Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640258 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
nekiso, nes nesukiso :V didesnio remo reikia. pwer case kelis kart tik naudojau, kai labai reikejo.nelaiko jokio mobilaus akumai, jei naudoji daug interneto.3g sawo suryja ir nieko nepadarysi.isras vistiek kazka tuo klausimu

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkit Lumia ir pamirsit žodi lagas.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkit Lumia ir pamirsit žodi lagas.

ir pamirsit aplamai ka reiskia zodis ismanusis telefonas :D bendradarbis sako jauciu ta diena kai lumia emiau buvau kazko apsiuostes :-]

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
nekiso, nes nesukiso :V didesnio remo reikia. pwer case kelis kart tik naudojau, kai labai reikejo.nelaiko jokio mobilaus akumai, jei naudoji daug interneto.3g sawo suryja ir nieko nepadarysi.isras vistiek kazka tuo klausimu

3g kaip tik taupo energiją, čia turiu omenyje ne datą, o ryšį ;) 3g režimu ilgiau telefonas būdi ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
ten kazkuriam puslapy reikejo pasto kazkam.
K9 Mail labai ok dirba. Bet siaip ir su standartiniu neturejau bedu.

ir nepirkit androido isvis, pirkit obuoli  :bedantis:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nieko pries neturiu, bet nokia seniau buwo nokia (y) tiesiog jau nebeidomu man jos ir lievos.turiu darbine 6300 tai nepakeiciama jau ~5 metai (aa) apie obuoli cit, nes prasides :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 23, 18:58:39 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
3g kaip tik taupo energiją, čia turiu omenyje ne datą, o ryšį ;) 3g režimu ilgiau telefonas būdi ;)
dekui uz pataisyma.turejau omeny kai naudoji neta. 3g retai uzsidega 

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį

Protingi zodziai:)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tegul su kainom pirma nusileidzia kosmonautai.kitas dalykas, noreciau isgirst pasiteisinima is ju paciu kodel joks apple neturi sd korteles :-] shame shame shame kai eilinis china sudniekis tai turi. jei galvoja kad zmogui uzteks 16 ar 32gb tai ribotas mastymas.android daugiau laisves duoda.uzteko man prijungt iphone prie pc ir vos  nenusprogau pamates kokia struktura atsidare lange  (!?) iskeliau foto ir bandziau atgal ikelt - mazdaug ats... zmogau  (!?) (!?) (!?) (!?) su android kaip su kiekvienu flash irenginiu matai  sandara ir t.t. bletstva tiesiog tas (apple) softas nors ir stabilus. kaip sakiau ir sakysiu, viskas gali but paprasta, bet ne reikia nestandartiskai prigalvot. mirtis bus apple.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 23, 21:03:46 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
p.s., 5 androidas ne uz kalnu, gal bus rimtas reikalas.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Niekad nemegau apple. Isbandysiu ant saves tik tada kai bent 4.7 colio ekrana sumastys idet. Bet pirkit pirkit apple, ten viskas ore sukas, nereiks ant android rekt kad lagija  :D nors ten nieks nelagija... net ir senukas darbinis huawei.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Kaip gali nemegt daigto jo neturejas ir nebandes

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nereikia turet, uztenka paminkyt siektiek daugiau.  apple daugiau prabangos simbolis   (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 23, 22:39:32 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
dygo daigas ir paliko daiKtas.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Kaip gali nemegt daigto jo neturejas ir nebandes

Gal tiesiog pakankamai susipazines su iphone, tad ir nuomone turiu.
Labiausiai patiko, kai kazkas skambija ir atsiliept negaliu :)))))

Nu gal apie ipad geresne nuomone susidariau

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Koks pakrovejas? Koks USB laidas? Krovimui 2 laidai uztrumpinti turi but, kitaip krauna kaip is USB, t.y. 500mAh. Normaliuose pakrovejuose buna jau pacioj USB jungty padaryta, o jei nera, tai reikia laida "tiuninguot" arba pirkt specialu.
nu jei taip tai valio. numesk linka Ebay kur toki stebuklinga laidzioka nusipirkt, nes ne karta nervojaus del batarkes sedimo ir masininis USB lizdas pas mane 5V 2A kas atrodytu tikrai pakankamai visam telefui ismaitint.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
domina ir mane laidas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Maildroid geriausia, jei naudoji daug accountu, plius palaiko visokius exchange serverius ir t.t., tik jos kaina didoka apie 28lt...
pofik tie 28lt, tik lai veikia taip viskas kaip priklauso, todel ir dievinau Blackberius, nes tai kam skirtas telefonas - veikia idealiai, uztikrintai, patikimai ir be jokiu net minciu kad gali buti kitaip, o visa kita tik penktarusiai dalykai :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei tik butu pasirinkimas... 5S bbs zino kada bus, norejosi didelio, o asortimentas tieks 4S mano akim ir pasibaige...
Ziursime kas per fruktas bus 5S :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Jei tik butu pasirinkimas... 5S bbs zino kada bus, norejosi didelio, o asortimentas tieks 4S mano akim ir pasibaige...
Ziursime kas per fruktas bus 5S :)
s4 dydis tau max?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
s4 dydis tau max?
Samsung?
Dydis kaip dydis...
Gal cia mano bedos, matai nemegstu tokiu dalyku, kur naudoja 90% visuomenes. Aplamai mane bera nuo "Samsung", bet tai nereiskia kad jis blogas ar blogesnis.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 24, 00:23:55 sukūrė orzo »

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
ir pamirsit aplamai ka reiskia zodis ismanusis telefonas :D bendradarbis sako jauciu ta diena kai lumia emiau buvau kazko apsiuostes :-]

plačiau gal galima, nes aš asmeniškai nematau nei vieno didelio minuso. Yra keletas taip pavadinkim nepatogumu, kurie nublanksta prieš privalumus

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Samsung?
Dydis kaip dydis...
Gal cia mano bedos, matai nemegstu tokiu dalyku, kur naudoja 90% visuomenes. Aplamai mane bera nuo "Samsung", bet tai nereiskia kad jis blogas ar blogesnis.
todėl naudojai blackberry, todėl nenaudoji nuolaidų kortelių, kas ten dar :D

Bajorai, tai tu gi hipsteris !! :bedantis:

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Dar ir Audi automobiliai Lietuvoje biškį ekskliuzyvas :D