Kokiu nr skambinti? Šiandien buvau tele2 salone, tai jie nieko nemato. Man sutartį atvežė kurjeris, ją pasirašiau ir viskas. Vistiek nieko nesupratau... Pradėkim iš pradžių:Skaidri plėvelė turėjo du skaičiukus iš abiejų pusių. Aš nuplėšiau dvejetą nuo vieneto. Limpančią pusę dėjau ant tel, o tą kitą mečiau lauk. Braukiau ne su kortele pridėta, o tiesiog su pirštais ir idealiai užsiklijavo. Dabar kam skirta ta matinė plėvelė. Ji turi tik vieną skaičiuką. Toks jausmas, kad ji nenusiplėšia, kaip ta skaidrioji plėvelė. Nebandžiau krapštyti, bet technologiškai ji kitokia, nei skaidrioji plėvelė.
i sikna gali susikist jie ta savo flagmana Grizo mano Htc one x po trecio remonto, tai kazka subure visiskai, ekranas mano (pabraizymus atsimenu), o remas kaip ir naujas, nes maniskis buvo krites pora kartu. Remontas, kuris turejo trukt 2 dienas, truko kone 2 savaites. Aisku lapo neidejo eilini karta, ka butent taise ir keite, teks vel skandala kelt Kolkas rekordas be remonto 4 men, kiek kazin dabar laikys
Gal kas apšviesit, kaip ten tas mobilus internetas veikia išmaniajame? Esu mulkis dar ant tų mandrių tel, tai dabar tik mokausi Žodžiu, wifi pasigaunu, viskas ok, siunčiuosi ką noriu. O kaip yra su mobiliuoju internetu? Jam yra koks atskiras įjungimas ar kas? Kaip jis vadinasi, jei toks yra? Pranaršiau visur ir radau tik wifi bei bluetooth. sgsII
Pvz pas Blackberry reikia aktyvuotis spec planą jiems, tik tada veikia pastas ir viskas pasikuria. Tiesa, kazkur apie 5 kartus speju maziau MB duomenu suka, nei iprastai.Bet kadangi BB nera gudrafonas, tai atsakymas labiau bendras
settings, more settings, mobile networks, mobile data. T2 atveju ten kazkur reik sms nusiust ir gauni nustatymus, arba tele2.lt pagalba, nieko sudetingo
Aaaa, tai kai jau man aktyvuos internetą, atsiųs sąranką kaip suprantu? Viskas aišku tokiu atveju
Korta veiks poryt. Skambinau vakar tele2
Paketiniai duomenys = mobilusis internetas? Kitokios opcijos nerandu, tik šią internetui.
Supratau, ačiū. Tik pats internetas praktiškai neveikia, google teužkrauna. Čia gal nuo ryšio tai priklauso, ar dar ką nors įjungti gal reikia?
Evka, jei mzk prie senamiescio bazuojes, tai ir nekraus normaliai tele2, as kai pas senelius mzk lankausi, tai ten tik edge traukia ir tai tik prie lango...
Taip, taip, va bite ten gan normaliai, traukia, siaip padengimo zemelapi paziurek pagal miesta
Buvo kalti proxy options. Dabar eina kaip britva.