Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640027 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
kokio tau ekrano reik, pagrinde tas itakoja, man permazas apple ekranas

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
pasinaudok truputi 4s ir nenoresi imt to sgs3, is jai imsi 4s turesi telefona kuris neturi lagu(+)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
pasinaudok truputi 4s ir nenoresi imt to sgs3, is jai imsi 4s turesi telefona kuris neturi lagu(+)
Ir ka dar turesi nusipirkes ? s3 lagina ? atsiprausk. Jeigu noresi ka nors isikelti i telefona ar issikelti tai pamirsk be itunes nepadarysi to. o ir failu ikelimas sudinas pas ji, per sikna reik kisti tam iOS failus.

Ir pats savo telefone galesi keisti wallpaper ir lockscreen piesineli daugiau iOS praktiskai neduoda modifikaciju savo iphone. nei ikonu nei temu, nei sriftu nei lock screen stiliu nieko. Pilka mase is iphone.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turi realiau palyginama nuomone, gal kas apsiskaites daugiau, labiau minusai ir trukumai domina zinoma

As tai manyciau, kad palyginamaja nuomone gali paskaityti zurnaluose, intere kur aptariami ir lyginami tech parametrai, galimybes ir pranasumai... Nes kiekvienas zmogus susidaro skirtinga nuomone ir pagal save...Pvz as manau niekada nesirinksiu iPhone arba Apple kompo nes nenoriu visko mokytis is naujo :D I Windows8 irgi ziuriu itariai, tiek telefone tiek kompe...kitas be "obuolio" gyventi negali, o i Samsungus ar Nokia net neziuri...manau tokie klausimai beprasmiai - patarkit. Desimt Samsunginiu patars Samsunga tai ir pirksit? O jei penkiolika "obuoliniu" patars Apple, tai ta imsit?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na iphonas 4s man kompaktiskas kaip telefonas, bet kiek per mazas kaip gudrafonas. Samsungo nemiklinau bet pasirode gerokai per didelis.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
na man atrodo kvaila kad ismanusis o is jo naudos tik kad paskambint, o viskas kitkam jis permazas bent jau man nei narsyt normaliai.
O jei telefonas tik paskambint tai tada geriau ne touchscreen bent akumas laiko normaliai.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Ir ka dar turesi nusipirkes ? s3 lagina ? atsiprausk. Jeigu noresi ka nors isikelti i telefona ar issikelti tai pamirsk be itunes nepadarysi to. o ir failu ikelimas sudinas pas ji, per sikna reik kisti tam iOS failus.

Ir pats savo telefone galesi keisti wallpaper ir lockscreen piesineli daugiau iOS praktiskai neduoda modifikaciju savo iphone. nei ikonu nei temu, nei sriftu nei lock screen stiliu nieko. Pilka mase is iphone.
girk girk ta plasmases gabala kur i kisene netelpa:-]:-] pabusiu protingesnis ir i tolimesni ginca nesileidziu :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
girk girk ta plasmases gabala kur i kisene netelpa:-]:-] pabusiu protingesnis ir i tolimesni ginca nesileidziu :D
na o pasakyk kurioje vietoje melavau apie iOS ? o tu turejai S3 kad kalbi apie jo lagus. Zinai kad apple 2014 isleis telefona plastmasiniu korpusu ir ekranu 4.65"(del ekrano dydzio nepamenu tiksliai) ka tada senekesi pasiemes pats tokia pat plastmase ir i ranka itilps, ar tai bus stebuklingoji apple plastmase revoliucine?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
na o pasakyk kurioje vietoje melavau apie iOS ? o tu turejai S3 kad kalbi apie jo lagus. Zinai kad apple 2014 isleis telefona plastmasiniu korpusu ir ekranu 4.65"(del ekrano dydzio nepamenu tiksliai) ka tada senekesi pasiemes pats tokia pat plastmase ir i ranka itilps, ar tai bus stebuklingoji apple plastmase revoliucine?
kaip isleis plasmase tada ir pasnekesim, samsungo pats neturejau tik pasinaudot pasiemes buvau , bet turejo draugas kur turejo 4s paskui pirko sgs3 bet gryzo prie 4s , as kaip turejau 4s tai buvo nulauztas turejo cydia tai gali daryt visas modifikacijas dabar turiu 5 tai gamykliskai neristas tai ne nelauziu nes man tu modifikaciju nereikia tinka taip kaip ir ira, jai isleis oboli tokio dydzio kaip samsunga tikrai jo atsisakysiu nes man tokio dydzio tel netinka, o ekrano pilnai narsyt internetu ir visa kita obolio man pakanka neblogas akis turiu turbut kad viska ten isziuriu:D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tai taip ir sakyk kad draugas turejo, cia ta istorija puseseres zmonos drauges siogerio pusbrolio vyro brolis turejo samsung s3 ir jis lagino  ;) geriau paneik mano faktus apie iOS. cydia yra nesaugus reikalas.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Didžiausias minusas ko gero obuolio, kad geri apps'ai kainuoja ir be nulaužimo jais nepasinaudosi, kai tuo tarpu androido pilnas apps'u versijas gali atsisiūst iš interneto platybių ir susikelt į telefoną. Man asmeniškai s3 nepatogus rankoj, per didelis ekranas ir pats kaip telefonas, primena muilinę. Naudoju s2, bet jis man truputi per plonas, ekrano dydis pats tas. Na, o 4s labai patogus rankoj, tik truputį per mažas ekranas. Vis svarstau ar verta s2 iškeisti į 4s... Čia mano asmeninė nuomonė.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
o tėvas mano spjovė į 4s, sakė nafig, š :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
o tai ka pasieme?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
s3

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tėvas mano spjovė į 4s, sakė nafig, š :think:
jei jau apie tevus, tai mano ciupo 5-ta obuoli ir sake viskas kas buvo pries tai sudas. Jam jau virs 60 metu...
Be komentaru :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
jei jau apie tevus, tai mano ciupo 5-ta obuoli ir sake viskas kas buvo pries tai sudas. Jam jau virs 60 metu...
Be komentaru :)
na o kokie jo poreikiai ? ragelis ir viskas :V ismanumo speju nereikia jokio.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Didžiausias minusas ko gero obuolio, kad geri apps'ai kainuoja ir be nulaužimo jais nepasinaudosi, kai tuo tarpu androido pilnas apps'u versijas gali atsisiūst iš interneto platybių ir susikelt į telefoną. Man asmeniškai s3 nepatogus rankoj, per didelis ekranas ir pats kaip telefonas, primena muilinę. Naudoju s2, bet jis man truputi per plonas, ekrano dydis pats tas. Na, o 4s labai patogus rankoj, tik truputį per mažas ekranas. Vis svarstau ar verta s2 iškeisti į 4s... Čia mano asmeninė nuomonė.
Labai labai pataikei i mano diskusine erdve... (y) Aisku jei appsas tikrai geras, man negaila nei keliu, nei desimties euru, aisku bile pazaisti kad bile parsisiusti - na taip, uz toki nemokeciau ir pykciau :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na o kokie jo poreikiai ? ragelis ir viskas :V ismanumo speju nereikia jokio.
Nepatiketum... :goodboy: as ir nepatikejau :-] Metai, tai dar ne senio manieros :bedantis: Kitas jau ir 40-ties yra senas pirdyla (8-)
Cia aplamai mano contra'postas i "mano tevas naudoja" :D
Neimk jo ant labai rimto :D

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Labai labai pataikei i mano diskusine erdve... (y) Aisku jei appsas tikrai geras, man negaila nei keliu, nei desimties euru, aisku bile pazaisti kad bile parsisiusti - na taip, uz toki nemokeciau ir pykciau :)
tai kad  tie apsai pagrinde po eura kainuoja ir parsisiunti tu ji vasam laikui taip kad nesuku del to galvos

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na man atrodo kvaila kad ismanusis o is jo naudos tik kad paskambint, o viskas kitkam jis permazas bent jau man nei narsyt normaliai.
O jei telefonas tik paskambint tai tada geriau ne touchscreen bent akumas laiko normaliai.
Turiu telefona ir jis liks telefonas. Cia kalba eina apie gudrafona ir jo tiesiogine paskirti. Deja esu nubaustas situacijoje ir tenka tampytis ne viena telefona, jis skitingu poreikiu. Tad tokia ir tema - gudrafonas :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tada ziureciau koki note, rimta daikta, bet kaina tada lipa per bortus. Nes ismanusis o ekranas degtuku dezute??? man tai nemalonumas dirbti o kancia. tam reikalui pats turiu ipad mini, darbui nokia c5, o kasdienai sony s :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
galima jailbreak'int ir varyt viska for free,galima pasiimt android'a ir pries paskambinant 5sek busi priverstas ziuret reklama :D siaip cia kiekvieno religijos klausimas,imi kas patinka ir tiek..apple produkcija parodo savo galimybes kai turi ju visa ekosistema,tarkim man su mergaite patogu per iMessage susirasinet nemokamai nuotraukos,tlf numeriai,dokumentai,viskas keliauja tarp device'u...na o bajorui sekant is jo ankstesniu issireiskimu ir meiles yra Blackberry Z 10

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na o bajorui sekant is jo ankstesniu issireiskimu ir meiles yra Blackberry Z 10
Darbiniam telefonui taip :) Manau, gal ;)
Bet laikas asmeninį keistis, todėl va ta obolių eko sistema kiek gal ir baugina, kiek ir žavi, todėl įdomios Lietuvių Lietuviškos pastabos ir įžvalgos, o ne kažkokio štacko ar špricų laikraščio nupirkti aprašymai kurie skirti tų tautų mentalitetui.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
as tau gal pasakysiu paprastai ir aiskiai, bet gal kiek izuliai :D

Jei nori tik skambint, ir vaiksciot su iskelta nosim, kad "iperku" iphone (kaip bebutu keista taip kazkodel daugeliui zmoniu atrodo ir ne vien litovcam) tai rinkins tada Iphone. Bet jame net narsyt bus nepatogu...
Jei nori rimto daigto kur gali toli grazu ne vien skambint - android.
Ir snekekit jus visi ka norit.

Dar siulyciau viena varijanta : paprastas geras primityvus telefonas + plancete, kad ir ne didele (y) Tik aisku ne kokia kitaicka.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 27, 10:06:39 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
galima pasiimt android'a ir pries paskambinant 5sek busi priverstas ziuret reklama
Nu ir iš kur tokias nesamones traukiat.... Tipinis appleboy remiasi pačių sugalvotais faktais :think: