5 daug kartų geriau veikia nei Note 3

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
O negeriau nusipirkt tada kokį nexusą su švariu android? Pvz nexus 5 daug kartų geriau veikia nei Note 3
bet bent man ir daug kartu maziau naudingu dalyku turi.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
krc.. ne vienas is tu 4.4 +++ nevalit.. nei ikonos grazios, nei telefonu knyga valdyt patogu t.t

kas ka naudojat, koki ROM, idomaus su kuo esat labai patenkinti?
Šitą V9 naudojau apie metus, viskas liux buvo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1795200

Bet paskui kažką suknisau ir unrootinau telefoną.

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu tokia beda, su htc desire 500. nezinau ar cia telefono beda ar sim korteles,   

man nevisada iseina priskambinti, drauge  is kokio 5 karto sako pastoviai tik priskambinu, ir tas pats ir kitiems, arba nepasiekiamas, isjunktas tipo, o tel visada ijunktas, ir pats nevisada is pirmo karto galiu paskambinti, paspaudziu skambinti tyla... padedu rageli surenku is naujo, tada jau valioo yra signalas.
  sim kortele buvo nrml, dabar naujuose tel jos mini, tai man ja iskirpo,  su kazkokiu specialiu irankiu,
 prasau pagalbos, sim kortele BITE abonentas.  telefona pirkau is omnitel. turiu tel. draudima.

prasau patarimo, galbut kazkas jau susidures su sita beda

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Pradžiai į gamintojo nustatymus grąžink, sim pakeisk, jei nepadės tai į garantinį...

Neprisijungęs leo1

• Žiūrėti profilį
Pradžiai į gamintojo nustatymus grąžink, sim pakeisk, jei nepadės tai į garantinį...

telefonas naujas, nera ten ko grazinti i gamyklinius parametrus :)  nu reiks sim keisti, tik matot pas mane darbo abonentas, tai reik pirma prasyt igaliojimo kad galiu pasikeisti.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
kaip tokie tel huawai P6... HTC ONE ?kas kokiu nuomoniu turit?

Neprisijungęs leo1

• Žiūrėti profilį
kaip tokie tel huawai P6... HTC ONE ?kas kokiu nuomoniu turit?

htc geriau imciau... huawai labai nusivyliau..

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
butent tuo modeliu?

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
buvot kažkada kažkas įdėję nuorodą su kontorom, kur samssung s3 ekranus keičia nebrangiai. Ten kainos apie 200lt lyg buvo. Gal pamenat kur? Ir kaip ten kokybė tų ekranų ir pačių darbų?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
buvot kažkada kažkas įdėję nuorodą su kontorom, kur samssung s3 ekranus keičia nebrangiai. Ten kainos apie 200lt lyg buvo. Gal pamenat kur? Ir kaip ten kokybė tų ekranų ir pačių darbų?
pora psl atgal paversk
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pasakys kaip pas antroida, sony (jei tas turi reiksmes) isjungti visai kibinimat ta gaidiska packazkiu juosta virš klaviaturos, kuri netik uztoja vaizda, bet ir kisasi i rasyma?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Kairem klaviaturos kampe tarp Sym ir tarpo klaviso paspausk nupaisyta krumpli palaikai ji ilgiau isoks langas darsyk spausk krumpli atsivers kitas langas Klaviaturos nustatymai ir nuimk nuspejamasis tekstas ir automatinis pakeitimas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kairem klaviaturos kampe tarp Sym ir tarpo klaviso paspausk nupaisyta krumpli palaikai ji ilgiau isoks langas darsyk spausk krumpli atsivers kitas langas Klaviaturos nustatymai ir nuimk nuspejamasis tekstas ir automatinis pakeitimas.
nera pas mane krumpliu. Versija berods 4.3 ar kokia cia nesenai isejo. Arba neuztaikau kur nulyst i nustatymus, arba tos nesamones neeina is vis panaikinti :E

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
eina, easy, tas daiktas vadinas T9

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Durnas pavadinimas, na eisiu ieskoti, gal rasiu. Aciu.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Klaviaturos nustatymuose ieskok "predective text" ir "auto replecement" isjunk. Bent pas samsung taip. Manau ir pas ta keista Sony taspats. Zodziu viskas yra klavos nustatymuose

Neprisijungęs Arunce037

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Atsisiusk GO KEYBOARD labai (y) pas mane sony z.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
geresnio uz swiftkey androidui gal nera