Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640061 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
kazkaip kuo daugiau skaitau,tuo labiau s3 pradeda patikt,nei g2 :think: kad ir zveris tas g2, bet.... :F
man ir S2 užtektu, kad tik kas pigei parduotu :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
s2 ekranas mazokas :-/ :V

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
kazkaip kuo daugiau skaitau,tuo labiau s3 pradeda patikt,nei g2 :think: kad ir zveris tas g2, bet.... :F
jeigu kas tai pardawineju s3 32gb pilna komplekta plius su priedais keliais.asmeniskai totalus lagas jau pasidare.virs metu atsikankinau.pats dydis tai liux, bet greitumas...kai pirkau nauja tada ar buwo raketa.s2 pries s3 teko turet tai dabar ciuju isvis sudauzyciau  :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
nu va i vel akmuo i s3 :think: :bedantis: o tai tu ji atnaujinai ? gal todel eme stabdyt :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
jeigu kas tai pardawineju s3 32gb pilna komplekta plius su priedais keliais.asmeniskai totalus lagas jau pasidare.virs metu atsikankinau.pats dydis tai liux, bet greitumas...kai pirkau nauja tada ar buwo raketa.s2 pries s3 teko turet tai dabar ciuju isvis sudauzyciau  :-]
kas per priedai :xpln:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nemazai mobu lagina, nebutinai s3.note 2 irgi ne ka greitesnis bent man.s3 su papildoma 64gb korta ir vidine 32gb jau is sawes stabdo :D su laiku visgi pasidare man jis letas. laukiau http://get.cm/?device=i9300&type= modo kol isbaigs bet taip ir neirasiau.pakeiciau moba pries kelias dienas.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
jei uzkimsot ta S3 tai ir lagina
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kas per priedai :xpln:
automobilinis laikiklis, nes note 3 netelpa man, papildomas power case http://www.diytrade.com/china/pd/10764282/backup_power_bank_for_Samsung_s3_i9300_battery_leather_case.html , orginalus naujas galinis dangtelis ir keletas pleveliu like.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
jei uzkimsot ta S3 tai ir lagina
butent. tai kam tas mobas jei nesinaudot kak palozana :) ramu labai mazai ir procas letas. moderneja mobai, su laiku ir turimi leteja akyse.tenka keisti.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Karts nuo karto verta factory reset pasidaryti, o tas keturių branduolių procas ar 1.7ghz ar 2.2ghz jau nedaro beveik jokios įtakos kasdienybėje, nebent žaidimams ir tai labiau gpu ten naudojamas... Pats softo optimizavimas daug ką reiškia, taspats s2 gali geriau veikti už s3 su šūdo prirašyta ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
butent. tai kam tas mobas jei nesinaudot kak palozana :) ramu labai mazai ir procas letas. moderneja mobai, su laiku ir turimi leteja akyse.tenka keisti.
nu su kompais tas pats, perpusk WIN suksis kaip bite, paskui kai uzsikisa irgi pradeda letet, manau normalu.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Karts nuo karto verta factory reset pasidaryti, o tas keturių branduolių procas ar 1.7ghz ar 2.2ghz jau nedaro beveik jokios įtakos kasdienybėje, nebent žaidimams ir tai labiau gpu ten naudojamas... Pats softo optimizavimas daug ką reiškia, taspats s2 gali geriau veikti už s3 su šūdo prirašyta ;)
ex s2 buwo irasytas cyanogen modas, tai veike geriau ir batke laike geriau nei su stok romo. s3 dabar tuscias factory reset padariau nu sakyk ka nori bet ne tas kas ant naujo  isigyto mobo.lagas vistiek.nervus  labai gaila paskudint man jau.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nu su kompais tas pats, perpusk WIN suksis kaip bite, paskui kai uzsikisa irgi pradeda letet, manau normalu.
bet ir kompa reikia keisti su laiku.ta pats nebus visad tau greitas.ssd diskas labai gelbeja (y)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Kad s2/3/4 man visi jie lagina, nes touchwizas jų nekažka, iškasruoji jį ir skraido telefonas ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Tai reziume, ka vyrai jamtumet siai dienai , s3 ar lg g2 ? (8-) (8-) pagrinde eis filmai intikas,nes toks mano darbas,uzimt save kazkuo darbo metu :D  g2 teturi 16gb vidines, tai jauciu realiai lieka apie 9gb .... ir nesideda sd (n) :E

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
s4 nepirkau vien del duomenu (ypac vidine atmintis) kai salia pamaciau kita modeli.neilgam uztektu, kad sakyciau raketa.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Tai reziume, ka vyrai jamtumet siai dienai , s3 ar lg g2 ? (8-) (8-) pagrinde eis filmai intikas,nes toks mano darbas,uzimt save kazkuo darbo metu :D  g2 teturi 16gb vidines, tai jauciu realiai lieka apie 9gb .... ir nesideda sd (n) :E
s3 imk jei zaidimam :) bent atminti prasiplesi su sd

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
automobilinis laikiklis, nes note 3 netelpa man, papildomas power case http://www.diytrade.com/china/pd/10764282/backup_power_bank_for_Samsung_s3_i9300_battery_leather_case.html , orginalus naujas galinis dangtelis ir keletas pleveliu like.
parodyk auto laikiklį :smoke: ir ką nori už power banką?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
s3 pilku dangteliu yra ale imitacija metalo ? visus ciupinejau,pilko neturejo , internete panasu kad kaip metalo,sakau gal vaidenasi :V :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
parodyk auto laikiklį :smoke: ir ką nori už power banką?
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/galaxy-s2-s3-deklas-baterija-akumuliatoriai-16370300.html dar reikia pagalvot uz kiek atiduociau :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Taip masininis. O jei brolis naudoja kambary tai tada nieko nesakau, bet jei judant tai neuztenka kažko ir didziausia dalį ekrano apsvietimas nusiurbia.

navigacija kambary? (z) Vazineja kasdien ir naudoja.

Koks pakrovejas? Koks USB laidas? Krovimui 2 laidai uztrumpinti turi but, kitaip krauna kaip is USB, t.y. 500mAh. Normaliuose pakrovejuose buna jau pacioj USB jungty padaryta, o jei nera, tai reikia laida "tiuninguot" arba pirkt specialu.

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 23, 13:52:26 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ciA ne sitie akumai kur sproge koja nuplesia ? :bedantis:
sito dalyko tikrai nepasakysiu.negirdejau tokio bajerio (-)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
sito dalyko tikrai nepasakysiu.negirdejau tokio bajerio (-)

isbandei gal tas baterijas ? kazi ko gamintojai is kart nekiso kokiu 3000 talpos (!?)